header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktomvang van theezakjesverpakkingen groeit met een CAGR van 4,50% in de prognoseperiode 2022-2030

Dec 12, 2022 6:00 PM ET

De markt voor theezakjesverpakkingen zal naar verwachting in 2030 USD 7.296,60 miljoen bereiken en tijdens de prognoseperiode een CAGR van 4,50% registreren.

De theeverpakkingsmarkt is een van de meest concurrerende en uitdagende markten op het gebied van zowel product als verpakking. Fabrikanten concentreren zich meer op productverpakkingen om meer klanten aan te trekken. Theefabrikanten stevenen af op duurzame verpakkingsmaterialen om de kosten voor recycling en logistiek te verlagen. Er is een uitbreiding van de vraag naar theeverpakkingen die de versheid en het aroma van de theebladeren in de loop van de tijd behouden.

Het stijgende aantal cardiovasculaire complicaties en andere gewichtsgerelateerde ziekten heeft de vraag naar thee verhoogd vanwege de antioxiderende eigenschappen, die naar verwachting de vraag naar theeverpakkingen gedurende de prognoseperiode zullen stimuleren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10815

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific leidt momenteel de markt voor theeverpakkingen vanwege de grote bevolkingsbasis    en expressieve export uit landen  als India en Sri Lanka  over de hele wereld.  De Europese theeverpakkingsmarkt  heeft voor 2022 een marktaandeel  van 26 theeverpakkingen . Het geëscaleerde besteedbare inkomen en de economische groei in deze landen zullen naar verwachting  ook de groei van de theeverpakkingsmarkt  gedurende de prognoseperiode stimuleren.     

Snelle verstedelijking en een groeiende voorkeur voor lifestyleproducten  zijn de drijvende kracht achter de aziatisch-pacifische theeverpakkingsmarkt .    

De Noord-Amerikaanse markt heeft voor 2022 een marktaandeel  van 20 theeverpakkingen  .   

Noord-Amerika zal naar verwachting gestaag groeien als gevolg van  de stijgende vraag van de consument naar  kant-en-klare  thee. Innovatieve theeverpakkingen zullen naar verwachting  ook de Noord-Amerikaanse theeverpakkingsmarkt stimuleren.     

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10815

Marktsegmentatie 

De markt voor theeverpakkingen is verdeeld in drie producttypen  op basis van producttype  theezakjes , zakjes en theepotten. De theeverpakkingsmarkt is verdeeld in twee soorten op basis van verpakkingstype  flexibele theeverpakkingen en stijve theeverpakkingen.    

Flexibele theeverpakkingen zijn verder onderverdeeld in folie stazakken , foliezakjes  , sachets en papieren stazakken . Kartons en golfkartonnen dozen zijn twee soorten  stijve theeverpakkingen . Stazakken zijn het meest populaire verpakkingstype  onder consumenten en hun dominantie zal naar verwachting  gedurende de hele prognoseperiode  aanhouden en de toekomstige trends van de theeverpakkingsmarkt uitbreiden .

Belangrijkste spelers

Belangrijke belangrijke spelers op de markt voor theezakjesverpakkingen   zijn- Fpc Flexible Packaging Corporation, CascadesInc., Hankuk Package CoLtd., Aero- pack IndustriesInc., Detmold Group, Oji Fibre Solutions Food Service Packaging, Bericap Sarl, Can- Pack SA, Hood Packaging Corporation, Hanil Can Co Ltd, Amcor Plc, DS Smith PLC, ProAmpac LLC, WestRock Bedrijf,

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/tea-bag-packaging-market-10815

Gerelateerd rapport

Markt voor het afdrukken van etiketten met variabele gegevens:            https://www.marketresearchfuture.com/reports/variable-data-printing-labels-market-1856

Retail E-commerce Verpakkingsmarkt:          https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-e-commerce-packaging-market-1891

Papieren en kartonnen verpakkingenMarkt:    https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-paperboard-packaging-market-1894

Markt voor industriële verpakkingen:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-packaging-market-1897

Metal Cans Markt:    https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-cans-market-1907

Metal Packaging Market        https://www.marketresearchfuture.com/reports/metal-packaging-market-1917

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Tea Bag Packaging,Tea Bag Packaging Market,Tea Bag Packaging Market 2022