header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Power Boilers Markttechnologieanalyse, Topfabrikanten, Grootte, Groeifactoren, Regio’s, Huidige trends, Eisen en Industrievooruitzichten 2030

Dec 12, 2022 5:00 PM ET

Power Boilers Marktanalyse

Power Boilers Market zal naar verwachting usd 31 miljard waard zijn in 2027, met een CAGR van 4% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2027),

Een krachtketel, simpel gezegd, is een apparaat dat wordt gebruikt voor het genereren van stoom door warmte-energie toe te passen op water. Er is veel vraag naar de geproduceerde stoom in verschillende industriële processen. Circulatie wervelbed, verpulverde brandstof en anderen zijn de verschillende soorten krachtketels. Ultra-superkritisch, subkritisch en superkritisch zijn de verschillende technologieën, en het werkt in verschillende soorten brandstof zoals olie, gas en kolen. Conventie, convectie en straling zijn de verschillende manieren waarop warmte wordt overgedragen in de krachtketel. Stoom geproduceerd in de krachtketel wordt gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals energieopwekking, bevochtiging, drogen, sterilisatie en ruimteverwarming. 

Verschillende factoren stuwen het wereldwijde marktaandeel van krachtketels. Volgens het huidige MRFR-rapport omvatten dergelijke factoren voortdurende technologische vooruitgang, stijgende energievraag, door de overheid geleide initiatieven, hulp bij schone brandstoffen zoals biomassa, aardgas en biogas, toenemende investeringen door de overheid om bestaande energiecentrales te upgraden en nieuwe energiecentrales te bouwen en strikte regels voor industrieel afvalbeheer. 

Power Boilers Markt Belangrijkste Spelers 

Toonaangevende kanshebbers geprofileerd in het wereldwijde power boilers marktrapport omvatten,

 • Alstom
 • Thermax Ltd
 • Harbin Elektrisch
 • AMEC Foster Wheeler
 • Babcock & Wilcox
 • Mitsubishi Hitachi Power Systeem
 • Hangzhou Ketel groep
 • Siemens AG en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1795

Spelers in de industrie hebben specifieke strategieën om voorop te blijven lopen en ook tegemoet te komen aan de stijgende behoeften van de klant, zoals fusies en overnames, partnerschappen, joint ventures, samenwerkingen, nieuwe productlanceringen, nieuwe productontwikkeling, strategische allianties, contracten, uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten, geografische uitbreidingen, om er maar een paar te noemen.

Integendeel, de stijgende installatiekosten van de krachtketel, het toenemende gebruik van hernieuwbare energiebronnen als vervanging voor krachtketels en de impact van de aanhoudende COVID-19-pandemie kunnen de wereldwijde groei van de markt voor stroomketels gedurende de prognoseperiode beperken. 

Power Boilers Marktdynamiek

Stuurprogramma ‘s–

Snelle industrialisatie &verstedelijking

De vraag naar het vermogen neemt aanzienlijk toe

Kansen

De overheid bouwt de energiecentrales met schonere energie

Regionale analyse van de markt voor stroomketels

Op basis van de regio behandelt het wereldwijde marktrapport voor krachtketels de groeimogelijkheden en recente trends in azië-pacific (APAC), Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika (MEA). Hiervan wordt voorspeld dat de APAC-regio de markt gedurende de prognoseperiode zal leiden. Snelle industrialisatie, groeiende vraag naar energie in India en China en een enorme economische ontwikkeling dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor energieketels in de regio. 

De wereldwijde markt voor krachtketels in Europa zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben gedurende de prognoseperiode. De groeiende behoefte aan energie, de bloeiende automobielsector en de toenemende investeringen in de inzet van energiecentrales dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor energieketels in de regio. 

De wereldwijde markt voor krachtketels in Noord-Amerika zal naar verwachting een gezonde groei laten zien gedurende de prognoseperiode. Gunstige initiatieven van de overheid om een energie-efficiënt energiesysteem aan te nemen, de groeiende vraag naar conventionele energiebronnen, voortdurende technologische vooruitgang en de vraag naar HVAC als gevolg van extreme weersomstandigheden dragen bij aan de wereldwijde groei van de markt voor energieketels in de regio. 

De wereldwijde markt voor krachtketels in de MEA zal naar verwachting een trage groei hebben gedurende de prognoseperiode als gevolg van een gebrek aan infrastructurele ontwikkeling in de regio. 

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1795

Marktsegmentatie van krachtketels

Het MRFR-rapport biedt een inclusieve segmentanalyse van de wereldwijde markt voor krachtketels op basis van brandstoftype, technologie en type. 

 • Per type is de wereldwijde markt voor krachtketels gesegmenteerd in circulatie wervelbed, verpulverde brandstof en andere. 
 • Door technologie is de wereldwijde markt voor krachtketels

gesegmenteerd in ultra-superkritisch, subkritisch en superkritisch. Hiervan zal het superkritische segment de markt domineren gedurende de prognoseperiode. 

 • Per brandstoftype is de wereldwijde markt voor krachtketels gesegmenteerd in olie, gas en steenkool. Hiervan zal het kolensegment de markt leiden gedurende de prognoseperiode. 
  1. PROLOOG VERSLAG
  2. INTRODUCTIE

  2.1. DEFINITIE

  2.2. REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

  2.2.1. ONDERZOEKSDOELSTELLING

  2.2.2. AANNAMES

  2.2.3. BEPERKINGEN

  2.3. MARKTSTRUCTUUR

  2.4. MARKTSEGMENTATIE

  1. ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

  3.1. ONDERZOEKSPROCES

  3.2. PRIMAIR ONDERZOEK

  3.3. SECUNDAIR ONDERZOEK

  3.4. SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

  3.5. PROGNOSEMODEL

  1. MARKTDYNAMIEK

  4.1. STUURPROGRAMMA’S &KANSEN

  4.2. UITDAGINGEN &BEPERKINGEN

  4.3. ANALYSE VAN DE WAARDEKETEN

  4.4. PORTER’S VIJF KRACHTEN ANALYSE

  1. MARKT VOOR KRACHTKETELS, PER TYPE

  5.1. INLEIDING

  5.2. VERPULVERDE BRANDSTOF

  5.3. WERVELBED VOOR CIRCULATIE

  5.4. ANDERE

  1. MARKT VOOR KRACHTKETELS, PER TECHNOLOGIE

  6.1. INLEIDING

  6.2. SUPERKRITISCH

  6.3. SUBKRITISCH

  6.4. ULTRAKRITISCH

  1. MARKT VOOR KRACHTKETELS, PER BRANDSTOFTYPE

  7.1. INLEIDING

  7.2. STEENKOOL

  7.3. GAS

  7.4. OLIE

  …Voortgezet.

  Europa Boiler System Markt

  Boiler System Markt

  Stoomketel Markt

  Boiler Control Markt

  Ketel verbrandingskamer markt

  Residentiële ketelmarkt

  Over:

  Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

  Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

  Contact:

  Marktonderzoek Toekomst

  99 Hudson Street,5e verdieping

  New York City, New York 10013

  Verenigde Staten van Amerika

  Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

  44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

  E-mail: sales@marketresearchfuture.com


  Keywords:  Power Boilers Market,Power Boilers Market Analysis,Power Boilers Market Research,Power Boilers Market Trends,Power Boilers Market Size,Power Boilers Market Share,Power Boilers Market Forecast