header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Solid State Drive Market zal naar verwachting USD 86,5 miljard bereiken, met een CAGR van 15,2% in 2030 | Segmentatie, Trends, Ontwikkelingsstatus

Dec 13, 2022 4:40 PM ET

Solid State Drive (SSD) Marktinzichten:

Tegen 2030 zal de Solid State Drives-markt USD 86,5 miljard waard zijn, met een CAGR van 15,2%.

Solid-State Drives, ook wel SSD’s genoemd, zijn krachtige opslagapparaten zonder interne bewegende onderdelen. Een memory bus board, CPU module, eigen batterijkaart en DRAM of EEPROM memory boards behoren tot de onderdelen van een SSD. Vanwege hun eigen CPU’s, die helpen bij effectiever gegevensbeheer, voeren solid-state drives taken uit zoals het ophalen en uploaden van gegevens sneller. Solid-state drives helpen hun klanten bevredigende resultaten te behalen, omdat er een toenemende vraag is naar snelle gegevensopslagproducten met hoge capaciteit.

SSD’s hebben hun grootste efficiëntie aangetoond in serversystemen en toepassingen waar I/O-responstijd erg belangrijk is. De omvang van digitale inhoud breidt zich wereldwijd uit en er zijn meer mensen online, wat de vraag naar Solid State Drive (SSD) -markt van zowel zakelijke als thuisgebruikers verhoogt. Datacenters, technologiebedrijven en andere commerciële entiteiten zijn goed voor het grootste deel van de vraag naar solid-state drives.

Vanwege de hoge kosten van SSD’s in vergelijking met conventionele draaiende harde schijven, staat de solid-state drive-business nog in de kinderschoenen. Roterende harde schijven worden steeds inefficiënter naarmate de hoeveelheid digitale inhoud groeit, en ze verhogen ook het risico op gegevensverlies omdat hoge prestaties niet altijd gelijk staan aan betrouwbaarheid, wat niet het geval is met solid-state drives. Solid-state drives bieden meer betrouwbaarheid en flexibiliteit op het gebied van draagbaarheid en gegevensbeveiliging vanwege de niet-bewegende componenten.

Download een PDF-voorbeeld van Solid State Drive (SSD) Market@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1028

Solid State Drive (SSD) Markt Key Players:

Enkele van de bekende bedrijven die zich profileren in de voorhoede van de concurrentie in de wereldwijde Solid State Drive (SSD) markt zijn onder meer

  • Samsung (Zuid-Korea)
  • Intel (VS), SanDisk (VS)
  • Micron Technology, Inc. (VS)
  • Toshiba (Japan)
  • Lite-On (Taiwan)
  • Western Digital (VS)
  • Fusion-Io (VS)
  • Google (VS)
  • Kingston Technology (VS)
  • Netapp (VS),
Reikwijdte van het rapport:

  Rapportkenmerk/statistiek

  Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 86,5 miljard

  Groei:

  CAGR van 15,2% (2020-2030)

  Prognoseperiode

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van Solid State Drive (SSD) Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/solid-states-drives-market-1028

Solid State Drive (SSD) Markt Regionale Analyse :

De groeiende vraag naar personal computers, laptops en datacenters in Noord-Amerika zal waarschijnlijk de Solid State Drive (SSD) -markt voeden. De Amerikaanse en Canadese Solid State Drive (SSD) -markt vertegenwoordigen enorme vooruitzichten voor technologische producten, dus deze markten zijn waar de grote SSD-fabrikanten hun aandacht op richten. Bovendien zijn de Verenigde Staten een van de technologisch geavanceerde landen die elke dag enorme hoeveelheden digitale gegevens produceert. Bedrijven werken continu aan de bouw van datacenters om deze enorme hoeveelheid digitale data op te slaan, wat op zijn beurt de vraag naar dataopslagapparaten met hoge capaciteit doet toenemen.

Aan de andere kant groeit de Solid State Drive (SSD) -markt in Azië-Pacific het snelst. De aanwezigheid van grote spelers als Toshiba en Samsung helpt de uitbreiding van de Aziatische SSD-industrie. Bovendien wordt een gunstig effect op de industrie geproduceerd door het groeiende publieke bewustzijn van de voordelen van SSD. De op een na grootste Solid State Drive (SSD) -markt, Europa, zal naar verwachting positief stijgen gedurende de projectieperiode.

Controleer een korting @ <ahref=”https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1028″>https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1028

Solid State Drive (SSD) marktsegmentatie:

SLL (Single Level Cell), MLL (Multi Level Cell) en TLL zijn de drie soorten segmentatie (Triple Level Cell)

SATA, SAS en PCIe  zijn segmenten van de opslaginterface.

Minder dan 250 GB, 251 GB tot 500 GB, 501 GB tot 1 TB en meer dan 1 TB zijn de verschillende categorieën opslagcapaciteit.

Pc’s, laptops en datacenters worden onder andere gesegmenteerd op applicaties.

Gerelateerde rapporten:

Geautomatiseerde material handling markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Capacitieve sensormarkt, per toepassing, per type, per geheugen – voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

CCTV-camera markt Geschat om te groeien met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Robotica Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Solid States Drives Market,Solid States Drives Market Size,Solid States Drives Market Share,Solid States Drives Market Analysis,Solid States Drives Market Trends,Solid States Drives Market Growth,Solid States Drives Industry,Solid States Drives Market Research,Solid States Drives Market Reports