header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gyroscoopmarkt, grootte, aandeel, analyse, vraag en groei met een CAGR van 4,44% in 2030

Dec 12, 2022 4:52 PM ET

Gyroscopen komen steeds vaker voor in consumentenelektronica, onbemande luchtvaartuigen (UAV’s), automatisering, smart city-toepassingen en de bedrijfstechnologiesector naarmate de markten veranderen. Gyroscopen registreren informatie met grotere precisie en automatisch, wat resulteert in minder onnauwkeurigheid in de verzamelde gegevens. Consumentenelektronica, lucht- en ruimtevaart en defensie, industriële productie, mijnbouw, scheepvaart, automotive en andere eindgebruikers integreren gyroscopen snel in hun operationele processen om de productiesnelheid te verhogen en tegelijkertijd de kwaliteit te waarborgen.

De gyroscoopmarkt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,44%, tot USD 3,23 miljard in 2022-2030. Stijgende uitgaven sturen de gyroscoopmarktgrootte en het gyroscoopmarktaandeel, terwijl de bloeiende vereisten voor consumentenelektronica, strenge overheidswetten voor de automobielsector, de oprichting van productieve, kosteneffectieve en handige MEMS-technologie, het toenemende gebruik van automatisering in huishoudens en de industrie en de escalerende vraag van opkomende en opkomende economieën het marktsentiment stimuleren. Twee belangrijke factoren die de marktgroei stimuleren, zijn het overmatige gebruik van gyroscopen in smartphones en handheld-apparaten, evenals de uitgebreide installatie van onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) voor monitoring, mijnbouw en militaire operaties.

Technische vooruitgang leidt tot hoge prestaties en lagere kosten als gevolg van hogere marktinvesteringen. Dit beïnvloedt de marktgroei door de toenemende vraag naar gyroscoopsystemen in een overvloed aan industrieën. Gyroscopen zijn sensoren die meestal worden gebruikt om de oriëntatie in een breed scala aan gadgets te kwantificeren. Gyroscopen zijn exponentieel gegroeid sinds hun uitvinding, als gevolg van technologische vooruitgang. Als gevolg hiervan zijn ze geëvolueerd tot een van de belangrijkste aspecten van volgsystemen. Er bestaan talloze soorten gyroscopen, waaronder MEMS-gyroscopen, glasvezelgyroscopen (FOG), ringlasergyroscopen (RLG), hemisferische resonator-gyroscopen (HRG), dynamisch afgestemde gyroscopen (DTG) en anderen.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8536

Gyroscoop markt belangrijkste spelers

De volgende zijn de verschillende gyroscoop markt belangrijkste spelers:

 • Honeywell International Inc
 • Robert Bosch GmbH
 • Analog bedenkt Inc.
 • Trimble Inc
 • Murata Manufacturing Co Ltd
 • Silicon Sensing Systems Beperkt
 • TDK Corporatie
 • STMicro-elektronica
 • Nxp
 • Halfgeleider
 • Epson Amerika Inc
 • InnaLabs

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gyroscope-market-8536 ophalen

Gyroscoop Markt Regionale Analyse

Gedurende de hele prognoseperiode staat de groeiende internationale gyroscoopindustrie klaar om geleidelijk toe te nemen in Europa. Vooruitgang in de automobiel- en luchtvaartindustrie resulteert in de wereldwijde groei van gyroscoopactiviteiten in de regio. Bovendien wordt verwacht dat Europa tijdens de voorspellingsperiode het hoogste groeipercentage zal hebben als gevolg van de toegenomen vooruitgang in de luchtvaart- en automobielindustrie. De wereldwijde gyroscoopindustrie zal naar verwachting geleidelijk uitbreiden in MEA en Zuid-Amerika gedurende de prognoseperiode.

Azië-Pacific is de leidende regio op het gebied van adoptie en productie. Gyroscopen zijn erg in trek in China, India, Zuid-Korea en Japan vanwege hun gebruik in defensieafdelingen, luchtvaart en consumentenelektronica. Vanwege het bestaan van meerdere gyroscoopmarktleidende bedrijven, wordt Noord-Amerika op de voet gevolgd door Azië-Pacific met betrekking tot marktaandeel. Een paar van de grootste fabrikanten bevinden zich in de Verenigde Staten, waardoor ze meer invloed hebben op het opbouwen van klantrelaties en, als gevolg daarvan, de algehele groei ondersteunen. Daarnaast maken de Noord-Amerikaanse defensie- en luchtvaartsectoren een exponentiële groei door.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8536

Gyroscoop marktsegmentatie

In termen van type is de gyroscoopmarkt verdeeld in MEMS-gyroscopen, glasvezelgyroscoop, Ring-lasergyroscoop, dynamisch afgestemde gyroscoop, hemisferische resonerende gyroscoop en vele anderen. Per toepassing is de industrie gesegmenteerd in de volgende categorieën: Consumentenelektronica Lucht- en ruimtevaart & defensie Industriële productie Mining Marine Automotive en anderen.

Gerelateerde rapporten:

Oninterruptible Power Supply (UPS) Marktonderzoeksrapport per producttype, per toepassing – prognose tot 2030

Sensor markt Onderzoeksrapport: Per type, per component, per technologie, per verticaal – voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologiemarkt, per opslagtype, per eindgebruiker – prognose 2027

Personal Service Robotics Market, per component, per toepassing – prognose 2030

Hardware Security Modules (HSM) Markt, Per type, per toepassing, per eindgebruiker – Prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Keywords:  Gyroscope Market,Gyroscope Market Size,Gyroscope Market Share,Gyroscope Market Analysis,Gyroscope Market Trends,Gyroscope Market Research,Gyroscope Market Report,Gyroscope Industry,Gyroscope Market Growth