header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Active Health Monitoring System Marktgroei zal naar verwachting 13,22 miljard USD bereiken, bij een CAGR van 26,29% tijdens de prognose 2022 tot 2030

Dec 13, 2022 6:00 PM ET

Automotive Active Health Monitoring System Marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 Per verkoopkanaal (na markt, OEM’s) Voertuigtype (personenauto, bedrijfsvoertuig) Toepassing (hartslag, Open Automotive Active Health Monitoring System, bloedsuikerspiegel, bloeddruk, anderen) Voorspelling 2030

Automotive Active Health Monitoring System Marktoverzicht:

Automotive Active Health Monitoring System Markt Verwacht wordt dat de omvang tegen 2030 USD 13,22 miljard zal overschrijden bij een CAGR van 26,29% tijdens de prognoseperiode 2022-2030

Automotive active health monitoring system is een nieuw systeem dat in bepaalde varianten van auto’s is geïnstalleerd voor het bewaken van de gezondheid van de bestuurders en zijn passagiers. Het maakt gebruik van de hulp van externe apparaten voor het nauwkeurig bewaken van gezondheidsstatistieken en beschikt over de mogelijkheid om gezondheidsautoriteiten te bellen in geval van nood. Het wereldwijde automotive active health monitoring system marktrapport van Market Research Future (MRFR) bevat inzichten en de nieuwste trends op het gebied van autonome voertuigen en de nieuwste ingebouwde technologieën voor de periode van 2022 tot 2030 (prognoseperiode). De COVID-19-pandemie en de gevolgen daarvan voor de industrie zijn opgenomen in het rapport.

Automotive Active Health Monitoring System Concurrerende vooruitzichten

  • Tata Elxsi (Indië)
  • Acellent Technologies (VS)
  • Qualcomm Technologies Inc (VS)
  • Questex LLC (VS)
  • Hoana Medical (VS)
  • Kritikal Solutions Pvt. Ltd (India)
  • LORD MicroStrain Sensing Systems (VS)
  • Faurecia (Frankrijk)
  • Plessey Semiconductors (UK) en anderen.

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7258

Automotive Active Health Monitoring System Marktbereik

De wereldwijde markt voor actieve gezondheidsmonitoring voor auto’s zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 26,29% gedurende de prognoseperiode. De toenemende vraag naar veiligheidsvoorzieningen in voertuigen te midden van stijgende gevallen van ongevallen is de belangrijkste drijfveer van de markt. Dit wordt vergemakkelijkt door inspanningen van overheden en autofabrikanten om gezondheidsmonitoring in hun systemen op te nemen. Het Effective Automotive Health Monitoring Program is zo’n geval dat mogelijke verkeersdoden voorkomt. De toename van chronische ziekten en gevallen van diabetes, obesitas en de nadruk op de volksgezondheid door autofabrikanten kunnen de marktvraag in de komende jaren stimuleren.

De toegenomen verkoop van luxe voertuigen in Noord-Amerika en Europa kan de vraag naar actieve gezondheidsmonitoringsystemen voor auto’s versterken. Dit wordt ondersteund door investeringen in Brazilië, Argentinië en het Midden-Oosten en Afrika. Initiatieven op het gebied van gezondheidsmonitoring van bestuurders, zoals detectie van onoplettendheid en slaperigheid, kunnen de verkoop stimuleren en leiden tot de implementatie ervan in meer automerken.

Maar gebrek aan bewustzijn en exorbitante kosten van voertuigen met veiligheidsvoorzieningen kunnen de marktgroei beperken.

