header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Halfgeleider verpakkingsmateriaal markt 2022 Wereldwijde industriegroei, belangrijkste spelers, vraag en voorspelling 2030

Dec 13, 2022 6:00 PM ET

De semiconductor packaging material market heeft in 2030 de waarde van USD 28.150 miljoen bereikt en vanwege de vraag wordt geschat dat deze in 2030 de waarde van USD 8,30 miljard zal bereiken.

Materialen voor halfgeleiderverpakkingen zijn nuttig bij het vervaardigen van halfgeleiderapparaten. Ze worden gebruikt om apparatuur te beschermen tegen verslechtering en impact van buitenaf.

De verscherping van de miniaturisatie van elektronische apparaten is een factor die van invloed zal zijn op de wereldwijde markt voor halfgeleiderverpakkingsmaterialen. Andere belangrijke aanjagers van marktuitbreiding zijn de gestaag groeiende mobiele industrie, de stijgende vraag naar mobiele en communicatieapparatuur, het toenemende gebruik van geïntegreerde schakelingen in een verscheidenheid aan elektronische apparaten, snelle technologische vooruitgang, een verschuiving in consumentenvoorkeuren naar moderne elektronica en een stijgende vraag naar compacte apparaten in een reeks industrieën.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1217

Regionale analyse :

De wereldwijde markt voor halfgeleiderverpakkingsmaterialen is verdeeld in vier regionale markten: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika (MEA). De markt voor halfgeleiderverpakkingsmateriaal wordt momenteel geleid door de regio Azië-Pacific en tijdens de verwachte periode zal deze trend zich waarschijnlijk voortzetten als gevolg van de snelle technologische ontwikkeling van de regio en de groeiende vraag van de consument naar geavanceerde elektronische verpakkingsmaterialen. Tegelijkertijd zorgen aanzienlijke investeringen in elektronicatoepassingen, eenvoudige toegankelijkheid van grondstoffen, betaalbare productie en goedkope arbeidskrachten voor marktuitbreiding op dit gebied. Australië, China, India, Japan en Zuid-Korea zijn de belangrijkste nationale markten in deze regio, gevolgd door de resterende landen in de Regio Azië-Pacific.

Vanwege technologische vooruitgang, een verscheidenheid aan gevestigde industrieën en de aanwezigheid van tal van belangrijke marktspelers, is Noord-Amerika een andere cruciale regionale markt. De VS en Canada zijn de twee belangrijkste nationale markten op dit gebied.

Net als Noord-Amerika is Europa een belangrijke regionale markt die zich uitbreidt. Frankrijk, Duitsland, Spanje en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste nationale markten op dit gebied, gevolgd door de rest van Europa. Vanwege de verarmde landen, het gebrek aan bewustzijn, onderwijs, infrastructuur en technologische vooruitgang, heeft de MEA-regio een kleine regionale markt.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1217

Marktsegmentatie :

Technologie, type en uiteindelijk geografie zijn allemaal gebruikt om de wereldwijde markt voor halfgeleiderverpakkingsmaterialen te segmenteren. Het dual in-line pakket, dual flat no-leads, grid array, quad flat package, tiny outline package en andere technologieën zijn opgenomen in de op technologie gebaseerde marktsegmentatie. Grid array zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode vanwege de wijdverspreide toepassing ervan in alle belangrijke soorten halfgeleiderverpakkingen.

Lijmdraden, keramische verpakkingen, inkapselingsharsen, organische substraten, soldeerballen, diëlektrica op waferniveau en andere producten zijn allemaal ingedeeld in soorten marktsegmenten. Vanwege hun capaciteit om te dienen als de basislagen van enkele halfgeleiderapparaten en chips, waarop extra lagen kunnen worden afgezet om het circuit te voltooien, wordt verwacht dat organische substraten de markt zullen domineren tijdens de prognoseperiode.

Belangrijkste spelers :

De belangrijkste spelers op de wereldmarkt voor halfgeleiderverpakkingsmaterialen zijn Alent PLC (VK), Alpha Advanced Materials (VS), BASF SE (Duitsland), E. I. du Pont de Nemours and Company (VS), Henkel AG & Company, KGaA (Duitsland), Hitachi Chemical Company, Ltd. (Japan), Honeywell International Inc. (VS), Kyocera Chemical Corporation (Japan), LG Chem (Zuid-Korea), Mitsui High-tec, Inc . (

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/semiconductor-packaging-material-market-1217

Gerelateerd rapport

Geïsoleerde verpakkingsmarkt   https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulated-packaging-market-2549

Stick Packaging Markt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/stick-packaging-market-2573

Stick Pouches Packaging Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/stick-pouches-packaging-market-2601

Voorraad Tags Market           https://www.marketresearchfuture.com/reports/inventory-tags-market-2625

Flexibele deksel stock verpakking markt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexible-lid-stock-packaging-market-2678

Vacuümhuidverpakkingsmarkt         https://www.marketresearchfuture.com/reports/vacuum-skin-packaging-market-2686

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Semiconductor Packaging Material,Semiconductor Packaging Material Market,Semiconductor Packaging Material Industry