header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktgroei bedrukte tapes [CAGR van 5,8%] | Toekomstplannen en prognoses tot 2030 – MRFR

Dec 12, 2022 6:00 PM ET

De omvang van de markt voor bedrukte tapes zal naar verwachting in 2030 USD 12,6 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,8% tijdens de voorspelde periode (2022 – 2030).

Bedrukte tapeverpakking vertegenwoordigt de merknaam en het logo van het bedrijf om gemakkelijk de producten te onderscheiden die de doelgroep koopt. Deze bedrukte tapes worden gebruikt om het product te verheffen om de omzet van het bedrijf te verhogen. Dit kan worden bereikt door promotionele activiteiten die vergelijkbaar zijn met persoonlijke verkoop, detailhandel, beurzen, verkoopbevordering, enz. Bedrukte tapeverpakking is een goede optie voor voorraadverwerking en onmiddellijke herkenning van het gewenste product. Deze videobanden verzekeren een eenvoudige productdifferentiatie en hebben een hoog marketingpotentieel. Inkjetprinttechnologie heeft een grote impact op de productie van verpakkingsdrukwerk. Dit heeft nieuwe markten voor serviceproviders tegen concurrerende kosten voor een breed scala aan toepassingen vrijgemaakt.

Een voorbeeldexemplaar van dit rapport ophalen:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10838
Regionale analyse

Op basis van regio is de markt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van grote eindgebruikers die vergelijkbaar zijn met de auto- en bouwsector in deze regio. Daarnaast voedt de ontstane vraag naar deze tapes vanuit de elektronica-industrie ook de groei van deze markt.

Latijns-Amerika De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de toenemende vraag naar deze tapes vanuit de auto- en bouwsector. In het verlengde daarvan voedt de groeiende elektronica-industrie in deze regio ook de groei van deze markt.

Europa De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van grote eindgebruikers die vergelijkbaar zijn met de automobiel- en bouwsector in deze regio. In het verlengde daarvan voedt de stijgende vraag naar deze tapes vanuit de elektronica-industrie op dezelfde manier de groei van deze markt.

Azië-Pacific De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de extra vraag naar deze tapes vanuit de auto- en bouwsector. In het verlengde daarvan voedt de groeiende elektronica-industrie op dit gebied ook de groei van deze markt.

Midden-Oosten en Afrika De groei in deze regio kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van grote eindgebruikers die vergelijkbaar zijn met de automobiel- en bouwsector in dit gebied. Daarnaast voedt de ontstane vraag naar deze tapes vanuit de elektronica-industrie ook de groei van deze markt.

Stuur een aanvraag: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/10838

Marktsegmentatie

De markt voor bedrukte tape is gesegmenteerd op basis van producttype, materiaaltype, technologie, drukinkt en toepassing. De groei tussen de verschillende segmenten helpt u bij het verkrijgen van de kennis met betrekking tot de verschillende groeifactoren die naar verwachting in de hele markt zullen heersen en het formuleren van andere strategieën om de belangrijkste toepassingsregio’s en het verschil in uw doelmarkten te helpen identificeren.
Op basis van het producttype is de markt voor bedrukte tape gesegmenteerd in acrylkartonafdichtingstape, hotmeltkartonafdichtingstape en natuurrubberen kartonafdichtingstape.
Op basis van het materiaaltype is de markt voor bedrukte tape gesegmenteerd in polyvinylchloride, polypropyleen, polyamide, polyethyleen en andere.

Op basis van technologie is de markt voor bedrukte tape gesegmenteerd in flexografie, lithografie, digitaal printen, zeefdruk, diepdruk en andere.
Op basis van drukinkt is de markt voor bedrukte tape gesegmenteerd in watergedragen, oplosmiddelgebaseerd en UV-uithardend.
Het toepassingssegment voor de markt voor bedrukte tape is gesegmenteerd in voedingsmiddelen en dranken, duurzame consumptiegoederen, transport en logistiek, en andere

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor bedrukte tape zijn:
The 3M Company, Windmill Tapes, Bron Tapes Inc., Le Mark Group Ltd, Easitape, Shurtape Technologies, LLC, The BoxMaker, Packit Packaging Solutions, Uline, FLEXcon Company Inc., Cenveo Corporation, Xerox Corporation, DuPont, Canon Inc., WS Packaging Group Inc., DIC CORPORATION, HP Development Company, Flint Group, SICPA HOLDING SA, Preferred Tape Inc., NADCO Tapes & Labels Inc., Intertape Polymer Group, ProtoPak Engineering Corporation.

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/printed-tapes-market-10838

Lees meerBlog

Homogenisatoren Markt:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/homogenizers-market-1939

Skin Packaging markt:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/skin-packaging-market-1965

Markt voor drankverpakkingen:       https://www.marketresearchfuture.com/reports/beverage-packaging-market-1974

Markt voor slimme verpakkingen:              https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-packaging-market-1981

Intelligente verpakkingsmarkt:     https://www.marketresearchfuture.com/reports/intelligent-packaging-market-1999

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Printed Tapes,Printed Tapes Market,Printed Tapes Market Size