header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse van elektronische tolheffing per type, product, toepassing en technologie | Abertis, Sanef, GeoToll

Dec 12, 2022 6:23 PM ET

Electronic Toll Collection Marktonderzoek Insights:

Tegen 2030 zal de markt voor elektronische tolheffing naar verwachting een waarde van USD 16,54 miljard bereiken, met een CAGR van 10,3% als gevolg van het toenemende gebruik van elektronische apparaten, draadloze verbindingen en wijdverspreide internetconnectiviteit.

De markt voor geautomatiseerde tolheffing, ook bekend als de markt voor elektronische tolheffing, zal naar verwachting groeien in de verwachte periode vanwege mogelijke voordelen zoals verbeterde tijdsefficiëntie, voertuigidentificatie en technische ontwikkelingen. Vanwege de aanzienlijke steun van de overheid neemt de vraag naar elektronische tolheffing dramatisch toe in opkomende landen. Overheidsinstanties in geïndustrialiseerde landen heffen heffingen op bruggen, tunnels en wegen, wat de verkeerscongestie verergert en het risico op dodelijke ongevallen verhoogt.

De behoefte aan een vrije doorstroming van het verkeer neemt toe in alle geïndustrialiseerde landen, omdat verkeersopstoppingen worden gezien als het grootste probleem in ontwikkelde en beschaafde landen. De elektronische tolheffingssystemen verlagen ook het aantal verkeersincidenten en botsingen en de overlast van noodaandrijvingen. Deze elementen voeden de algehele expansie van de sector elektronische tolheffing.

De markt voor elektronische tolheffing groeit over het algemeen vanwege de stijgende populariteit van elektronische apparaten, draadloze verbindingen, wijdverspreide internetconnectiviteit en andere nieuwe technologie.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4971

Markt voor elektronische tolheffing Belangrijkste spelers:

De belangrijkste leveranciers van deze industrie zijn als volgt:

  • Q-vrije ASA
  • Cubic Corporation
  • Xerox Bedrijf
  • Kapsch TrafficCom
  • Siemens AG
  • Quarterhill Inc
  • De Revenue Markets Inc
  • Grenobloise dElectronique et dAutomatismes (GEA) SA.
  • Raytheon Co

Regionale analyse van de markt voor elektronische tolheffing:

Er wordt nu voorspeld dat de markt voor elektronische tolheffing zich sterk zal ontwikkelen in Noord-Amerika vanwege de groeiende voorkeur van de regio voor het gebruik van digitale betaalmethoden bij tolfaciliteiten. De regionale trend naar digitale transacties zal naar verwachting de algemene groei van de markt voor elektronische tolheffing versnellen. Bovendien heeft de regio een hoger percentage persoonlijke auto’s dan enige andere regio ter wereld, waardoor een aanzienlijke kans ontstaat voor de uitbreiding van de elektronische tolheffingsactiviteiten. Regio’s buiten Noord-Amerika, zoals Azië-Pacific en Europa, maken ook snel gebruik van digitale transacties.

Aan de andere kant is er een toename in de ontwikkeling van draadloze technologieën, betere prestaties die tags identificeren en kleinere hardwaresysteemgroottes.

Volledig rapport Details@  https://www.marketresearchfuture.com/reports/electronic-toll-collection-market-4971 ophalen

Marktsegmentatie elektronische tolheffing:

Transponders, antennes, communicatiesystemen, loopvlakken, inductieve lussen, scanapparaten, weeg-in-beweging apparaten, camera’s en filmopslagapparaten zijn enkele van de productcategorieën die deel uitmaken van de markt.

Geautomatiseerde voertuigidentificatie (AVI), automatische voertuigclassificatie (AVC), backoffice en overtredingshandhavingssysteem zijn slechts enkele van de subsystemen die deel uitmaken van een elektronisch tolheffingssysteem (VES). Deze subsystemen zijn gunstig voor een verscheidenheid aan taken, waaronder AVI voor voertuigidentificatie, AVC voor voertuigcategorisatie, tolheffingstransacties door het backoffice- en betalingssysteem samen te voegen, en VES voor het verlagen van onbetaalde tolgelden door middel van voertuigbeeldvorming.

Controleer een korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4971

De markt voor elektronische tolheffing kan worden onderverdeeld in een aantal categorieën op basis van technologieën, waaronder radiofrequentie-identificatie (RFID), speciale korteafstandscommunicatie (DSRC), videoanalyse, een global positioning system (GPS) en een wereldwijd satellietnavigatiesysteem (GPS).

De ETC-markt kan geografisch worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Japan, West-Europa, Oost-Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

De huidige marktsituatie laat zien dat het ETC-systeem goed ingeburgerd is in Noord-Amerika, de VS, Canada en Mexico, evenals in Zuid-Korea, Taiwan, Azië-Pacific,Thailand, Maleisië, Hong Kong, Filippijnen en Singapore.

Gerelateerde rapporten:

Infrarood Sensor Markt Onderzoeksrapport: Per spectrumbereik, per type, per detectie  per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Bluetooth IC-markt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing, per regio – Prognose tot 2030

Audio Versterker Markt Onderzoeksrapport: Per kanaaltype, toepassing, klasse, eindgebruikers  – prognose   tot 2027

Virtuele Retinal Display Markt Onderzoeksrapport, Component, Vertical – Forecast tot 2030

VRF Systems Markt Onderzoeksrapport: Door, Compressor Units, Systeemtype, Capaciteit, Toepassingsprognose      tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Electronic Toll Collection Market,Electronic Toll Collection Market Size,Electronic Toll Collection Market Share,Electronic Toll Collection Market Analysis,Electronic Toll Collection Market Trends,Electronic Toll Collection Market Growth,Electronic Toll Collection Market Research,Electronic Toll Collection Market Reports