header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ble Beacons Marktomvang zal naar verwachting USD 125,88 miljard groeien met een CAGR van 46,90% in 2030

Dec 12, 2022 4:58 PM ET

Bluetooth low energy wordt afgekort als BLE. Het zijn draadloze zendapparaten die advertentievideoclips, URL-formulieren en meldingen verspreiden. Bakens vertrouwen op de lage energiebehoeften van BLE omdat het hen in staat stelt om jarenlang te functioneren op miniatuur knoopcelbatterijen, die voor het eerst werden uitgebracht in 2010 door de Bluetooth SIG. Bovendien verbruikt het relatief minder stroom dan de oude, inefficiënte Bluetooth. BLE is een belangrijk onderdeel van het Internet of Things, waardoor systemen langere tijd met minder onderdelen kunnen werken.

BLE Beacons Market zal naar verwachting USD 125,88 miljard bereiken tegen het einde van de prognoseperiode 2022-2030 bij een CAGR van 46,90%. Bluetooth Low Energy maakt gebruik van een divers niveau van netwerken, maar heeft hetzelfde frequentiebereik als Bluetooth Classic (2.400-2.4835 GHz ISM-band). Het heeft drie belangrijke advertentiekanalen, die de koppeling van het apparaat versnellen en de periode verkorten die nodig is om een item te scannen.

Om problemen met smalbandinterferentie op te lossen, maakt BLE gebruik van directe sequentiespreidingsspectrum- of frequentiehoppingtechnieken met digitale regulatie. Het hoogst mogelijke conceptuele bereik van een Bluetooth-baken is minder dan 100 meter. Bovendien kan de latentie van een vrijstaande toestand oplopen tot 6 meter. De procedure waarvoor het baken is ontworpen, bepaalt het werkelijke vermogen en de reactieperiode.

Ontvang een gratis Copy@  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8550

Ble Beacons Markt Belangrijkste Spelers

De BLE Beacons Market Belangrijke spelers zijn:

 • BlueCats
 • UFO Bakens
 • Proximity-oplossingen
 • Estimote Inc
 • Mobstac Inc
 • K2B-oplossingen
 • JK Technosoft
 • Gelo
 • Google LLC
 • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
 • Apple Inc

Volledig rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/ble-beacons-market-8550 ophalen

Ble Beacons Markt Regionale Analyse

Het wereldbeeld van de BLE Beacons Market wordt per regio onderzocht, waaronder Noord-Amerika (de Verenigde Staten, Canada en Mexico), Europa (het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa), Azië-Pacific (China, India, Japan, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific) en LAMEA (Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika). Azië-Pacific blijft een belangrijke speler in de BLE-bakenbusiness. Grote bedrijven en overheidsentiteiten in ontwikkelingslanden investeren zwaar in technologische vooruitgang.

De BLE Beacons-markt is verdeeld in drie segmenten: Industry Vertical, Type en Application.

BLE Beacons Marktsegmentatie

De BLE Beacons Market is onderverdeeld in drie categorieën: IBeacon, Eddystone en anderen. Het iBeacon-segment droeg de meeste winst bij aan de markt en zal naar verwachting het snelst stijgen tijdens de prognoseperiode van de BLE-bakenmarkt van 2022 tot 2030.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8550

De BLE-beaconmarkt is onderverdeeld in toepassingen zoals proximity marketing, asset tracking, indoor navigatie en andere. De proximity marketing sector droeg de meeste omzet bij aan het BLE beacon marktaandeel en zal naar verwachting groeien met een stijgende CAGR% gedurende het voorspelde tijdsbestek.

De groeiende vraag van het BLE-baken is gesegmenteerd door de verticale industrie, waaronder handel, medisch, horeca, BFSI, auto’s en vele anderen. Retail nam het grootste aandeel in 2019 en zal naar verwachting gedijen met een grote CAGR% van 2022 tot 2030.

Gerelateerde rapporten:

Oortelefoon en hoofdtelefoon markt Onderzoeksrapport: per type per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Harde schijf markt Onderzoeksrapport: Informatie per type, toepassing en regio – Prognose tot 2030

Soft Robotics Markt Onderzoeksrapport: Per type, per toepassing, per regio – Prognose tot 2030

DRAM-markt: per type, per technologie en per toepassing – prognose tot 2030

Spatial Light Modulator Markt Onderzoeksrapport, per type, andere, per toepassing, per industrie, per regio -Prognose naar2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  BLE Beacons Market,BLE Beacons Market Size,BLE Beacons Market Share,BLE Beacons Market Analysis,BLE Beacons Market Trends,BLE Beacons Market Research,BLE Beacons Market Reports,BLE Beacons Market Demand,BLE Beacons Market overview,BLE Beacons Market Insights,BLE Beacons Industry