header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van pijnbestrijding zal naar verwachting USD 85.300 miljoen bereiken, met een CAGR van 4,50% in 2027 Rapport van Market Research Future

Dec 12, 2022 4:30 PM ET

Markt Synopsis

De marktomvang van pijnbestrijding zal naar schatting stijgen om een CAGR van 4,50% te activeren in de geschatte tijd van 2020-2027. En de markt kan tegen 2027 uitkomen op USD 85.300 miljoen.  Volgens gegevens van het National Center for Complementary and Integrative Health ervoer meer dan 20% van de volwassen Amerikanen in 2018 chronische pijn, waarbij 8% of minder ernstige chronische pijn ervoer. In tal van onderzoeken is aangetoond dat vrouwen gevoeliger zijn voor pijn dan mannen. In de Verenigde Staten ervaart ongeveer 27% van de vrouwen en 24% van de mannen pijn. In de vroege stadia van pijn geven artsen meestal niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), die vervolgens worden gevolgd door meer gespecialiseerde therapie-opties. Bij gebruik op een basisniveau zijn voorgeschreven medicijnen handig en betaalbaar.

Het gebruik en de acceptatie van pijnstillers boven alternatieve vormen van therapie wordt gedreven door een toegenomen bewustzijn van de beschikbaarheid van pijnstillers. Daarom hebben pijnstillers de voorkeur boven andere therapeutische opties vanwege hun hoge bewustzijn, gemakkelijke toegang, onmiddellijke actie en kosteneffectiviteit. Nieuwere therapeutische alternatieven worden echter consequent geëvalueerd. De grote fabrikanten zijn op zoek naar praktische manieren om het netwerkmodel toe te passen voor R&D. Bedrijven kunnen nieuwe behandelingscombinaties en hun werkzaamheid analyseren voor een beter pijnbeheer dankzij voortdurend onderzoek en ontwikkeling.

Ontvang gratis Sample Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5975

Marktconcurrentieel landschap:

Abbott Laboratories, Stryker Corporation, Codman And Shurtleff, Inc, F. Hoffmann-La Roche Ltd, Abbvie, Allergan, AstraZeneca plc, Bayer AG, DJO Global LLC, Eli Lilly & Company, Endo Health Solution, Astellas Pharma, Johnson &Johnson Services, Inc., Boston Scientific Corporation, B. Braun Melsungen AG, Becton, Dickinson, and Company, Merck &Co. Inc., Forest Laboratories, Mallinckrodt plc, Medtronic

Tal van titanen in de markt voor kritieke ziekteverzekeringen gebruiken agressieve technieken zoals nieuwe productreleases, partnerschappen, overnames, fusies en overeenkomsten om een prominentere positie te verwerven. Als gevolg hiervan is er intense concurrentie op de internationale markt.

  • In november 2022, begin 2022, maakte NeuroMetrix medische geschiedenis door de eerste goedkeuring van de FDA te ontvangen voor een niet-medicamenteuze fibromyalgiebehandeling en een plan te schetsen om het draagbare neuromodulatieapparaat tegen het einde van het jaar te lanceren.

Op schema zal de lancering van het pijnbestrijdingsapparaat beginnen in de Verenigde Staten. In wat het Pathfinder-programma wordt genoemd, zal de uitrol beginnen met distributie via een klein aantal artsen in het hele land. Transcutane elektrische zenuwstimulatie door Quell helpt fibromyalgiepatiënten zich beter te voelen door hun symptomen te verlichten. Elektroden in de mouw van de technologie, die rond de bovenste kuit wordt gedragen, werken om de natuurlijke pijnstillende processen van het lichaam te activeren.

Markt USP gedekt:

Markt drivers:

Een van de belangrijkste factoren die de marktgroei beïnvloeden, zou de stijgende prevalentie van chronische aandoeningen kunnen zijn. De vraag naar spier- en zenuwstimulatoren is toegenomen als gevolg van de toenemende prevalentie van levensstijlaandoeningen, waaronder obesitas en diabetes. Een ander belangrijk aspect waarvan wordt voorspeld dat het de marktuitbreiding zal stimuleren, is de stijgende prevalentie van trauma of hypertensie. Een hersenaneurysma en andere chronische aandoeningen zijn aanzienlijk vaker bij mensen met hypertensie. De WHO meldt dat Canada in 2019 de grootste behandelingspercentages voor hypertensie had, met 76% van de mannen en 71% van de vrouwen die therapie kregen.

De prevalentie van musculoskeletale aandoeningen zoals reumatoïde artritis en orthopedische degeneratieve aandoeningen zoals artrose neemt sterk toe. Dit heeft de prevalentie van chronische pijn en het onvermogen om dagelijkse taken bij deze mensen te doen verhoogd. De CDC schat bijvoorbeeld dat meer dan 24,5% van de Amerikaanse volwassenen artritis had in 2020, waardoor het de meest voorkomende oorzaak van arbeidsongeschiktheid is. Om chronische pijn te beheersen, heeft dit de vraag naar pijnbestrijdingsstimulatoren verhoogd. Bovendien werd verwacht dat bijna 32,5 miljoen Amerikanen in 2020 artrose zouden hebben.

