header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Appliances Marktanalyse, trends en markt ingesteld voor snelle groei met 15,9% CAGR door prognose 2030

Dec 13, 2022 4:31 PM ET

Smart Appliances Marktinzichten:

De markt voor slimme apparaten zal naar verwachting USD 37.513,4 miljoen genereren in 2020 en tussen 2022 en 2030 met ongeveer 15,9% groeien.

Een technologisch geavanceerd apparaat dat bekend staat als een “slim apparaat” maakt verbinding met computers, tablets en smartphones om gebruikers meer toegang te bieden tot informatie en controle. Wanneer de cookies klaar zijn of de was klaar is, kunnen slimme apparaten hun gebruikers bijvoorbeeld waarschuwingen sturen via het netwerknet. De gebruikers van de slimme apparaten ontvangen meldingen wanneer er een probleem of een fout is, zoals een daling van de waterdruk of een open koelkastdeur. Deze functies stellen gebruikers in staat om het nut te verhogen en de energiekosten van hun apparaten te verlagen.

Afstandsbediening is een ander kenmerk van slimme apparaten. Met behulp van een smartphone en internet kunnen slimme apparaten overal worden bediend. Een van de belangrijkste elementen die een aanzienlijke impact hebben op de vraag naar Smart Appliances Market wereldwijd, zijn deze functies. Slimme integratietechnologie kan apparaten helpen bij het handhaven van goede prestaties en het verzenden van pushmeldingen naar gebruikers om hen eraan te herinneren gepland onderhoud uit te voeren. De ontwikkeling van technologie heeft het ook mogelijk gemaakt voor slimme apparaten om energierapporten te produceren die de gebruiker helpen bij het bijhouden van kosten en energieverbruik. De markt wordt gedreven door factoren zoals stijgende inkomens per hoofd van de bevolking en een toegenomen bewustzijn van de voordelen van slimme apparaten.

Download een PDF-voorbeeld van Smart Appliances Market@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1049

Smart Appliances Markt Belangrijkste spelers:

In de wereldwijde Smart Appliances-markt zijn belangrijke spelers:

  • Samsung (Zuid-Korea)
  • Intel (VS), SanDisk (VS)
  • Micron Technology, Inc. (VS)
  • Toshiba (Japan)
  • Lite-On (Taiwan)
  • Western Digital (VS)
  • Fusion-Io (VS)
  • Google (VS)
  • Kingston Technology (VS)
  • Netapp (VS)
  • OCZ (VS)

De Smart Appliances Market biedt zijn consumenten een aantal voordelen, waaronder waarschuwingen, toegang op afstand om de apparaten te bedienen en energie- en geldbesparingen, onder anderen.

Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

  Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 37.513,4 miljoen

  Groei:

  CAGR van 15,9% (2022-2030)

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Volledige rapportdetails van Smart Appliances Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-appliances-market-1049

Smart Appliances Markt Regionale Analyse:

De Smart Appliances-markt wordt gedomineerd door Noord-Amerika. Een van de belangrijkste factoren die de markt in de Noord-Amerikaanse regio beïnvloeden, is de aanwezigheid van internationale spelers in de Verenigde Staten en het hoge inkomen per hoofd van de bevolking van Amerikanen. Bovendien dragen de aanzienlijke investeringen van de kernbedrijven in R&D en technologische vooruitgang aanzienlijk bij aan de uitbreiding van de markt. Meer dan 60% van de markt in Noord-Amerika wordt gedomineerd door de Verenigde Staten.

De smart appliances-markt in de Verenigde Staten wordt gedreven door een ontwikkelde economie en een toenemende vraag naar geavanceerde apparaten. De regio Azië-Pacific is naar voren gekomen als de markt voor slimme apparaten met de snelste groei. De ontwikkeling van Aziatische landen zoals China en India, evenals het stijgende inkomen per hoofd van de bevolking en de uitgaven aan huishoudelijke apparaten, zijn enkele van de belangrijkste factoren die de markt voortstuwen.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1049

Smart Appliances Marktsegmentatie:

Wi-Fi, ZigBee, Z-Wave, Bluetooth en NFC  zijn gebaseerd op technologiesegmentatie.

Implementaties in de cloud en on-premises zijn onderverdeeld in segmenten.

Majoorhuishoudelijke apparaten (wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, airconditioner en vriezer) en kleine huishoudelijke apparaten zijn onderverdeeld in categorieën (keukenmachines, broodroosters, koffiezetapparaten onder anderen).

Gerelateerde rapporten:

SerDes Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Lithium-ion batterij markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

CCTV-camera markt Geschat om te groeien met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Robotica Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Appliances Market,Smart Appliances Market Size,Smart Appliances Market Share,Smart Appliances Market Analysis,Smart Appliances Market Trends,Smart Appliances Market Research,Smart Appliances Market Reports,Smart Appliances Market Growth,Smart Appliances Market Demand,Smart Appliances Industry,Smart Appliances Market outlook