header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor frisdrankverpakkingen zal naar verwachting in de toekomst boven 3,95% CAGR groeien

Dec 13, 2022 8:00 PM ET

De markt voor frisdrankverpakkingen zal naar verwachting groeien met een CAGR van 3,95% tijdens de prognoseperiode 2021-2028, wanneer de prognoseperiode eindigt. Een niet-alcoholische drank met een verscheidenheid aan smaken en andere additieven staat bekend als een frisdrank. Op basis van de inhoud, gevolgd door de vitamines en mineralen, helpt het bij een verscheidenheid aan eisen, waaronder hydratatie, koolhydraten of calorieën, voedingsstoffen, vitamines en nog veel meer. De stijgende vraag van consumenten in opkomende markten is een belangrijke factor geweest in de uitbreiding van de frisdrankverpakkingsindustrie. Een groeiende middenklasse in opkomende landen heeft geleid tot een toename van de vraag naar frisdranken, wat op zijn beurt heeft geleid tot een toename van de wereldwijde markt voor frisdrankverpakkingen in de laatste paar jaar van de historische projectieperiode. De markt groeit snel vanwege een aantal factoren, waaronder de toename van het aantal jongeren. Consumenten in de huidige markt zijn gezondheidsbewust; als gevolg hiervan geven ze de voorkeur aan frisdranken boven alcoholische dranken. Als gevolg hiervan zijn frisdranken naar voren gekomen als een toegankelijke vervanger voor alcoholische dranken, wat sterk heeft bijgedragen aan de uitbreiding van de markt voor beide.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1503

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor frisdrankverpakkingen is verdeeld in regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld op basis van de waarde van de markt in die gebieden. In 2017 werd ongeveer 202.400 miljoen liter frisdrank verkocht, alleen al in het Aziatisch-Pacifische gebied dat de thuisbasis is van landen als India, China, Japan, Korea en anderen. Het belangrijkste element van de groeiende marktomvang in het Aziatisch-Pacifische gebied is het ervaren van een toename van de groei van de algemene bevolking en de bevolking van jongeren in deze regio, wat resulteert in een brede mate van uitbreiding van het enorme consumentenbestand. Een andere oorzaak voor de groeiende frisdrankindustrie zijn de snelgroeiende economieën op de wereldmarkt. China groeit als een dominant land in de Regio Azië-Pacific vanwege de enorme bevolking. Er is een zeer sterke vraag naar frisdranken in landen als Argentinië vanwege warme klimatologische omstandigheden en grotere inkomsten.

Marktsegmentatie:

Tijdens de verwachte periode die eindigt in 2028, wordt verwacht dat het wereldwijde marktaandeel van frisdrankverpakkingen zal stijgen. Materiaal, verpakkingstype, toepassing, grootte en andere factoren, zoals geografie, zijn allemaal gebruikt als scheidslijnen op de wereldwijde markt.

Glas, plastic, metaal, karton en andere materialen vormen een klein deel van de totale frisdrankverpakkingsindustrie. Vanwege de lage prijs en de wijdverspreide beschikbaarheid, wordt verwacht dat plastic verpakkingen het grootste deel van de markt zullen veroveren.

Dozen, flessen, dozen, blikjes en andere zijn allemaal opgenomen in de categorisering van de frisdrankverpakkingsmarkt op verpakkingstype.

Controleer indrukwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1503

Belangrijkste spelers:

Het Australische Amcor Ltd., het Amerikaanse Crown Holdings, Inc., aptargroup Inc. in het Verenigd Koninkrijk, het Luxemburgse Ardagh Group Inc., het Amerikaanse Graham Packaging Company, owens-Illinois, Inc. in de Verenigde Staten, de United States Ball Corporation en tetra Pak International S.A. in Zweden. De bedrijven CAN-PACK S.A. (Zwitserland), Allied Glass Containers (Verenigd Koninkrijk), Bemis Company Inc. (Verenigde Staten) en Bemis (Duitsland) zijn allemaal betrokken. CKS Packaging, Inc. (Verenigde Staten).

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/soft-drink-packaging-market-1503

Gerelateerd rapport

ISO Shipping Container Markt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/iso-shipping-container-market-5033

Markt voor koelverpakkingen        https://www.marketresearchfuture.com/reports/refrigeration-packaging-market-5071

Logistieke markt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/logistics-market-5076

Plastic Tube Packaging Markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-tube-packaging-market-5086

Markt voor ingeblikte voedselverpakkingen         https://www.marketresearchfuture.com/reports/canned-food-packaging-market-5106

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Soft Drinks Packaging,Soft Drinks Packaging Market,Soft Drinks Packaging Market 2022