Marktbeperkingen:

Voor een groot deel is de groei van de pijnbestrijdingsmarkt afhankelijk van stijgende chirurgische tarieven en de stijgende vraag van consumenten naar medische diensten. De uitbreiding van de markt wordt echter beperkt door drugsverslaving, het verlopen van patenten op pijnstillers en de beschikbaarheid van vervangers zoals gadgets om pijn te verminderen.

Enkele anderebeperkingen op de groei van de wereldwijde pijnbestrijdingsmarkt omvatten een laag bewustzijn van de beschikbaarheid en het gebruik van pijnbestrijdingsapparatuur, een tekort aan pijngetrainde professionals, een tekort aan pijnfaciliteiten in sommige landen, een kloof in de prevalentie en behandeling van aanhoudende pijn, en hoge procedurele en hoge kosten van pijnmanagementmanagers gadget.

COVID-19 Analyse

Gezondheidszorgsystemen over de hele wereld werden beperkt door de COVID-19-uitbraak. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, moesten gezondheidsorganisaties wereldwijd de meeste electieve en niet-dringende operaties uitstellen. Volgens een studie die werd gepubliceerd in het Indian Journal of Anesthesia 2020, had COVID-19 een schadelijk effect op pijnklinieken, met name die welke interventionele pijnbeheersingstechnieken uitvoerden. Richtlijnen voor anesthesie en intensive care-procedures werden ook vrijgegeven door de Indian Society of Anaesthesiologists. De therapie van patiënten met chronische pijn viel onder deze richtlijnen, maar pas in april 2020. Bovendien suggereerde de onderzoeksstudie gerapporteerd in het Journal of Pain Medicine 2020 dat patiënten die al immunosuppressief waren en een hoog risico op SARS-CoV-2 hadden, konden overwegen om epidurale niet-steroïde injecties te krijgen voor radiculaire pijn.

Het risico op infectie moet echter worden afgewogen tegen de kans dat de behandeling mislukt en een verdere procedure noodzakelijk maakt. Het psychologische welzijn van patiënten tijdens de epidemie werd negatief beïnvloed door het niet-dringende karakter van de meerderheid van de chronische pijnzorg. Patiënten met acute pijn tijdens de COVID-19-epidemie werden onbehandeld omdat ze ervoor terugdeinsden om naar het ziekenhuis te gaan uit angst om ziek te worden. Aan de andere kant leidde het sociale isolement van de pandemie tot passieve coping-mechanismen, wat resulteerde in wanhoop en angst. De wereldwijde markt voor pijnbehandeling werd dus aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-epidemie.

Marktsegmentatie

Soorten pijnbestrijdingsapparaten

De pijnbestrijdingsapparaten omvatten verwijderingshulpmiddelen, pijnstillende mengselsyfons en neurostimulatieapparaten op basis van pijnbestrijdingsapparatuur. Transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS) en ruggenmergstimulatie (SCS) apparaten zijn categorieën van neurostimulatieapparatuur. Bovendien zijn cryoablatie- en RF-verwijderingsapparaten categorieën van verwijderingsapparatuur.

Op soorten pijnbestrijdingsmedicijnen

Niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s), anticonvulsiva, sedativa, opioïden, antimigraine medicijnen, antidepressiva en andere medicijnen zijn voorbeelden van pijnstillers.

Op indicatie

In termen van indicatie kan de pijnbestrijdingsmarkt worden onderverdeeld in neuropathische kwelling, ziektekwelling, gezichtspijn en hoofdpijn, musculoskeletale kwelling, fibromyalgie, aanhoudende rugpijn, gewrichtskwelling, hoofdpijn, post-bruikbare kwelling en nog veel meer.

Op aankoopwijze

De aankoopmethoden zijn zowel over-the-counter als oplossingsgericht.

Per eindgebruiker

De eindgebruikers op de wereldwijde markt zijn noodklinieken en -faciliteiten, drugsorganisaties, organisaties voor klinische gadgets, onderzoeken, onderwijsinstellingen en anderen.

Regionale inzichten

Volgens een studie uit 2017, gepubliceerd in het Drug and Alcohol Dependence Journal, lijden meer dan 100 miljoen volwassen Amerikanen aan aanhoudende pijn, wat wijst op de groeiende prevalentie van aanhoudende pijn, sterk gecreëerde innovatie, hoge medische zorgconsumptie en de aanwezigheid van rijdende spelers. De aandoeningen die het vaakst worden onderzocht, zijn chronische lage rugpijn en migraine. De prevalentie van deze ziekten is ook hoger bij vrouwen dan bij mannen in de Verenigde Staten, 34,3% bij vrouwen en 26,7% bij mannen.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pain-management-market-5975

Informatie:

Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Meer gerelateerd rapport:

Markt voor chronische nierziekten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Oogheelkundige geneesmiddelen markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Optische Coherentie Tomografie MarktOnderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Pain Management Market,Pain Management Market trends,Pain Management Market Size,Pain Management Market Share,Pain Management Market Growth,Pain Management Market Demand,Pain Management Market Forecast,Pain Management Market Analysis