Segmentatie van het actieve gezondheidsmonitoringsysteem voor de auto-industrie

Op basis van component is de markt gesegmenteerd in sensoren en infotainmentsystemen. Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in bloeddruk, hartslag, bloedsuikerspiegel, anderen. Op basis van voertuigtype is de markt gesegmenteerd in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen. Personenauto’s waren goed voor een hoog marktaandeel vanwege de mate van acceptatie en de focus op rijveiligheid. Op basis van verkoopkanaal is de markt gesegmenteerd in OEM en after-market.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7258

Automotive Active Health Monitoring System Regionale analyse

Europa heeft naar schatting het grootste marktaandeel gedurende de prognoseperiode als gevolg van het toegenomen bewustzijn met betrekking tot verkeersveiligheid, ontwikkelde economieën en de beschikbaarheid van infrastructuur voor dergelijke systemen. Bovendien stelt de hoge koopkracht van consumenten hen in staat om te investeren in voertuigen met veel functies, met name luxe auto’s, wat een belangrijke drijvende factor is in deze regio.

Noord-Amerika kan een aanzienlijk marktaandeel veroveren van de wereldwijde markt voor actieve gezondheidsmonitoringsystemen voor auto’s vanwege consumenten in de VS en Canada die met grote gezondheidsproblemen worden geconfronteerd. Het latente potentieel van verbonden en autonome auto’s kan leiden tot de implementatie ervan door verschillende autofabrikanten. Aan de andere kant kan Azië-Pacific een groot marktaandeel veroveren dankzij de overvloed aan economisch beschikbare arbeidskrachten en een groot consumentenbestand voor technologisch geavanceerde auto’s.China en Japan zijn de grootste bijdragers aan de regionale markt.

INHOUDSOPGAVE

1 SAMENVATTING

1.1 SAMENVATTING VAN DE MARKT

2 MARKTINTRODUCTIE

2.1 DEFINITIE

2.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 INLEIDING

4.2 STUURPROGRAMMA’S

4.2.1 TOENAME VAN DE VERKOOP VAN EV- EN LUXEVOERTUIGEN

4.2.2 TOENEMENDE BEZORGDHEID OVER VEILIGHEID EN BEVEILIGING

4.2.3 TOENAME VAN HET AANTAL VERKEERSDODEN ALS GEVOLG VAN VERKEERSONGEVALLEN

4.2.4 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE GEVOLGEN VAN DE BESTUURDERS

4.3 TERUGHOUDENDHEID

4.3.1 HOGE KOSTEN VAN HET SYSTEEM

4.3.2 ANALYSE VAN DE GEVOLGEN VOOR DE BEPERKING

4.4 KANS

4.4.1 TOENEMENDE ADOPTIE IN ONTWIKKELDE LANDEN

4.4.2 ONTWIKKELING VAN SEMI-AUTONOME EN AUTONOME VOERTUIGEN

4.5 UITDAGING

4.5.1 BEPERKT BEWUSTZIJN IN ONTWIKKELINGSLANDEN

4.6 COVID-19-IMPACTANALYSE

4.6.1 ECONOMISCHE GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELINDUSTRIE

4.6.2 GEVOLGEN VOOR DE AUTOMOBIELPRODUCTIE

4.6.2.1 ford

4.6.2.2 AMERIKAANSE HONDA

4.6.2.3 FCA

4.6.2.4 KIA

4.6.2.5 VOLKSWAGEN

4.6.3 GEVOLGEN VOOR DE MARKT VOOR ACTIEVE GEZONDHEIDSMONITORINGSYSTEMEN VOOR DE AUTOMOBIELINDUSTRIE

4.6.3.1 GEVOLGEN VOOR DE TOELEVERINGSKETEN

4.6.3.2 KASSTROOMBEPERKINGEN

4.6.4 GEVOLGEN VOOR DE WERELDHANDEL

…Voortgezet.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7258

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Active Health Monitoring System Market,Automotive Active Health Monitoring System Market Size,Automotive Active Health Monitoring System Market Share,Automotive Active Health Monitoring System Market Trends,Automotive Active Health Monitoring System Market Analysis,Automotive Active Health Monitoring System Market Forecast,Automotive Active Health Monitoring System Market Outlook,Automotive Active Health Monitoring System Market Overview,Automotive Active Health Monitoring System Market Demand,Automotive Active Health Monitoring System Market Key Players