header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Quantum Computing-markt zal naar verwachting USD 18,16 miljard bereiken bij een CAGR van 34,3% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 13, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde quantum computing markt naar verwachting een CAGR van 29,90% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 3709,06 miljoen in 2030.

De COVID-19-epidemie heeft de quantum computing-markt uitgebreid als gevolg van de toegenomen digitalisering in tal van industrieën. Toonaangevende bedrijven in verschillende sectoren hebben ook hedendaagse technologieën omarmd om activiteiten te stroomlijnen en het werk gemakkelijker te maken. Bovendien hebben de bedrijven een cultuur van thuiswerken en thuiswerken aangenomen. Deze elementen ondersteunden de marktuitbreiding en groei tijdens de pandemie. De productie zal waarschijnlijk worden verstoord en gerevolutioneerd door de ontwikkeling van baanbrekende goederen en diensten die mogelijk worden gemaakt door kwantumcomputing. Van de vele gebieden wordt verwacht dat quantum computing productcreatie, chemische ontdekking en procesoptimalisatie opnieuw zal uitvinden. Er worden langetermijnvoordelen voor early adopters van quantum computing verwacht ten opzichte van andere belanghebbenden. Bovendien wordt verwacht dat de quantum computing-markt zal groeien naarmate het aantal strategische allianties toeneemt. Het is een uitdaging voor leveranciers van quantum computing-oplossingen om experts te zijn in alles in deze snel groeiende industrie. Als gevolg hiervan omvat het groeiplan het creëren van allianties of overeenkomsten. Het aandeel investeringen in quantum computing door private en venture capital bedrijven is in de tweede helft van 2021 fors gestegen. Deze stijging was goed voor meer dan 70% van de investeringen, wat wijst op een toegenomen zakelijk vertrouwen dat de technologie gunstige resultaten zal opleveren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2583 

Quantum Computing Marktrapport Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 18,16 miljard
Groei: CAGR van 34,3% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor quantum computing in 2021 vanwege een zeer concurrerende omgeving en de vroege acceptatie van geavanceerde technologieën. Het niveau van paraatheid van eindgebruikers om geavanceerde services te bouwen en de bereidheid van landen in verschillende regio’s om de cloud te gebruiken, hebben beide een gunstige invloed gehad op de marktuitbreiding in Noord-Amerika. De grote en middelgrote bedrijven in de regio worden geholpen door de snelle ontwikkeling van de opkomende economieën en het toegenomen gebruik van geavanceerde technologie in de productiesector.

Europa zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor quantum computing. Naarmate meer startups die op de technologie functioneren zich in de regio bevinden, wordt voorspeld dat Europa een enorme groei zal doormaken. Bovendien wordt verwacht dat het toenemende gebruik van cloudgebaseerde technologie, digitale overheidsreguleringsinstellingen en initiatieven in de regio de uitbreiding van de industrie en technologische verbetering zou stimuleren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde quantum computing markt is gesegmenteerd in componenten en toepassingen.

Op basis van componenten is de markt gesegmenteerd in quantum computing-apparaten, quantum computing-software, quantum computing-services, consultingdiensten, implementatiediensten en ondersteuning en onderhoud. Het quantum computing softwaresegment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Vanwege de toename van startups wereldwijd en aanzienlijke investeringen in computertechnologie-gerelateerde R &D, zullen de softwaredivisies naar verwachting de komende jaren uitbreiden. Deep learning-, optimalisatie- en simulatietoepassingen maken gebruik van deze informatietechnologie, wat leidt tot effectievere activiteiten en lagere bedrijfskosten in verschillende industrieën. Aan de andere kant was het segment quantum computing-diensten het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. Startups in de gezondheidszorg en BFSI-sectoren concentreren zich op het implementeren van deze diensten om hun aanbod via cloudkanalen te verbeteren.de kosten voor klantenwerving stijgen.

Segmentatie

Producttype 

  • Hardware
  • Software
  • Diensten

 

Toepassing

  • Optimalisering
  • Machinaal leren
  • Simulatie
  • Anderen

 

Verticaal

  • Lucht- en ruimtevaart & Defensie
  • BFSI
  • Energie & Vermogen
  • Gezondheidszorg
  • IT &Telecommunicatie
  • Vervoer
  • Anderen

 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/quantum-computing-market-2583 

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in simulatie , testen, financiële modellering, kunstmatige intelligentie , machine learning, cybersecurity , cryptografie en anderen. Kunstmatige intelligentie en machine learning waren goed voor het grootste omzetaandeel van de quantum computing-markt in 2021. Gebruikers kunnen leren hoe ze de kenmerken van kwantumsystemen kunnen schatten, nieuwe kwantumalgoritmen kunnen maken en kwantumfoutcorrigerende codes kunnen gebruiken. Bovendien was de categorie financiële modellering het snelst groeiende segment. Consumenten kunnen quantum computing-technologie gebruiken om deze complexiteit snel en nauwkeurig aan te pakken.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2583 

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn IBM Corporation, Google, Microsoft Corporation, Huawei, Intel Corporation, D-Wave Systems Inc., Atom Computing, Inc, ColdQuant, Xanadu Quantum Technologies Inc, Zapata Computing, Inc en Strangeworks, Inc.

Andere trending rapporten: 

Gezondheidszorg in Metaverse Markt

Markt voor reisbeheersoftware

Quantum Computing Markt

Live Streaming Markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com 
Internet: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Quantum Computing Market,Quantum Computing Market Size,Quantum Computing Market Share,Quantum Computing Market Growth,Quantum Computing Market Trends,Quantum Computing Market Technology,Quantum Computing