header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de groene waterstofmarkt versneld tot 57,41% CAGR door groeiende eisen, grootte, huidige trends, regio’s, topspelersanalyse en voorspelling 2030

Dec 12, 2022 5:00 PM ET

Het marktaandeel van groene waterstof zal naar verwachting USD 10,22 miljard aan waardering bereiken, wat neerkomt op een samengesteld jaarlijks groeipercentage van een CAGR van 57,41%.

Green Hydrogen Marktoverzicht:

Het rapport van MRFR over de groene waterstofmarkt richt zich op de installatie van zonnepanelen en het potentieel ervan als gevolg van de opkomst van hernieuwbare energieprojecten tijdens de prognoseperiode (2020-2027). De COVID-19-pandemie en de implicaties ervan worden diepgaand onderzocht in de markt.

De wereldwijde markt voor groene waterstof wordt gedreven door decarbonisatie-initiatieven van overheden om de emissieniveaus te verlagen en een hoog energieverbruik te voorspellen als gevolg van de groeiende bevolking en de hausse in de productie. Groene waterstof is een lichte brandstof die wordt ontwikkeld door elektrolyse en koolstofemissieniveaus voorkomt door energie te onttrekken door middel van duurzame methoden.

Concurrentie analyse

  • Messer Group GMBH (Duitsland)
  • Toshiba Corporation (Japan)
  • SEIMENS (Duitsland)
  • UNIPER SE (Duitsland)
  • Air Products Inc. (VS)
  • LINDE (Verenigd Koninkrijk)
  • MC PHY Energy (Frankrijk)
  • Air LIQUIDE (Frankrijk)
  • NEL ASA (Noorwegen)
  • ITG Power (Verenigd Koninkrijk)
  • ENGIE (Frankrijk)
  • Cummins Inc. (VS)
  • Plug Power Inc. (VS) en anderen.

zijn belangrijke spelers op de wereldwijde markt voor groene waterstof. Fusies en overnames zijn de belangrijkste strategieën die door spelers worden gevolgd om een voorsprong te krijgen in de concurrentie.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10083

Gunstig overheidsbeleid en instroom van fondsen voor onderzoek en ontwikkeling van de productie van groene waterstof tegen economische tarieven kunnen de marktgroei stimuleren. Duitsland heeft bijvoorbeeld bijna 11 groene waterstofprojecten goedgekeurd in 2019. Maar enorme opslag- en transportkosten van groene waterstof kunnen de marktgroei belemmeren.

Nieuws uit de industrie

Het Mauritaanse ministerie van Aardolie, Mijnen en Energie heeft een memorandum van overeenstemming (MoU) ondertekend met Chariot Ltd., een Afrikaans bedrijf, voor de ontwikkeling van een waterstofproject van 10 GW.

Regionale analyse van de groene waterstofmarkt

Europa domineert de groei van de wereldmarkt

Europa zal de wereldwijde markt voor groene waterstof domineren als gevolg van investeringen door Europese regeringen en inspanningen om de emissieniveaus te beperken die worden veroorzaakt door robuuste productiepraktijken. Investeringen in projecten voor hernieuwbare energie en de ontwikkeling van duurzame infrastructuur kunnen de marktgroei stimuleren. Lage kosten voor de opwekking van hernieuwbare energie en de neiging van klanten naar de nieuwe energiebron kunnen gunstig zijn voor de markt.

COVID-19-impactanalyse

De COVID-19-pandemie heeft de markt voor groene waterstof negatief beïnvloed als gevolg van vertragingen bij de bouw en installatie van eenheden en faciliteiten. Een enorme vraag naar stroom als gevolg van werken op afstand en bewegingsbeperkingsbevelen die door overheden zijn aangenomen, kan een goed voorteken zijn voor de markt. Doelstellingen voor hernieuwbare energie die landen nastreven om de emissieniveaus te verlagen en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen, kunnen de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode stimuleren.

Vraag om geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10083

Marktsegmentatieanalyse van groene waterstof

Onshore segment leidt in marktaandeel

Het onshore segment zal het voortouw nemen in de groene waterstofmarkt door de productie van groene waterstof door gebruik te maken van zonne-energie en windenergieparken. Dalende prijzen van componenten en stijgende prijzen van elektriciteit kunnen de groei van het segment stimuleren.

Proton Exchange Membrane Electrolyzer om de marktvraag te domineren

De PEM-technologie zal naar verwachting de marktvraag domineren gedurende de prognoseperiode vanwege speciaal plastic dat een hogere flexibiliteit biedt in vergelijking met alkalische technologie. Lage gasdoorlaatbaarheid en dikte van PEM-elektrolyzers kunnen de segmentgroei in de markt stimuleren.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING 14

1.1 ANALYSE VAN DE AANTREKKELIJKHEID VAN DE MARKT 15

1.1.1 WERELDWIJDE MARKT VOOR GROENE WATERSTOF, PER TECHNOLOGIE 16

1.1.2 WERELDWIJDE MARKT VOOR GROENE WATERSTOF, PER TOEPASSING 17

1.1.3 WERELDWIJDE MARKT VOOR GROENE WATERSTOF, PER LOCATIE 18

1.1.4 WERELDWIJDE MARKT VOOR GROENE WATERSTOF, PER REGIO 19

2 MARKTINTRODUCTIE 20

2.1 DEFINITIE 20

2.2 REIKWIJDTE VAN DE STUDIE 20

2.3 ONDERZOEK DOELSTELLING 20

2.4 MARKTSTRUCTUUR 20

2.5 BELANGRIJKSTE AANKOOPCRITERIA 21

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE 22

3.1 ONDERZOEKSPROCES 22

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK23

3.3 SECUNDAIR ONDERZOEK 24

3.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG 25

3.5 PROGNOSEMODEL 26

3.6 LIJST VAN AANNAMES &BEPERKINGEN 27

4 MARKTINZICHTEN 28

5 MARKTDYNAMIEK 30

5.1 INLEIDING 30

5.2 BESTUURDERS 31

5.2.1 LAGE VARIABELE ELEKTRICITEITSKOSTEN HERNIEUWBARE ENERGIE (VRE) 31

5.2.2 FLEXIBEL VOEDINGSSYSTEEM 31

5.2.3 BREDE TOEPASSING VAN WATERSTOF 31

5.2.4 IMPACTANALYSE VAN DE BESTUURDERS 32

5.3 BEPERKINGEN 32

5.3.1 HOGE PRODUCTIEKOSTEN 32

5.3.2 BEPERKTE SPECIFIEKE INFRASTRUCTUUR 33

5.3.3 ENERGIEVERLIES BIJ DE PRODUCTIE EN HET GEBRUIK VAN GROENE WATERSTOF 33

5.3.4 TOENEMEND BELANG VAN DUURZAAMHEID 33

5.3.5 EFFECTBEOORDELING VAN BEPERKINGEN 34

…Voortgezet.

Praat met analist @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10083

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Green Hydrogen Market,Green Hydrogen Market Analysis,Green Hydrogen Market Trends,Green Hydrogen Market Size,Green Hydrogen Market Share,Green Hydrogen Market Outlook,Green Hydrogen Market Companies