header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Plastic recycling markt om getuige te zijn van een uitgesproken groeipercentage van 7,19% in 2022 tot 2030 | Omvang, groei, laatste trends

Dec 12, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor plastic recycling zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,19% en wordt geschat op een waarde van USD 67,32 miljard tegen het einde van 2030.

De toenemende bekendheid over milieuveiligheid bij het grote publiek wordt beschouwd als een escalatie van de vraag naar plastic recycling. De toename van plastic recycling is afhankelijk van de hulp van overheidsvoorschriften en beschermingsrichtlijnen met betrekking tot plastic recycling.
Het proces van het opnieuw verzamelen van verschillende klassen plastic materialen die in andere vormen kunnen worden hergebruikt, staat bekend als plastic recycling. De groei op de wereldmarkt wordt gedreven door voortdurende inspanningen op het gebied van ecologische duurzaamheid, waardoor industrieën worden aangemoedigd om zich te concentreren op plastic recycling. De toenemende focus op kunststofrecycling wordt ook toegeschreven aan het toenemende gebruik ervan in verschillende industriële toepassingen zoals productverpakkingen, elektronische componenten en auto-interieurs. Sommige textielfabrikanten passen ook gerecycled plastic toe voor de productie van materialen. Een andere prominente factor die de markt vergroot, is de beschikbaarheid van geëvolueerde technologieën voor het beheer van plastic afval.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2859

De vordering tot betaalbare consumentenelektronicaproducten, vergelijkbaar met laptops, mobiel, modems, enz., Is aanzienlijk toegenomen via e-commerce websites. Het toenemende gebruik van consumentenelektronica heeft de vraag naar gerecyclede kunststoffen in elektrische elektronica- en verpakkingstoepassingen gestimuleerd, wat naar verwachting de marktgroei zal stimuleren. De wereldwijde kunststofmarkt zal waarschijnlijk worden gerund door het toenemende verbruik van kunststoffen in de bouw, de automobielindustrie, medische apparaten en elektrische elektronica-industrie.

Regionale analyse
De wereldwijde plastic recyclingmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.
Momenteel domineert de regio Azië-Pacific sinds 2018 de plastic recyclingindustrie. Dit komt door het groeiende aantal kleine industrieën in de markt en hun expressieve werking. Ook importeert en recycleert de regio afvalplastic en zet het om voor expressieve toepassingen. De aanwezigheid van redelijke arbeid en grote industriële gebieden in de landen zoals China zijn verantwoordelijk voor de belangrijkste aanjagers van de groei van de markt voor plasticrecycling in de regio. Het zinderende gebruik van auto-industrieën en de industrialisatie in de regio beïnvloeden de algehele groei van de plastic recyclingindustrie in de regio Azië-Pacific.
Europese landen pronken ook met een progressieve groei in de plastic recyclingindustrie, als gevolg van de beperkingen en strenge normen met betrekking tot de verspilling van kunststoffen. Sommige rapporten die in het Europese land zijn gegenereerd, stellen dat meer dan 4,4 miljoen ton plastic afval wordt gegenereerd in de Europese landen, die in de loop van het jaar stortplaatsen krijgen.
De VS is een andere belangrijke regionale markt voor plastic recycling vanwege de grote hoeveelheden plastic afval die worden gegenereerd.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2859

Marktsegmentatie
De wereldwijde markt voor plastic recycling is gesegmenteerd op basis van het volgende;

Op type:

 • Polyethyleentereftalaat (PET)
 • Polyethyleen (PE)
 • Polypropyleen (PP)
 • Polyvinylchloride (PVC)
 • Polystyreen (PS)
 • Anderen 

Op bron:

 • Flessen
 • Filmpjes
 • Vezels
 • Schuimen
 • Anderen 

Per methode:

 • Thermaal
 • Chemisch
 • Werktuiglijk
 • Stortplaats 

Per eindgebruiker:

 • Verpakking
 • Bouw & Constructie
 • Textiel
 • Automotive
 • Elektrisch &elektronica
 • Anderen

Belangrijkste spelers
De belangrijkste spelers op de wereldwijde plastic recyclingmarkt zijn Asia Plastic Recycling Holding Limited, B &B Plastics Recycling Inc, B. Schoenberg  & Co., CarbonLITE Industries LLC, Clear Path Recycling, Consolidated Container Company, GreenLine Polymers, Imerys SA, Indorama Ventures Public Company Limited, Jayplas, Joe’s Plastics Inc., Kuusakoski Group Oy, KW Plastics, , Montello S.p. A., MTM Plastics GmbH, Plasgran Ltd., Plastipak Holdings, Inc., Recycled Plastics UK, RJM International Inc., Seraphim Plastics, Shakti Plastics Industries, Suez, Teijin Limited, Ultra Poly Corporation, Ultre PET, LLC, Veolia, AangepastPolymers, Inc., Envision Plastics , Plastic Recycling Inc., KW Plastics, Inc., Seraphim Plastics , MBA Polymers Inc., Green-O-Tech, India

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-recycling-market-2859

Lees meer Blog

Flexibele verpakkingsmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-packaging-market-1151

Blisterverpakkingsmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/blister-packaging-market-1181

Form-Fill-Seal Machine Markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/form-fill-seal-machine-market-1197

Markt voor verpakkingsmachines: https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-machinery-market-1199

Markt voor golfkartonnen verpakkingen: https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-packaging-market-1205

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Plastic Recycling,Plastic Recycling Market,Plastic Recycling Market Size