header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual-Private-Network-markt zal naar verwachting USD 76,59 miljard bereiken bij een CAGR van 15,42% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 13, 2022 1:00 PM ET

Virtual-Private-Network Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens markeronderzoek toekomstige inzichtenanalyse zal de wereldwijde virtual-private-network marktomvang naar verwachting een CAGR van 15,42% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan $ 76,59 miljard in 2030.

De vraag naar virtual private networks zal naar verwachting gedurende de verwachte periode stijgen als gevolg van de aanzienlijke toename van cyberaanvallen en de vraag naar cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen. Bedrijven van elke omvang, actief in een breed scala van sectoren en industrieën, zijn actief op zoek naar veilige connectiviteit tussen hun verschillende bedrijfseenheden en efficiënte methoden voor gegevensbeheer. De groei zal naar verwachting worden gevoed door toenemende zorgen over de beveiliging van gegevens die via een openbare internetverbinding worden overgedragen. Factoren zoals veranderingen in BYOD-praktijken en de stijgende vraag naar virtual-private netwerken in sectoren die afhankelijk zijn van netwerkbeveiliging, hebben invloed op de prestaties van de markt. Omgekeerd kan de expansie van de markt worden beperkt door de onvervulde behoeften van de beveiligingsvraag.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2160

De overgrote meerderheid van de bedrijfssectoren maakt echter gebruik van virtual-private-network-oplossingen, waardoor het een van de essentiële elementen van ontwikkeling is. De uiteindelijke adoptie van smartphones en andere draadloze apparaten is een belangrijke barrière tegen uitbreiding van de industrie. Bovendien wordt verwacht dat de toegenomen vraag naar elektronische apparaten en technologische vooruitgang van invloed zullen zijn op hoe de markt zich ontwikkelt.

Virtual-Private-Network Marktrapport Scope: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 76,59 miljard
Groei: CAGR van 15,42% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn AVAST SOFTWARE S.R.O., CISCO SYSTEMS INC, IBM CORPORATION, JUNIPER NETWORKS, MICROSOFT CORPORATION, NETMOTION SOFTWARE INC, RADIO IP SOFTWARE INC, NORDVPN, CHECKPOINT SOFTWARE INC., GOLDEN FROG, GMBH.

Marktsegmentatie

De wereldwijde virtual-private-network markt is gesegmenteerd in component, type, implementatie en eindgebruikers.

Op basis van componenten is de markt opgedeeld in oplossingen en diensten. Het dienstensegment was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Virtual private network-oplossingen hebben aanzienlijke acceptatie gekregen, vooral onder zakelijke leveranciers en onafhankelijke leveranciers van oplossingen. De behoefte aan VIRTUAL-PRIVATE-NETWORK-diensten zou blijven worden gedreven door de voortdurend evoluerende aard van het werk en de verschuivende commerciële vereisten voor virtuele particuliere netwerken. Aan de andere kant wordt verwacht dat het oplossingssegment het snelst groeiende segment zal zijn tijdens de prognoseperiode. Het swabsegment is verder gesegmenteerd in nasofaryngeale swabs en orofaryngeale swabs. De virtual private network-oplossing wordt geleverd met beheer-, rapportage- en besturingstools. Om de verkoop van virtual-private-network-oplossingen in de afgelopen jaren te verhogen, hebben leveranciers samengewerkt met aanbieders van mobiele virtual-private-network-oplossingen.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-private-network-market-2160

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in virtuele privénetwerken met externe toegang,  site-to-site virtuele privénetwerken en andere. Remote-access-virtual-private-network was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de virtual-private-network markt. De vraag naar externe toegang en site-to-site connectiviteit is geleidelijk toegenomen om een soepele communicatie te garanderen. Geoptimaliseerde bandbreedte en gegevensvergelijking worden mogelijk gemaakt via externe toegang en site-to-site-verbindingen. De behoefte aan verre virtual private network-oplossingen wordt gevoed door de verspreiding van mobiele particuliere netwerkapparaten en de toename van externe toegankelijkheid. Bovendien wordt verwacht dat het site-to-site virtual-private network-segment dehoogste marktaandeel. Een virtual-private-network gateway, zoals een router, firewall, virtual-private-network concentrator of security appliance, wordt op elke locatie geïnstalleerd om te fungeren als een virtual-private-network marktgateway voor het verbinden van externe filialen of kantoren met het hoofdkantoor van het netwerk.

Op basis van implementatie is de virtual-private netwerkmarkt gesegmenteerd in cloud en on-premises. Het segment was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor het virtual private network. Dit komt door een trend naar cloudgebaseerde implementatie om kosten en onderhoud te besparen. Om een veilige gateway en private on-premise toegang tot clouddiensten te bieden, bieden bekende marktbedrijven virtual private clouds aan. Bovendien wordt geschat dat het on-premises segment een aanzienlijk marktaandeel zal hebben. Bedrijven kunnen zich concentreren op het bereiken van kerncompetenties en belangrijke bedrijfsdoelen dankzij de daaruit voortvloeiende goedkopere uitgaven en onderhoud.

Op basis van eindgebruikers wordt de virtual-private-network markt gesegmenteerd als commerciële en individuele gebruikers. Het segment van de commerciële gebruikers zal in 2021 de markt leiden. Dit is een gevolg van groeiende zorgen over het creëren van een veilig netwerk. Verder minimaliseren virtuele particuliere netwerken de risico’s gedurende de volledige levenscyclus van gegevens. Bovendien registreren individuele gebruikers het hoogste aandeel in de markt. Toepassingen voor hybride netwerken, zoals een combinatie van MPLS- en internet virtual-private-network-oplossingen, kunnen worden gemaakt met behulp van individuele virtuele netwerken. Een individueel virtueel netwerk wordt ook gebruikt om het clouddatacenter van het bedrijf uit te breiden.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2160

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor virtual-private-network in 2021. Het stijgende besteedbare inkomen in de regio is de belangrijkste factor die de uitbreiding van de regionale markt bevordert. Aan de andere kant kan een daling het gevolg zijn van een aanzienlijk verschil tussen vraag en aanbod op de geografische markt. Er is echter een grotere kans op voordeel naarmate het contact tussen de groeiende virtual-private-network-industrieën groeit.

Azië-Pacific zal naar schatting een lucratieve groei laten zien in de markt voor virtual-private-network. De groeiende IT-sector in de regio is de belangrijkste factor die de uitbreiding van de regionale markt bevordert. China is de belangrijkste groeimotor in de regio en een toenemend aantal georganiseerde bedrijven biedt mobiele virtual-private-netwerkmarktdiensten aan.

Gerelateerde artikelen:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Virtual-Private-Network Market,Virtual-Private-Network Market Share,Virtual-Private-Network Market Size,Virtual-Private-Network Market Growth,Virtual-Private-Network Market Trends,Virtual-Private-Network,Virtual-Private-Network Market Outlook,Virtual-Private-Network Market Forecast