header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vrachtvervoermarkt 2022 Vraag- en groeimogelijkheden Gedetailleerde analyse 2030

Dec 12, 2022 6:00 PM ET

De wereldwijde vrachtvrachtmarkt zal naar verwachting in 2030 USD 4 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,9% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2030).

Freight Trucking Market wordt begrepen voor het vervoer van goederen met behulp van zware voertuigen van de ene plaats naar de andere plaats en wordt uitgeoefend om zware ladingvoertuigen van de ene plaats naar de andere te vervoeren. De snelle expansie van snel bewegende consumenten heeft de marktontwikkeling van het marktaandeel van vrachtvervoer versneld. Door de uitbreiding van de bevolking op grote schaal wordt de marktwaarde hoog. De groei van de vraag naar vrachtvervoer komt door de bliksemsnelle toename van verstedelijking en groei van de bevolking.

Een van de beste markten wordt gebruikt bij het vervoer van goederen en vracht van de ene locatie naar de andere. Deze zijn zwaar en worden gebruikt in de groeiende bouw- en olie- en gasindustrie wereldwijd. de toename in de groei van verstedelijking en de bouwwerkzaamheden maakt de weg vrij voor de kansen van de vrachtvervoersindustrie. Ook de toename van de verbetering van overheidsgebouwen in verschillende regio’s maakt de weg vrij voor de groei van vrachtvervoersaanvragen. De overheidsgebouwen zoals ziekenhuizen en gezondheidscentra zijn ook initiatieven van de overheid.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10195

Regionale analyse

De wereldwijde vrachtvrachtmarkt op basis van regio’s is gesegmenteerd in vier hoofdregio’s, zoals Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Azië-Pacific wordt geëvalueerd om het meest prominente wereldwijde marktaandeel voor vrachtvervoer te behouden tijdens de geschatte periode. De snel groeiende industrialisatie in opkomende landen zal naar verwachting de markt stimuleren. Escalerende import- en exportpraktijken in opkomende economieën stellen het in staat om zijn wereldwijde bereik uit te breiden. De groeiende aanwezigheid en toepassing van online winkelen en deur-tot-deurdiensten zal naar verwachting de dominantie in de markt behouden.

Noord-Amerika zal naar schatting zijn wereldwijde aandeel tijdens de geprojecteerde periode verbeteren, aangezien trucking de meest gebruikte transportdienst in de regio is om vracht, goederen, grondstoffen en diensten te leveren. De aanwezigheid van belangrijke belangrijke spelers en technologische ontwikkelingen zullen naar verwachting de marktprestaties verbeteren.

In de wereld zullen het Freight Trucking Market-segment, de VS, Canada, Japan, China en Europa de 5,3% CAGR die voor dit segment is geschat, hoeden. Deze regionale markten, gezien een gecombineerde marktomvang van US $ 277 miljard in het jaar 2020, zullen tegen het einde van de analyseperiode een verwachte omvang van US $ 384,8 miljard passeren. China zal een van de snel groeiende markten blijven. Latijns-Amerika zal tijdens de analyseperiode toenemen met een CAGR van 6,1%.

Onderzoek voordat u koopt: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/10195

Marktsegmentatie

De Global Freight Trucking Market is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op toepassingstype

·         Industrie en productie

·         Olie en gas

·         Energie en mijnbouw

·         Defensie

·         Chemicaliën

·         Eten en drinken

·         Farmaceutica en gezondheidszorg

Per producttype

·         Dieplader

·         Vrachtwagentrailer

·         Vrachtwagentank

·         Koelwagen

·         Zware vrachtwagen

Op grootte

·         Zware vrachtwagen

·         Middelgrote vrachtwagen

·         Lichte vrachtwagen

Per vrachttype

·         Droge bulkgoederen

·         Olie en diesel

·         Post

·        Anderen

Op afstand

·         korte afstand

·         lange afstand

Belangrijkste spelers

 De belangrijkste spelers van de Global Freight Trucking Market zijn Interlogix Pty. Ltd., Tuma transport, Fed Ex corporation, Ceva holding LLC., United parcel service Inc., Nippon Express Co ltd.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/freight-trucking-market-10195

Lees meer:

Zelfklevende etiketten Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-adhesive-labels-market-1333

Verpakkingstapes Markt               https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-tapes-market-1406

Drukgevoelige etiketten Markt              https://www.marketresearchfuture.com/reports/pressure-sensitive-labels-market-1497

Bioplastic Verpakkingen Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/bioplastic-packaging-market-1498

Zoetwaren verpakkingsmarkt               https://www.marketresearchfuture.com/reports/confectionery-packaging-market-1502

Frisdrankverpakkingsmarkt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/soft-drink-packaging-market-1503

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Freight Trucking,Freight Trucking Market,Freight Trucking Industry