header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische bus laadinfrastructuur markt wereldwijde vooruitzichten 2023, groeifactoren, regio’s, eisen, belangrijke bedrijven, aandelenanalyse, toekomstige trends en voorspelling 2030

Dec 13, 2022 6:00 PM ET

Marktvooruitzichten voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen

Een apparaat dat wordt gebruikt om plug-in elektrische bussen op te laden, staat bekend als een laadstation of een markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen . Bij laadinfrastructuur zijn sommige connectoren compatibel met verschillende normen. DC-laadstations bevatten vaak meerdere connectoren, waardoor ze verschillende bussen van stroom kunnen voorzien. Openbare laadinfrastructuur bevindt zich meestal op straat of in winkelcentra, kantoren en andere parkeerplaatsen.

De auto-industrie, met name elektrische voertuigen, is getroffen door de snelle verspreiding van het coronavirus, dat begon in Wuhan, China, en zich vervolgens uitbreidde naar de meeste landen van de wereld. De ev-verkoop daalde echter in de begindagen van de pandemie, maar herstelde zich snel toen de overheidsinstanties hun bewegings- en lockdownregels versoepelden. Ondanks een korte vertraging van de Chinese markt voor elektrische voertuigen, herstelde het zich bijvoorbeeld snel dankzij overheidsinitiatieven om de economische groei aan te moedigen door middel van belastingvrijstellingen en subsidies.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen zijn als volgt:

  • Siemens AG (Duitsland)
  • SCHUNK Group (Duitsland)
  • ABB (Zwitserland)
  • Bombardier Inc (Canada)
  • Kempower OY (VS)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • Proterra (VS)
  • ChargePoint Inc (VS)
  • EFACEC (Portugal)
  • Shijiazhuang Tonhe Electronics Technologies Co Ltd (China)
  • Kehua Hengsheng Co Ltd (China)
  • XCharge Inc (Duitsland)
  • Alpitronic GmbH (Italië)
  • JEMA ENERGY (Spanje)
  • Ekoenergetyka (Polen) en anderen.

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10942

Elektrische bus laadinfrastructuur markt regionale analyse:

Wereldwijde, regionale en lokale concurrenten zijn gebruikelijk in de markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen. De meerderheid van de tier-1-spelers is nog steeds aanwezig op de wereldmarkt, die nog steeds geconsolideerd is. Marktleiders met de grootste marktaandelen zijn Bombardier Inc. (Canada), ABB (Zwitserland), Siemens (Duitsland), Schunk Group (Duitsland) en EFACEC (Portugal). Vanwege de stijgende verkoop van elektrische voertuigen tijdens de evaluatieperiode, wordt voorspeld dat de wereldwijde markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen tijdens de projectieperiode met een hogere CAGR zou groeien. Op basis van productiekosten, technologische vooruitgang en stroomcapaciteit concurreren de belangrijkste leveranciers van laadinfrastructuur voor elektrische bussen op de markt. Om een voordeel te behalen ten opzichte van concurrenten, verhogen ze hun productiecapaciteit en financieren ze R&D-projecten.

Marktsegmentatie van laadinfrastructuur voor elektrische bussen:

De markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen per soort lader:

DC-lader: DC-laders werken door stroom via de laadpoort rechtstreeks naar de batterij van de elektrische bus te leveren. Deze laders kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: 50 kW DC-laders, 50-100 kW-laders en 100-200 kW-laders. De meeste laadstations gebruiken DC-laders tot 50 kW, die de industriestandaard zijn geworden voor snelladen op de wereldmarkt voor elektrische voertuigen. Een DC-lader die bekend staat als een FC-lading kan 100 of meer kilometer bereik per uur opladen bieden en varieert van 50 kW tot meer.

Pantograaf: De elektriciteit voor de schaarachtige contactarmen van een pantograaf om het voertuig te verplaatsen, komt van vaste masten. Er zijn verschillende versies van pantografen. Omdat het technisch het eenvoudigst te implementeren is, is een gemonteerd voertuigdak een veel gebruikt alternatief. Tijdens het laadproces gedraagt het zich precies als een typische CCS-stekker (Combined Charging System) en kan het door de bestuurder worden bestuurd.

Op basis van de manier van opladen is de markt voor elektrische businfrastructuur als volgt:

Snelladen: Vanwege de groeiende vraag in de energie- en elektronica-industrie, wordt verwacht dat het snellaadsegment tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei op de wereldmarkt zal doormaken. De belangrijkste fabrikanten van geleidende verbindingsapparaten zijn ABB, Oprid, Schunk en Proterra. Voor het Bombardier Primove-systeem is het laadvermogen van de inductieve systemen slechts ongeveer 200 kW, terwijl de geleidende koppelinrichtingen een buitengewoon hoog laadvermogen tot 500 kW leveren.

Langzaam opladen: ‘s Nachts opladen is vaak gerelateerd aan langzaam opladen. Het meest voorkomende type opladen dat wordt gebruikt door verschillende laadinfrastructuuropties voor het opladen van elektrische voertuigen is deze.Aangezien 22 uur per dag beschikbaar zijn om op te laden omdat meer dan 70% van de persoonlijke voertuigen op parkeerplaatsen wordt achtergelaten, is langzaam AC-opladen waarschijnlijk voldoende voor de behoeften van de meeste mensen.

Vraag om een geweldige korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10942

De markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen per regio:

Noord-Amerika: Overheidsinitiatieven voor laadstations en stijgende investeringen in de creatie van dc-snellaadstationinfrastructuur kunnen worden gebruikt om de marktuitbreiding in Noord-Amerika voor batterij-elektrische voertuigen voor lange afstand te verklaren. Bovendien wordt verwacht dat de ontluikende energie-industrie in de regio en de stijgende vraag naar elektrische voertuigen de belangrijkste aanjagers zullen zijn van de markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen.

Europa: Deze uitbreiding kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van Tier-1-spelers in de regio en de toename van het aantal bedrijven dat de infrastructuur produceert die nodig is voor het opladen van elektrische bussen. De topfabrikanten in de wereldwijde markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen zijn ABB, Siemens, Schunk Group, Daimler AG, EFACEC group, XCharge,  GmbH, Jema Energy en Ekoenergetyka.

Azië-Pacific: Vanwege een aantal factoren, waaronder de toename van de vraag naar emissiearm woon-werkverkeer en stijgende overheidsinvesteringen in laad- en waterstoftankstations en emissievrije voertuigen door middel van subsidies en belastingkortingen, wordt verwacht dat deze regio de snelste groei zal doormaken. In de komende jaren zullen China en India naar verwachting de Aziatisch-Pacifische markt regeren.

Rest van de wereld: Dit gebied heeft onbenut potentieel voor de groei van de sector van elektrische voertuigen. De markt voor laadinfrastructuur voor elektrische bussen zal naar verwachting snel groeien, samen met het groeiende gebruik van elektrische bussen in de transportsector.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10942

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

United States of America

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Electric Bus Charging Infrastructure Market,Electric Bus Charging Infrastructure Market Trends,Electric Bus Charging Infrastructure Market Size,Electric Bus Charging Infrastructure Market Share,Electric Bus Charging Infrastructure Market Analysis,Electric Bus Charging Infrastructure Market Technology,Electric Bus Charging Infrastructure Market Companies,Electric Bus Charging Infrastructure Market Forecast