header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van smart workplace zal naar verwachting in 2030 ongeveer USD 56,9 miljard bedragen | Brancheanalyse per component, product en kantoortype

Dec 13, 2022 5:22 PM ET

Smart Workplace Marktinzichten:

De markt voor slimme werkplekken zal naar verwachting tegen het einde van de prognoseperiode ongeveer USD 56,9 miljard bereiken, met een groei van meer dan 15,30% CAGR.

De Smart Workplace-markt zal naar verwachting aanzienlijke groeimogelijkheden vertonen tijdens de prognoseperiode in deze technologisch evoluerende wereld. De groeiende vraag naar slimme kantooroplossingen is een belangrijke factor die de markt voor slimme werkplekken voortstuwt. Een ander belangrijk element dat de uitbreiding van de smart workplace-industrie stimuleert, is de stijgende vraag naar slimme netwerken om de energie-efficiëntie te verbeteren.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4465

Belangrijkste spelers:

De toonaangevende bedrijven in de markt voor “slimme werkplekken” zijn onder andere

  • Siemens AG (Duitsland),
  • Schneider Electric SA (Frankrijk),
  • Johnson Controls International PLC (Ierland),
  • Honeywell International Inc. (VS),
  • ABB Ltd. (Zwitserland),
  • Cisco Systems, Inc. (VS),
  • United Technologies Corporation (VS),
  • Lutron Electronics Co. Inc. (VS),
  • Crestron Electronics, Inc. (VS),
  • Philips Verlichting.

Regionale analyse:

Geografisch gezien is de markt voor slimme werkplekken verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken en het grootste marktaandeel voor de slimme werkplek hebben in vergelijking met andere regio’s tijdens de prognoseperiode. De markt voor slimme werkplekken zal naar verwachting het snelst groeien in de Verenigde Staten en Canada. Dit komt door de overvloed aan bekende belangrijke spelers in de regio, zoals Honeywell en Cisco Systems. Bovendien heeft het gebied een gevestigde infrastructuur die een grotere penetratie van apparaten mogelijk maakt en uiteindelijk de connectiviteit verbetert. Een andere belangrijke factor die naar verwachting zal bijdragen aan de groei van de markt voor slimme werkplekken, is het stijgende aantal slimme steden.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-workplace-market-4465 ophalen

In vergelijking met andere regio’s wordt verwacht dat Azië-Pacific relatief sneller gebruik zal maken van slimme werkplektechnologie en tijdens de prognoseperiode zal groeien met de hoogste CAGR. De vraag naar veiligheid en beveiliging op de werkplek in landen als Japan, China, Zuid-Korea en India zal naar verwachting leiden tot een snellere omzetgroei in de regio Azië-Pacific voor de markt voor slimme werkplekken.

Er is opgemerkt dat, hoewel Azië-Pacific zich naar verwachting het snelst zal ontwikkelen tijdens de prognoseperiode, Noord-Amerika waarschijnlijk het grootste deel van de markt zal hebben. Technologische verbeteringen en de toenemende behoefte aan slimme steden in die regio zijn meestal de schuld van de aanzienlijke toename van de markt voor slimme werkplekken in Noord-Amerika. Een ander belangrijk element dat de uitbreiding van de markt voor slimme werkplekken stimuleert, is de groeiende vraag naar veiligheid en beveiliging op de werkplek.

Marktsegmentatie:

De markt voor “slimme werkplekken” is onderverdeeld in segmenten op basis van communicatietechnologie, kantoortype, product, component en product. Bekabelde en draadloze communicatietechnologieën zijn onderverdeeld in afzonderlijke segmenten. De markt voor slimme werkplekken wordt gedomineerd door het subsegment draadloze communicatietechnologie van deze groep. Dit komt omdat draadloze technologietoepassingen steeds populairder worden dankzij technologische vooruitgang.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4465

Op basis van softwarediensten zijn de typen softwarebeheerdiensten, adviesdiensten voor software, diensten voor installatie en ondersteuning. Met behulp van verlichtingsgerelateerde producten zoals sensoren, LED, schakelaars, gateways en andere producten. Het gebruik van beveiligingssystemen zoals toegangsbeheer, bewaking, brand, overval en veiligheidsmaatregelen. Op basis van energiebeheer zijn er verschillende soorten, zoals digitale thermostaten, interne displays, slimme stekkers en vele anderen.

Op basis van het regelen van de temperatuur worden verschillende nieuwe typen geïntroduceerd, zoals temperatuurmeters, vochtigheidsmeters, sensoren voor inzittenden, enzovoort. Met behulp van het type kantoor dat gedateerde werkplekken en nieuwe structuren kan zijn. Met behulp van technologie die bedraad (d.w.z. Wi-Fi, Bluetooth, ZigBee, enz.) en draadloos (d.w.z. POE, LonWorks, PLC, DALI, enz.) (d.w.z. POE, LonWorks, PLC, DALI,enz).

Gerelateerde rapporten:

Markt voor automatisering van onderstations Onderzoeksrapport: per component, module, communicatiekanaal, industrie- prognose tot 2030

Vingerafdruksensor Markt Onderzoeksrapport: Per type, technologie, toepassing, per regio – Prognose tot 2027

MEMS en sensoren markt Onderzoeksrapport, Materiaal, Type, Toepassing – Prognose tot 2030

Human Centric Lighting Markt Onderzoeksrapport, per componenttype, per toepassing – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Workplace Market,Smart Workplace Market Size,Smart Workplace Market Share,Smart Workplace Market Analysis,Smart Workplace Market Trends,Smart Workplace Market Demand,Smart Workplace Market Growth,Smart Workplace Market outlook,Smart Workplace Market Insight,Smart Workplace Industry