header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Industrie 4.0 Marktanalyse, groei en industriegrootte zullen groeien met een CAGR van 21% tegen 2030

Dec 13, 2022 3:01 PM ET

Industrie 4.0 Marktinzichten

Industrie 4.0 verwijst naar een geïntegreerd systeem dat automatiseringstools, roboticabesturing en big data-analyse voor productproductie en -implementatie omvat.

De wereldwijde Industry 4.0-markt zal naar verwachting usd 280 miljard registreren in 2030, met een cagr van 21%.

De belangrijkste drijfveren van de industrie 4.0-markt zijn de toegenomen opname van elektronische machines en gereedschappen in productie, magazijnen en fabrieksvloeren, evenals verhoogde investeringen in additieve productie.

Industriële productie, evenals de opkomst van nieuwe digitale ontwikkelingen zoals loT, AI, ML, clouddiensten, 5G en andere, zullen naar schatting aanzienlijke vereisten voor de industrie 4.0-markt stimuleren.

Het industrie 4.0-ecosysteem bestaat uit verschillende technologieën zoals AI in de productie, industriële sensoren, industriële robots, machine vision, mens-machine-interfaces, digitale tweelingen, bewaking van de machineconditie, industrieel 3D-printen en automatisch geleide voertuigen. Het gebruik voor computers, monitoren, netwerkrandapparatuur en andere draadloze connectiviteitsoplossingen is de afgelopen jaren gegroeid en het vestigt zich als een kritiek punt voor digitalisering in zowel de industriële als de commerciële industrie. Consumenten erkennen de waarde van Industrie 4.0 en de economie bloeit in een versneld tempo.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2375

Industrie 4.0 Markt Belangrijkste spelers

Om hun marktpositie te versterken, implementeren toonaangevende bedrijven verschillende tactieken, zoals fusies en overnames. De belangrijkste spelers zijn actieve deelnemers aan de wereldwijde Industry 4.0-markt.

  • SAS (VS)
  • MaschinenfabrikReinhausen GmbH (Duitsland)
  • Bosch Rexroth AG (Duitsland)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • General Electric Company (VS)
  • Wittenstein AG (Duitsland)
  • Klockner & Co. SE (Duitsland)
  • Wittenstein AG (Duitsland)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Festo AG & Co. KG (Duitsland)
  • TRUMPF GmbH (Duitsland).

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industry-4-0-market-2375 ophalen

Industrie 4.0 Markt regionale analyse

De industrie is verdeeld in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Slimme productie wordt steeds populairder onder Noord-Amerikaanse bedrijven en de zone zal naar verwachting marktleider zijn. Om haar aanwezigheid op de wereldmarkt te behouden, heeft de Europese industrie aanzienlijke investeringen gedaan in zowel vaardigheden als technologieën. De proliferatie van connectiviteit, netwerkobjecten, realtime gegevensverwerking en alomtegenwoordige informatie verandert de paradigma’s van de industrie. Japan, China en Zuid-Korea leiden de groei van de Aziatisch-Pacifische markt vanwege hun uitgebreide methoden om industriële automatisering te implementeren en disruptieve technologieën op te nemen in de waardeketen van hun productiesysteem.

Overheidsinspanningen en een erkenning van het belang van het implementeren van digitale innovaties om de wereldeconomie in stand te houden, ondersteunen de vierde industriële opstand in Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2375

Industrie 4.0 Marktsegmentatie

De markt is verdeeld in drie segmenten, afhankelijk van de toepassing: industriële automatisering, slimme fabrieken en industriële IoT. Industrial IoT integreert de vooruitgang van twee transformatieve revoluties. De industrie wordt nog verder ingedeeld door verticaal in productie, energie en nutsbedrijven, automotive, olie en gas, lucht- en ruimtevaart en defensie, elektronica en consumptiegoederen, en anderen. Tijdens de prognoseperiode zal de productiesector naar verwachting de internationale markt domineren.

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Markt Onderzoeksrapport: per automatisering, per toepassing, per regioprognose 2030

Industriële automatiseringsmarkt, per type, per technologie en eindgebruiker – prognose tot 2030

Public Cloud Market, Per Cloud Computing, Per Service, Per Organisatiegrootte, Per Branche – Prognose tot 2030

Automated Sortation System Marktonderzoeksrapport: per type, per toepassing en regio’s-prognose tot 2027

Smart Hospital Market: per type, per toepassing – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Industry 4.0 Market,Industry 4.0 Market Size,Industry 4.0 Market Share,Industry 4.0 Market Analysis,Industry 4.0 Industry,Industry 4.0 Market Growth,Industry 4.0 Market Infights,Industry 4.0 Market Overview,Industry 4.0 Market Outlook,Industry 4.0 Market Research,Industry 4.0 Market Report