header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor anti-namaakverpakkingen groeit met een indrukwekkende CAGR van 12,93% tot 2027

Dec 13, 2022 7:00 PM ET

De CAGR voor de markt voor anti-namaakverpakkingen zal naar verwachting 12,93% bedragen in de zes jaar van 2021 tot 2027. De markt voor anti-namaakverpakkingen was in 2020 USD 110,2 miljard waard. Verwacht wordt dat het in 2027 USD 231,87 miljard waard zal zijn.

Met elk voorbijgaand jaar blijft de consumentenproductensector lijden onder de snel opkomende namaakindustrie. In de afgelopen jaren is er een toename geweest van nep-voorgeschreven medicijnen, batterijen voor mobiele telefoons en auto-onderdelen. De wereldwijde handel in illegale goederen heeft geleid tot een van de meest lucratieve industrieën: namaakgeneesmiddelen. Onware medicijnen veroorzaken niet alleen schade, maar ook dodelijke slachtoffers over de hele wereld, waardoor de reputatie van gerenommeerde farmaceutische producenten ernstig wordt geschaad.

Helaas hebben de toename van het gebruik van online apotheken en het verschijnen van grootschalige fabrikanten van veel nagemaakte medische producten de groei van de markt voor nepmedicijnen versneld. Dit vergroot de behoefte aan anti-namaakverpakkingen, het perfecte antwoord op zo’n vreselijke omstandigheid.

De nieuwste industrietrend die snel aan kracht wint, is de uitbreiding van strenge productveiligheidswetten in verband met namaak. Overheden in tal van landen stellen strenge regels in om te proberen deze namaakactiviteiten te stoppen, omdat het aantal nepproducten over de hele wereld voortdurend toeneemt. De markt voor namaakverpakkingen zal ongetwijfeld profiteren van de uitbreiding van deze regelgeving, terwijl de markt voor namaakgoederen daar ongetwijfeld onder zal lijden.

Download PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1227

De markt profiteert ook van de gestaag groeiende zorgen van de producenten over de verliezen die de verkoop van namaakgoederen met zich meebrengt. Toonaangevende bedrijven maken zich nu veel meer zorgen over merkverwatering, waardoor de behoefte aan anti-namaakverpakkingen toeneemt. Gezien de grote kans op verliezen als gevolg van het toenemende gebruik van namaakgoederen, wordt verwacht dat de farmaceutische industrie een aanzienlijke vraag naar dit type verpakking zal genereren. Verwacht wordt dat steeds meer fabrikanten de komende jaren verpakkingstechnologieën tegen namaak zullen gebruiken als reactie op de groeiende zorgen over het merkimago en de schadelijke effecten van gevaarlijke geneesmiddelen.

Regionale analyse :

De top vijf wereldwijde markten voor anti-namaakverpakkingen zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Omdat bedrijven zich steeds meer bewust worden van namaakactiviteiten en de dringende noodzaak om dit probleem aan te pakken, heeft APAC in 2016 de eerste plaats op de wereldmarkt veiliggesteld. De groeiende bevolking van de regio en de groeiende levensstandaard hebben ook bijgedragen aan de uitbreiding van de markt. Dit laatste heeft geleid tot een stijging van de vraag naar verpakt voedsel in het gebied, wat uiteindelijk de markt ten goede is gekomen. Grote investeringen in deze technologieën worden gedaan door een aantal leveranciers, wat kan leiden tot het creëren van winstgevende kansen voor marktconcurrenten gedurende de veronderstelde periode.

Aanvraag Check Hier: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1227

Noord-Amerika en Europa hebben een gelijk marktaandeel, waarbij de opkomst in deze regio’s het gevolg is van een grotere nadruk van producenten op het creëren van meer geavanceerde anti-namaakverpakkingen om economisch verlies te voorkomen. Anti-namaakverpakkingen zijn vereist in de regio omdat deze producenten werken aan het beschermen van de legitimiteit van de artikelen.

Marktsegmentatie :

Technologie, gebruiksfuncties en eindgebruikers behoren tot de marktcategorieën die worden behandeld in het onderzoek naar verpakkingen tegen namaak.

Labels, barcodes, hologrammen, RFID en andere technologieën worden momenteel gebruikt in de handel. Vanwege het gebruik ervan in veel industrieën voor het lezen van informatie die is opgeslagen op producttags, heeft RFID het grootste potentieel van al deze om het grootste marktaandeel te laten groeien.

Sabotagebewijs, track &trace, covert, forensische markers en openlijk zijn de gebruiksaspecten die in het rapport worden beschreven. Track &trace-gebruiksfunctie domineerde de markt in 2016 en schattingen tonen aan dat deze in de toekomst in het snelste tempo zal blijven groeien. Omdat ze helpen met merkdocumentatiesymbolen, transportgegevens tijdens transport en ook productstatistieken weergeven, worden track en trace veel gebruikt in alle soorten verpakkingsvariabelen.

Belangrijkste spelers :

De bedrijven die in de profielen van deelnemers uit de industrie in het rapport worden vermeld, zijn onder meer Atlantic ZeiserGmbH (Duitsland), Avery Dennison Corporation (VS), Sicpa Holding SA (Zwitserland), Authentix, Inc. (VK), Alpvision SA (Zwitserland), Savi Technology, Inc. (VS), Zebra Technologies Corporation (VS), Ampacet Corporation (VS), Applied Dna Sciences Inc. (VS)

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-counterfeit-packaging-market-1227

Vergelijkbaar rapport

Markt voor verpakkingsschuim:      https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-foams-market-2748

Markt voor digitale drukverpakkingen:     https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-printing-packaging-market-2782

Industriële tapemarkt:          https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-tape-market-2805

Plastic recycling markt:        https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-recycling-market-2859

Pet-flessen recycling markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-bottle-recycling-market-2865

Composiet verpakkingsmarkt:            https://www.marketresearchfuture.com/reports/composite-packaging-market-2986

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Anti-Counterfeit Packaging,Anti-Counterfeit Packaging Market,Anti-Counterfeit Packaging Market 2022