header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smartwatch-marktaandeel, toekomstige reikwijdte, bedrijfsprofiel en marktsegmenten klaar voor sterke groei tegen 2030

Dec 13, 2022 4:36 PM ET

Smartwatch Marktinzichten:

Tegen 2027 zal de Smartwatch-markt naar verwachting USD 109,28 miljoen waard zijn, met een CAGR van 17,34%.

Een smartwatch is een draagbare gadget die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt terwijl deze om de pols wordt gedragen. De nieuwste technologie en sensoren zijn verwerkt in klassieke horloges om slimme horloges te maken. Slimme horloges verschillen echter van conventionele uurwerken doordat ze apps toestaan, touchscreens hebben die vergelijkbaar zijn met smartphones en vaak menselijke hartslagen registreren naast andere vitale indicaties zoals bloeddruk en calorieën. Slimme horloges worden geleverd met een verscheidenheid aan ingebouwde connectiviteitstechnologieën, maar om informatie en functies optimaal te delen, moeten ze verbinding maken met een smartphone. Bluetooth, wi-fi en NFC zijn enkele van de meest voorkomende technologieën die worden gebruikt om slimme horloges met smartphones te verbinden. Sommige apparaten ondersteunen deze verbindingen ook snel en gemakkelijk.

Zodra het slimme horloge en de telefoon zijn gekoppeld, kan de gebruiker de functies van de smartband selecteren, zoals meldingen voor oproepen, e-mails en andere meldingen. Sommige slimme horloges bieden gebruikers ook de mogelijkheid om smartphonefuncties te bedienen, zoals bellen en berichten maken, berichten lezen en muziekbediening. Gebruikers van slimme horloges kunnen ook op afstand foto’s maken.

Download een PDF-voorbeeld van Smartwatch-Market@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/967

Smartwatch Markt Belangrijkste Spelers :

Enkele van de bekende bedrijven die zich profileren in de voorhoede van de concurrentie op de wereldwijde markt voor slimme horloges zijn onder meer

  • Martian (VS)
  • Pebble (VS)
  • Qualcomm (VS)
  • Samsung (Zuid-Korea)
  • Sony (Japan)
  • Connectedevice Ltd.(Japan)
  • Apple (VS)
  • Fitbit, Inc. (VS)
  • LG (Zuid-Korea)
  • Motorola (VS)
  • Huawei (China)

Krijg volledige rapportdetails van Smartwatch-Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-watch-market-967

Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

  Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 109,28 miljoen

  Groei:

  CAGR van 17,34% (2020-2030)

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Smartwatch Markt Regionale Analyse :

De markt voor slimme horloges groeit in elke regio gunstig. De wereldwijde markt voor slimme horloges wordt gedreven door de groeiende kennis van jongeren over hun voordelen. Vanwege het hoge inkomen per hoofd van de bevolking en de uitstekende levensstandaard domineert Noord-Amerika nu de markt voor slimme horloges. Het feit dat de grote spelers in Noord-Amerika zijn gevestigd, biedt het gebied een concurrentievoordeel ten opzichte van andere landen. De op een na grootste Smartwatch Market t is in Europa. De hoge concentratie van ontwikkelde landen in het gebied, waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en anderen, drijft de vraag naar nieuwe technologieën, waaronder slimme horloges, op.

De regio ziet ook een snelle verspreiding van technologieën, die de markt helpen bij het creëren van nieuwe producten. Aan de andere kant heeft de markt voor slimme horloges zijn snelste groei gezien in Azië-Pacific. De markt wordt ondersteund door ontwikkelingslanden zoals China en India, evenals Taiwan, Japan, Zuid-Korea en de rijke halfgeleiderindustrie van China. De vraag van de regio naar slimme horloges wordt aanzienlijk beïnvloed door landen als China en India.

Controleer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/967

Smartwatch marktsegmentatie:

De verschillende Smartwatch Market divisies die effectiever worden gemaakt inde wereldwijde markt is gebaseerd op het ordertype, de toepassing en de regio.

Afhankelijk van het besteltype is de wereldwijde smartwatch-markt gesegmenteerd in Apple Watch, Android wear, One UI-horloge, enz. op basis van het besteltype.

Op basis van Application vormen de segmenten persoonlijke assistentie, medische en gezondheids-, fitness- en persoonlijke veiligheid de wereldwijde smartwatch-markt.

Gerelateerde rapporten:

SerDes Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Lithium-ion batterij markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

CCTV-camera markt Geschat om te groeien met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Robotica Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Smart Watch Market,Smart Watch Market Size,Smart Watch Market Share,Smart Watch Market Analysis,Smart Watch Market Trends,Smart Watch Industry,Smart Watch Market Growth,Smart Watch Market Research,Smart Watch Market Reports,Smart Watch Market Insights,Smart Watch Market Overview,Smart Watch Market Outlook