header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Spraakherkenningsmarkt, grootte, aandeel, analyse en vraag met een CAGR van 21,30% in 2030

Dec 12, 2022 4:29 PM ET

De spraakherkenningsmarkt zal naar verwachting in 2030 USD 48,8 miljard bereiken bij een CAGR van 21,30% tijdens de prognoseperiode.

De spraakherkenningsmarkt maakt een snelle inkomensgroei door, omdat het gebruik ervan op het gebied van onderwijs wereldwijd toeneemt. Bovendien stimuleert de groei van de spraakherkenningsmarkt voor nauwkeurige en eenvoudige spraakherkennings-API’s die kunnen worden aangepast aan een breed scala aan velden en talen de marktuitbreiding. Spraak-naar-tekstindustrieën die een snelle modernisering waarnemen, hebben een gunstig effect op het marktaandeel. Bovendien vergroten andere sectoren die digitalisering ondergaan de omvang van de spraakherkenningsmarkt.

Consumenten van innovaties op het gebied van spraakherkenning hebben hogere verwachtingen dan ooit tevoren. De industrie moet overschakelen op routines en evolueren naar nieuwe en verschuivende industriële veiligheidsregels. Als gevolg hiervan zijn de vereisten voor spraakherkenningsaanbiedingen verder gegroeid dan eenvoudige teksttranscriptie, met regelmatige builds die verbeterde functies toevoegen, zoals interpunctie, sprekersnotities, wereldwijde taalpakketten, organisatorische hervormingen en nieuwe woordenschat. De spraakherkenningssector zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke populariteit verwerven, vanwege het toenemende gebruik van de nieuwste spraakgestuurde educatieve technieken die problemen met rechtvaardigheid en vooroordelen kunnen oplossen.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1815

Spraakherkenning Markt Belangrijkste Spelers

De belangrijkste spelers in de markt zijn:

  • Nuance Communications, Inc. (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Agnitio SL (Spanje)
  • VoiceVault (VS)
  • VoiceBox Technologies Corp (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • LumenVox LLC. (VS)
  • Raytheon BBN Technologies (VS)
  • Geavanceerde spraakherkenningssystemen (VS)
  • Sensory Inc. (VS).

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/speech-recognition-market-1815 ophalen

Regionale analyse van de spraakherkenningsmarkt

De spraakherkenningssoftware-industrie wordt momenteel gedomineerd door Noord-Amerika. De waarde van de industrie neemt toe naarmate spraakherkenningstoepassingen op meer mobiele apparaten worden geïmplementeerd. De omvang van de spraakidentificatie-industrie wordt verder vergroot door het groeiende gebruik van deze software om toestemming / erkenning van consumenten te krijgen via spraak in mobiel bankieren, aankopen en IoT-apparaten.

De groeiende populariteit van discours en spraakherkenning heeft van Europa een lucratieve industrie voor spraakherkenning gemaakt.

De regio Azië-Pacific is een groeiende markt voor spraakherkenningssystemen. Het toenemende aantal toepassingen en ontwikkelingen van spraakgestuurde apparaten in de automobiel- en gezondheidszorgindustrie stuwt de marktgroei.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1815

Marktsegmentatie spraakherkenning

Deze markt voor spraakherkenning is onderverdeeld in voertuigtypen, technologieën, verticals en regio’s. De typesector is verdeeld in twee delen: luidsprekerafhankelijk en luidsprekeronafhankelijk. Het technologiegedeelte is onderverdeeld in twee categorieën: AI-gebaseerd en niet-AI-gebaseerd. Militaire, automotive, gezondheidszorg en andere verticale segmenten zijn verdeeld.

Gerelateerde rapporten:

Snelheidssensor Markt Onderzoeksrapport: Informatie per technologie, per toepassing en regio — Prognose tot 2030

Industriële sensormarkt Onderzoeksrapport: Informatie per sensortype, per type, per technologietechnologie, per eindgebruikersindustrie en regio

Markt voor gezichtsherkenning: informatie per technologie, per service, per component, per eindgebruiker en regio – prognose tot 2030

Autonome multifunctionele landbouwrobotmarkt: informatie per component en regio — Prognose tot 2030

Militaire communicatiemarkt: informatie per type, per toepassing, per platform en per regio – prognose tot 2030

Over MarktonderzoekToekomst:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Keywords:  Speech Recognition Market,Speech Recognition Market Size,Speech Recognition Market Share,Speech Recognition Market Analysis,Speech Recognition Market Trends,Speech Recognition Market Research,Speech Recognition Market Reports,Speech Recognition Indsutry,Speech Recognition Market Overview