header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeifactoren van de golfkartonnen verpakkingsmarkt, toptrends, concurrentiestrategieën en prognoses tegen 2030

Dec 13, 2022 6:00 PM ET

De markt voor golfkartonnen verpakkingen zal naar verwachting in 2030 USD 415,73 miljard waard zijn, met een CAGR van 5% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

In de wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen is de omvang van de markt voor golfkartonnen verpakkingen de laatste tijd dramatisch toegenomen. Golfkartonnen dozen worden wereldwijd steeds vaker gebruikt in de voedings- en drankensector en e-commerce. Daarom is golfkartonnen verpakking een flexibele en kosteneffectieve manier om een verscheidenheid aan goederen te beschermen, op te slaan en te transporteren. De uitbreiding van de markt voor golfkartonnen verpakkingen wordt sterk beïnvloed door golfkartonnen platen, die lichtgewicht, biologisch afbreekbaar en recyclebaar zijn.

De groeiende e-commerce-industrie, die gepaard gaat met een groeiende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingskeuzes en de belangrijkste aanjager is van het marktaandeel van golfkartonnen verpakkingen, is een van de factoren die bijdragen aan de toename van de markttrends voor golfkartonnen verpakkingen. Als gevolg van recente technische vooruitgang zijn e-commerceplatforms drastisch uitgebreid, waardoor een aanzienlijk online publiek voor golfkartonnen verpakkingsmaterialen is geproduceerd. Toenemende toepassing in industrieën zoals voedsel en drank, persoonlijke verzorging, farmaceutische producten, consumentengoederen en elektrische goederen heeft ook geholpen de markt uit te breiden.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1205

Aangezien golfkartonnen verpakkingen een van de meest gebruikte verpakkingsalternatieven zijn voor kleine, middelgrote en grote producten, is er wereldwijd steeds meer behoefte aan. De duurzaamheid en stevigheid van golfkartonnen verpakkingen, die naar verwachting geleidelijk zullen toenemen tijdens de verwachte periode die eindigt in 2030, hebben ook bijgedragen aan de groei van de industrie. Een van de markttrends voor golfkartonnen verpakkingen is dit.

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de regio’s waarin de markt voor golfkartonnen verpakkingen is verdeeld. De regio Azië-Pacific, die goed was voor meer dan 35% van de wereldwijde markt, zal zich naar verwachting ook het snelst ontwikkelen in de loop van het voorspelde jaar. Dit komt omdat de vraag naar golfkartonnen verpakkingen in de regio naar verwachting zal stijgen naarmate de farmaceutische, voedsel- en drankenindustrie zich uitbreidt in ontwikkelingslanden zoals China, India, Maleisië, Indonesië en Indonesië. De Corrugated Packaging Alliance (CPA), een programma van de golfkartonindustrie om het gebruik van golfkartonnen verpakkingen te bevorderen, en het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zijn twee factoren die bijdragen aan de groei van de markt.

Onderzoek voordat u koopt: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1205

Marktsegmentatie:

Materialen worden verder onderverdeeld in segmenten op basis van type, toepassing, wandconstructie en vele andere factoren om te helpen bij de groei van de markt door de verwachte CAGR-toename tegen het einde van 2030. In de marktsegmentatie is het gecategoriseerd op basis van het type, zoals stijve dozen, zelfoprichtende dozen, telescoopdozen, gegroefde dozen en mapdozen.

Op basis van toepassing zijn het voedsel en dranken, elektronische goederen, farmaceutische producten, persoonlijke verzorging, chemicaliën, textielgoederen.

Er zijn slechts drie soorten marktsegmenten voor wandconstructie, namelijk  enkele, dubbele en drievoudige wanden. Was en andere lijmen op basis van zetmeel zijn extra soorten op toepassingen gebaseerde marktsegmentatie in de industrie, samen met linerboard, medium en andere soorten.

Belangrijkste spelers:

De markt voor golfkartonnen verpakkingen zal naar verwachting zijn gegroeid met een CAGR van 5,9% tegen het einde van de prognoseperiode in 2030. Belangrijke marktdeelnemers en producenten van golfkartonnen dozen zijn opgestaan om de markt te helpen groeien en de verwachte aantallen te bereiken tegen het einde van de prognoseperiode in 2030. Bedrijven ontwikkelen voortdurend nieuwe concepten en bieden milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen om duurzame verpakkingen te promoten. De marktleiders die zijn erkend als de leiders van de wereldwijde markt voor golfkartonnen verpakkingen als gevolg van recente ontwikkelingen die ze hebben gemaakt, zijn Mondi Group Plc (Zuid-Afrika), International Paper Company (VS), West Rock Company (VS), DS Smith Plc (VK), Rengo Co. Ltd. (Japan), Cascades Inc. (Canada), Packaging Corporation of America (VS), Georgia-Pacific LLC (VS), Smurfit Kappa Group (Ierland).

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/corrugated-packaging-market-1205

AanverwantRapport

Geconverteerde flexibele verpakkingsmarktL          https://www.marketresearchfuture.com/reports/converted-flexible-packaging-market-2374

Ampullen Verpakkingsmarkt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ampoules-packaging-market-2420

Markt voor gesteriliseerde verpakkingen:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/sterilized-packaging-market-2478

Biologisch afbreekbare mulchfilms markt:  https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-mulch-films-market-2489

Markt voor verpakkingen voor vers voedsel:           https://www.marketresearchfuture.com/reports/fresh-food-packaging-market-2498

Markt voor gemodificeerde atmosferische verpakkingen:     https://www.marketresearchfuture.com/reports/modified-atmospheric-packaging-market-2534

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Corrugated Packaging,Corrugated Packaging Market,Corrugated Packaging Market 2022