header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Robotica Marktbereik, Grootte, Aandeel, Groeifactoren, Trends &Eisen – Wereldwijde prognose tot 2030

Dec 12, 2022 6:07 PM ET

Robotica Marktonderzoek Inzichten:

Tegen het einde van 2030 zal de wereldwijde roboticamarkt naar verwachting USD 214,68 miljard waard zijn, met een CAGR van meer dan 22,8%.

Robots zijn geprogrammeerde hulpmiddelen die een verscheidenheid aan autonome en niet-autonome taken kunnen uitvoeren. Een industrie genaamd robotica houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de engineering van robots. Het primaire doel van een robot is om items te besturen door ze op te pakken, te verplaatsen en hun fysieke kenmerken te veranderen.

De vooruitgang van kunstmatige intelligentie (AI) -technologie is de belangrijkste kracht die de wereldwijde robotica-industrie beïnvloedt. Een van de domeinen met betrekking tot AI is robotica, die mechanische en computergestuurde hulpmiddelen gebruikt om uiterst nauwkeurige taken uit te voeren. Robots met volledig ontwikkelde, uiterst nauwkeurige machinemogelijkheden werken samen met de nieuwste kunstmatige intelligentietechnologie om de productie te verhogen, een expertsysteem te bouwen en intelligentie in de machines op te nemen. Aibo, een autonome entertainmentrobot die kunstmatige intelligentie en analyses gebruikt om robotbewegingen te automatiseren, werd op 9 januari 2018 geïntroduceerd door Sony Corporation.

Roboticamarkt Belangrijkste spelers

De volgende bedrijven zijn leiders in de wereldwijde roboticamarkt:

  • Universal Robots A/S uit Denemarken
  • Kawasaki Heavy Industries Ltd. uit China
  • Boston Dynamics uit de Verenigde Staten
  • iRobot Corporation uit de Verenigde Staten
  • Nachi-Fujikoshi Corp. uit Japan
  • Honda Motor Co., Ltd. uit Japan
  • Mitsubishi Electric Corporation uit Japan
  • ABB Limited uit Zwitserland
  • Sony Corporation uit Japan
  • Northrop Grumman Corporation uit de Verenigde Staten
  • Kuka AG uit Duitsland
  • Omron Corporation uit Japan
  • FANUC CORPORATION uit Japan
  • Yas (Japan)

Download een PDF-voorbeeld van robotica Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4732

Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

 USD 214,68 miljard

  Groei:

 CAGR van 22,8% (2020-2030)

  Prognoseperiode

 2020-2030

  Rapportdekking

 Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Robotica Markt USP Gedekt

Krijg volledige rapportdetails van Robotics Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/robotics-market-4732

Robotica Markt Regionale Inzichten

 Duitsland, China, Japan, de Verenigde Staten van Amerika en Zuid-Korea zijn enkele van de landen die de belangrijkste bijdragen te leveren hebben aan de markt voor industriële robots. In 2016 had de regio Azië-Pacific een omzetaandeel dat groter was dan 52,0% van de hele markt, en er wordt voorspeld dat deze regio de roboticamarkt tijdens de prognoseperiode zou blijven domineren. In 2016 werden in totaal ongeveer 151 duizend eenheden uit de regio geëxporteerd, waardoor het de regio is met het grootste aantal verscheepte eenheden. Verwacht wordt dat het in de loop van de projectieperiode een aanzienlijke CAGR zal registreren.

China, Japan, Korea en Taiwan behoren tot de belangrijkste industriële robotproductiecentra in de regio Azië-Pacific. Als het gaat om de installatie van industriële robots, lopen Japan en Zuid-Korea nu voorop in de markt in het gebied. De bloeiende elektronische goederensector is voornamelijk verantwoordelijk voor het voeden van de snelle uitbreiding van de roboticamarkt in deze landen.

Robotica marktsegmenten behandeld in het rapport

Deze studie analyseert de Robotics Market-trends in elk van de subsegmenten van 2014 tot 2025 en geeft een projectie van de omzetgroei op mondiaal, regionaal en nationaal niveau. De prognose heeft betrekking op de periode van 2014 tot en met 2025. Ten behoeve van dit onderzoek heeft Grand View Research het rapport over de wereldwijde industriële roboticamarkt opgedeeld in secties op basis van de toepassingen waarvoor industriële robots worden gebruikt en de regio’s waarin industriële robotsgebruikt.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4732

Vooruitzichten als toepassing (omzet, USD miljoen, 2012-22020) Automotive, Electrical and Electronics, Metal and Heavy Machinery, Rubber and Plastics, Chemical, Food en Other Industries

Regionale vooruitzichten (omzet, USD miljoen, 2012-22020) Noord-Amerika, waaronder de Verenigde Staten van Amerika, Canada en Mexico; Europa, dat Duitsland, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk omvat; Azië-Pacific, waaronder China; en de rest van de wereld.

Gerelateerde rapporten:

SerDes Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Smart Wellness Market, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

CCTV-camera markt Geschat om te groeien met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Robotica Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Robotics Market,Robotics Market Size,Robotics Market Share,Robotics Market Analysis,Robotics Market Trends,Robotics Market Growth,Robotics Market Research,Robotics Market Reports,Robotics Industry