header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Personal Emergency Response Systems (PERS) Marktstrategie, opkomende technologieën, wereldwijde trends en voorspellingen tegen 2025

Dec 12, 2022 6:00 PM ET

Personal Emergency Response Systems (PERS) Marktonderzoek inzichten:

De wereldwijde PERS-markt zal naar verwachting in 2025 USD 11,1 miljard bereiken. Volgens schattingen zal de markt voor medische waarschuwingssystemen groeien als gevolg van een hogere levensverwachting en een toename van de prevalentie van de ziekte van Alzheimer. Bovendien wordt verwacht dat een groeiend aantal fusies en overnames door deelnemers uit de industrie de groei zal versnellen.

Daarnaast hebben senioren meer kans om te vallen; uit een onderzoek bleek dat 30% van de senioren ouder dan 65 en 50% van de senioren boven de 80 elk jaar vallen. Bovendien hebben mensen met aandoeningen zoals epilepsie, Alzheimer, Parkinson, multiple sclerose en spierdystrofie meer kans om te vallen. Dit zijn de primaire elementen waarvan wordt voorspeld dat ze de markt zullen beïnvloeden.

Verzorgers kunnen zwervende senioren lokaliseren dankzij de beschikbaarheid van technologisch geavanceerde medische waarschuwingssystemen, zoals die zijn uitgerust met W-Fi, GPS, BLE en radiofrequentie. Personal Emergency Response Systems (PERS) Markt- en mobiele communicatietechnologieën hebben het mogelijk gemaakt om mensen te volgen wanneer ze niet alleen thuis zijn, maar ook onderweg en bezig zijn met een actieve levensstijl. Ouderen kunnen nu worden verbonden met hun verzorgers en medische experts via apparaten die in staat zijn tot geautomatiseerde of voorspellende valdetectie. Medische waarschuwingssystemen hebben een grote kans om gekoppelde huizen te vestigen naarmate de kennis van het Internet of Things groeit. Als gevolg hiervan is de uitbreiding van de Personal Emergency Response Systems (PERS) -markt versneld door technologisch geavanceerde PERS-apparaten.

Vanwege hun toegankelijkheid en betaalbaarheid wordt verwacht dat stand-alone apparaten een van de snelst groeiende sectoren zullen zijn gedurende de projectieperiode.

Vanwege de frequentie waarin ze worden gebruikt, vormden mobiele systemen in 2016 het grootste deel.

De sector van het eindgebruik voor thuisgebruikers, die in 2016 goed was voor het grootste deel van het eindgebruik, zal naar verwachting gedurende de projectieperiode in het snelste tempo toenemen.

Download een PDF-voorbeeld van Personal Emergency Response Systems (PERS) Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4522

Belangrijkste spelers op de markt voor persoonlijke noodresponssystemen (PERS):

  • Koninklijke Philips N.V.
  • ADT-beveiligingsservices
  • Bay Alarm Medical, VRI, Inc
  • Life Alert Emergency Response, Inc
  • Tunstall
  • Medische Guardian LLC
  • AlertOne Diensten LLC
  • Geweldigecall
  • Reddingsalarm
  • LogicMark
  • Nortek Beveiliging en controle

zijn enkele van de belangrijkste bedrijven in personal emergency response systems (PERS) markt. De meerderheid van de belangrijke bedrijven concentreert hun inspanningen op het verbreden van hun productaanbod, evenals het vormen van partnerschappen en het doen van overnames.

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2027

 USD 5.540,2 miljoen

  Groei:

 CAGR van 7,4% (2020-2027)

  Prognoseperiode

 2020-2027

  Rapportdekking

 Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Ontvang volledige rapportdetails van personal emergency response systems (PERS) Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/personal-emergency-response-systems-market-4522

Markt USP gedekt

Personal Emergency Response Systems (PERS) Markt Regionale analyse

De lokale aanwezigheid van belangrijke spelers in Noord-Amerika in 2016, samen met een toenemend aantal fusies en overnames, droegen bij aan de marktdominantie van de regio in 2016.

Verwacht wordt dat Azië-Pacific de regio zal zijn met het hoogste groeipercentage in het komende decennium, met een lucratieve CAGR van 2017 tot 2025. Dit komt door verbeteringen in de economievoorwaarden en een verhoging van het bedrag dat aan gezondheidszorg wordt besteed.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4522

Personal Emergency Response Systems (PERS) Marktsegmentatie

De wereldwijde Personal Emergency Response Systems (PERS) markt, onderverdeeld naar producttype, toepassing en regio als volgt:

Type Outlook (Omzet, USD miljard, 2014–2025) Vaste PERS, Mobiele PERS, Standalone PERS.

Vooruitzichten voor eindgebruik (omzet, USD miljard, 2014-2025) Gebruikers die thuis zijn gevestigd, bewoners van verpleeghuizen en woonzorgcentra en patiënten in hospices.

Regionale vooruitzichten (omzet, USD miljard, 2014-2025):De regio’s Noord-Amerika, de Verenigde Staten van Amerika en Canada, Europa, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland, Azië-Pacific, Japan, China, Latijns-Amerika, Brazilië en Mexico, het Midden-Oosten en Afrika, en Zuid-Afrika, evenals andere regio’s, zijn inbegrepen.

Gerelateerde rapporten:

Smart City Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Smart Wellness Market, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt  Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

GaN Semiconductor Devices-markt naar schatting groeit met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Robotica Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Personal Emergency Response Systems Market,Personal Emergency Response Systems Market Size,Personal Emergency Response Systems Market Share,Personal Emergency Response Systems Market Analysis,Personal Emergency Response Systems Market Trends,Personal Emergency Response Systems Market Growth,Personal Emergency Response Systems Market Research,Personal Emergency Response Systems Market Reports,Personal Emergency Response Systems Industry,PERS market