header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beschermende verpakkingen zal naar verwachting groeien met 6,9% CAGR tijdens de prognoseperiode tegen 2028

Dec 13, 2022 7:00 PM ET

De wereldwijde markt voor beschermende verpakkingen zal naar verwachting usd 46,4 miljard waard zijn tegen het einde van de huidige prognoseperiode in 2028

Het belangrijkste element dat de uitbreiding van de wereldwijde markt voor beschermende verpakkingen stimuleert, is de stijgende vraag naar consumentenproducten die gelijktijdig plaatsvindt met een toename van het besteedbare inkomen van mensen. Omdat beschermende verpakkingen zo’n belangrijke rol spelen bij het waarborgen van de veiligheid van de producten en bijdragen aan een hogere mate van consumententevredenheid, is de vraag naar deze materialen vrij hoog bij fabrikanten. Bovendien heeft de snelle opkomst van e-commercebedrijven geresulteerd in een behoefte aan beschermende verpakkingen die met verschillende ordes van grootte is vermenigvuldigd.

De verpakkings- en etiketteringsactiviteiten maken nu een periode van snelle technologische verbetering door, wat goede marktvooruitzichten voor beschermende verpakkingen oplevert. Het creëren van beschermende verpakkingsmaterialen die zowel goedkoop als vriendelijk zijn voor het milieu, zoals die gemaakt van materialen afkomstig van landbouwafval, zal een gunstige invloed hebben op de markt.

Voorbeeldrapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1320

Regionale evaluatie:

De markt voor beschermende verpakkingsmaterialen in Azië en de Stille Oceaan is de grootste in het gebied. Dit gebied wordt snel het belangrijkste industriële centrum ter wereld voor een breed scala aan producten die een beschermende verpakking nodig hebben. Bovendien kan de groei van de vraag naar consumentenproducten worden toegeschreven aan de enorme economische ontwikkeling die in deze regio heeft plaatsgevonden. Daarnaast draagt de groeiende prevalentie van bedrijven die betrokken zijn bij e-commerce ook aanzienlijk bij aan de uitbreiding van de markt voor beschermende verpakkingen.

De markt voor beschermende verpakkingen is ook groot in Noord-Amerika. De stijgende vraag naar verpakte grondstoffen, zoals voedsel en dranken, resulteert in een aanzienlijke behoefte aan verpakkingen die een zekere mate van bescherming bieden. Deze regio heeft ook een sterkere aanwezigheid van bedrijven die beschermende verpakkingen maken, waardoor fabrikanten in de regio gemakkelijk toegang hebben tot de materialen die ze nodig hebben.

Marktsegmentatie:

Marktsegmentatie voor beschermende verpakkingen, naar soort

Ongeveer 60% van het marktaandeel van beschermende verpakkingen die wereldwijd worden verkocht, bestaat uit flexibele verpakkingen. Flexibele verpakkingsmaterialen zijn goedkoop te produceren en eenvoudig op te zetten. De markt voor flexibele beschermende verpakkingsmaterialen zal groeien naarmate recyclebare en biobased verpakkingsmaterialen populairder worden.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1320

Marktsegmentatie voor beschermende verpakkingen, per materiaal

De wereldwijde markt voor beschermende verpakkingen wordt gedomineerd door plastic. Kunststoffen zijn een onstuitbare concurrent op de markt dankzij hun voordelige eigenschappen. Plastic beschermende verpakkingsmaterialen zijn veerkrachtig, betaalbaar, licht, ondoordringbaar en chemisch minder reactief.

Marktsegmentatie voor beschermende verpakkingen, per functie

Vanwege de aanzienlijke behoefte aan legevulmaterialen heeft de categorie leegtevulling een aanzienlijk marktaandeel. Deze materialen kunnen de items bovendien isoleren en dempen.

Marktsegmentatie voor beschermende verpakkingen, per toepassing

De belangrijkste eindgebruiker van beschermende verpakkingen is de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Groenten en fruit, naast andere voedingsmiddelen, zijn uiterst kwetsbaar voor fysieke schade bij transport.

Belangrijkste spelers:

Bedrijven zoals Amerika (Verenigde Staten), Max Packaging (India), Springpack (Verenigd Koninkrijk), Sealed Air Corporation (Verenigde Staten), Protective Packaging Solutions (Verenigde Staten), Smurfit Kappa Group (Verenigd Koninkrijk), Pregis Corporation (Verenigde Staten), ACH Foam Technologies LLC (Verenigde Staten), Bayer AG Duitsland, FP International (Verenigde Staten), BASF SE Duitsland, Macfarlane Group (Verenigd Koninkrijk), Universal Protective Packaging (Un (VS).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/protective-packaging-market-1320

Gerelateerd rapport

Parfumverpakkingsmarkt    https://www.marketresearchfuture.com/reports/perfume-packaging-market-4125

Multi-Med Adherence Packaging Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/multi-med-adherence-packaging-market-4157

Golfkartonnen Dozen Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-boxes-market-4179

Bruisende verpakkingsmarkt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/effervescent-packaging-market-4201

Krimp verpakkingsmarkt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/shrink-packaging-market-4264

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Protective Packaging,Protective Packaging Market,Protective Packaging Market 2022