header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor verpakkingstapes vertoont meer dan 4,80% CAGR in 2020-2030

Dec 13, 2022 7:00 PM ET

Een van de markten die de laatste tijd groei heeft doorgemaakt, is de verpakkingstape-industrie. In het jaar 2030 bereikte dit een waarde van USD 19.550 miljoen en in het volgende jaar wordt een CAGR van 4,80% voorspeld. De toename van de behoefte aan bescherming en veiligheid van de scheepvaart is de belangrijkste factor die de groei van de markt voor verpakkingstapes stimuleert.

Het gebruik van e-commerce is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid, wat de belangrijkste factor is die de uitbreiding van de marktwaarde van de verpakkingstapes stimuleert. E-commercebedrijven gebruiken tapes om de items te verpakken voordat ze naar de klanten worden verzonden. Een van de belangrijkste factoren die een gunstige invloed hebben op de expansie van de markt is de snelle toename van de economie in de aankoop van goederen via e-commerceplatforms.

Een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor verpakkingstapes stimuleren, is het gebruik van verpakkingsgoederen in de voedings- en drankensector. De behoefte aan de productie van verpakkingstapes wordt ook vergroot door de uitbreiding van de auto-industrie. Een ander voordeel dat de groei van de markt voor verpakkingstapes versnelt, is de toename van het gebruik van verpakkingstapes in zorginstellingen om medicijnen te vervoeren.

Download PDF-voorbeeldexemplaar: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1406

Regionale analyse:

De Packaging Tapes Market is nu op veel plaatsen breder beschikbaar. Het gaat om het Midden-Oosten, Afrika, Azië-Pacific, Noord-Amerika en Europa.

het cruciale gebied dat de markt in de regio Azië-Pacific controleert. Deze stijging is een gevolg van de snelle expansie van de economie en meer mensen die het e-commerceplatform gebruiken om aankopen te doen. De behoefte aan verpakkingstapes en de toename van de investeringsactiviteit in de detailhandel dragen ook bij aan de expansie van de markt.

Later werd Noord-Amerika gevolgd door het gebied Azië-Pacific. Noord-Amerika zal naar verwachting gedurende de projectieperiode zijn gegroeid. Landen als de VS, Canada en anderen zijn te danken aan deze uitbreiding

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1406

Marktsegmentatie:
Filamenttapes, dubbelzijdige tapes, pakkettapes, lichte verpakkingstapes en andere worden per product vermeld.

Soorten materialen: acryl, hotmelt Anderen

Door eindgebruikers Chemicaliën, consumptiegoederen, voedingsmiddelen en dranken en andere producten

Belangrijkste spelers

Intertape Polymer Group, Avery Dennison Corporation, 3M, H.B. Fuller Company, Avery Dennison Corporation,  Evans Adhesive Corporation, Ltd. Adhesives Research Inc., Nitto Denko Corporation, Bostik SA, Dow Corning Corporation,  Henkel AG &Co. KGaA, franklin International en Lord Corporation zijn enkele van de bedrijven die in het bedrijf hebben geïnvesteerd.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaging-tapes-market-1406

Gerelateerd rapport

Display Packaging Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/display-packaging-market-4881

Plastic Doppen en sluitingen Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-caps-closures-market-4920

Ambient Food Packaging Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/ambient-food-packaging-market-4955

Rigid Plastic Packaging markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/rigid-plastic-packaging-market-4973

Vouwdozen Markt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/folding-cartons-market-5014

High Barrier Packaging Films Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-barrier-packaging-films-market-5028

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel vanons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Packaging Tapes,Packaging Tapes Market,Packaging Tapes Market Size