header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van energiebeheersystemen zal naar verwachting usd 84,3 miljard bereiken in 2030 | Software, per oplossing, per verticals

Dec 12, 2022 6:28 PM ET

Energy Management System Marktinzichten:

De markt voor energiebeheersystemen zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 15,30%, met een geschatte waarde van USD 84,3 miljard in 2030. Deze groei zal worden aangewakkerd door de versnelde acceptatie van energiebeheersystemen door de industrie in de komende jaren.

Het energieverbruik van een bedrijf of gebouw kan worden gevolgd en bespaard met behulp van een energiebeheersysteem (ems). Deze geavanceerde apparaten houden het gegevensgebruik bij en verzamelen de informatie die nodig is voor energiebesparing. De automatische energiebeheersystemen houden de voortgang van de datameter in de gaten en bewaken de metingen die deze produceert.

De wereldwijde markt voor energiebeheersystemen ontwikkelt zich sneller en over een paar jaar zal de markt voor deze systemen op het hoogste niveau groeien. De perceptie van mensen van autonome energiebeheersystemen is veranderd naarmate het begrip van mensen over energiebesparing is gegroeid. Energiebeheersystemen kunnen helpen om de ernstige uitdagingen aan te pakken die zijn veroorzaakt door het toenemende gebruik van energie en milieu-exploitatie in de loop van de tijd.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2808

Energie management systeem markt belangrijkste spelers:

  • Honeywell International Inc. (Verenigde Staten)
  • International Business Machines Corporation (Verenigde Staten)
  • Siemens AG Ltd. (Duitsland)
  • Cisco Systems Inc. (Verenigde Staten)
  • Emerson Electric Company (Verenigde Staten)
  • Eaton Corporation PLC (Ierland)
  • Daikin Industries Ltd.(Japan)
  • CA Technologies (Verenigde Staten)
  • Enernoc Inc. (Verenigde Staten)
  • Carma Industries Inc. (Verenigde Staten)

Volledig rapport Details@   https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-management-system-market-2808 ophalen

Energy Management System Markt Regionale Analyse:

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld zijn slechts enkele van de regio’s waar de wereldwijde markt voor energiebeheersystemen wordt onderzocht. De behoefte aan de sector van energiebeheersystemen is in Noord-Amerika toegenomen als gevolg van de snelle invoering van BEMS- of energiebeheersystemen voor gebouwen, wat heeft geleid tot een gezondere sfeer in gebouwen met EMS. Als gevolg hiervan heeft het Noord-Amerikaanse gebied nu een groot marktaandeel voor energiebeheersystemen (EMS) en zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien.

Als gevolg van overheidsmaatregelen om energie-efficiëntere plannen aan te nemen en de exploitatie van hernieuwbare energiebronnen krachtig te bevorderen, wordt verwacht dat Europa het op een na grootste marktaandeel zal hebben. Dit alles zal de marktgroei voor energiebeheersystemen op het Europese continent versnellen.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2808

Marktsegmentatie van energiebeheersystemen:

De markt voor energiebeheersystemen is gesegmenteerd in vele groepen op basis van software, verticals en oplossingen. Demand response management, carbon response management, utility billing en consumer information system maken allemaal deel uit van de marktsegmentatie van het energiemanagementsysteem voor energiebeheersystemen op basis van oplossingen. De productiesector, kantoor- en commerciële gebouwen, energie en energie, gezondheidszorg, IT en telecommunicatie en andere verticals vormen de marktsegmentatie van energiebeheersystemen.

Industrial EMS, utility EMS, business energy and carbon management en residential EMS vormen de marktsegmentatie van het op software gebaseerde energiebeheersysteem. Utility EMS is primair verantwoordelijk voor de monitoring en controle van elektriciteitsopwekking, transmissie en distributie in de markt voor energiebeheersystemen. Het maakt het onderhoud van de ondersteuningstools mogelijk en verlaagt de kosten van de systemen. Deze systemen worden vaak gebruikt in staten en andere regio’s als de transmissienetwerken van het elektriciteitsnet.

Gerelateerde rapporten:

SSD Controller Markt Onderzoeksrapport: per type, toepassing, regio – prognose tot 2030

Dimmers Markt Onderzoeksrapport: per type, per controle, per product, per connectiviteit, per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Portable Battery Market Research Report, Technologie, Capaciteitstype, Toepassing — Prognose tot 2027

3D-printing marktinformatie, per materiaal, per technologie, per operationeel model, per toepassing – prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Energy Management System Market,Energy Management System Market Size,Energy Management System Market Share,Energy Management System Market Analysis,Energy Management System Market Trends,Energy Management System Market Research,Energy Management System Market Reports,Energy Management System Industry