header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voice Assistant Market zal naar verwachting USD 30,74 miljard groeien bij een CAGR van 31,2% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 13, 2022 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde markt voor spraakassistenten naar verwachting een CAGR van 31,2% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 30,74 miljard in 2030.

De groeiende populariteit van verbonden apparaten, het toenemende aantal gevallen van gesproken zoekopdrachten, de toenemende acceptatie van slimme huizen en de toegenomen vraag naar selfservicetoepassingen zullen naar verwachting de marktuitbreiding verbeteren. De marktgroei kan echter worden verbeterd door de ontoereikende apparaatintegratie van de spraakassistenten. De wereldwijde marktspelers op het gebied van spraakassistenten zouden het potentieel moeten hebben om hun inkomstenstromen binnenkort uit te breiden als gevolg van de ontwikkeling van AI. De mogelijkheid van kunstmatige intelligentie (AI) is de afgelopen jaren toegenomen als gevolg van aanzienlijke vooruitgang in het veld. Een gebruik van AI in spraakassistenttechnologie is Natural Language Processing (NLP).

Ontvang gratis voorbeeld PDF-bestand: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4003

Spraakassistenten kunnen communiceren met gebruikers in natuurlijke taal en gebruikmaken van cloud computing om AI samen te voegen. Vanwege hun eenvoud van gebruik zijn spraakassistenten nu ingebouwd in miljoenen huishoudelijke producten. Als gevolg van de voortdurende toename van automatiseringsinspanningen, zag de spraakassistentindustrie een aanzienlijke groei. Het toenemende gebruik van spraakassistenten in de automobielsector voor entertainment- en rijhulpsystemen in de auto leidde tot marktuitbreiding. De auto-industrie heeft spraakassistentiemarkt geïmplementeerd met het Internet of Things en kunstmatige intelligentie om de rijervaring te verbeteren.

Bereik van het spraakassistentmarktrapport: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 30,74 miljard
Groei: CAGR van 31,2% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele belangrijke marktspelers zijn Alphabet Inc., Amazon.com Inc., Apple Inc., Microsoft Corporation, Nokia Corporation, Verint Systems Inc., IBM Corporation, Samsung Electronics Co. Ltd. en Salesforce.com Inc.

Marktsegmentatie

De markt voor spraakassistenten is gesegmenteerd in componenten, technologie, implementatie, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van componenten is de markt gesegmenteerd in oplossingen en diensten. Het oplossingssegment was goed voor het grootste marktaandeel in 2021 vanwege de groeiende vraag naar consumentenbetrokkenheid, naadloze integratie met back-endgegevens en de mogelijkheid om aan te passen, dankzij databases van derden. Aan de andere kant was het servicesegment het snelst groeiende segment tijdens de prognoseperiode. Dit segment groeit door de behoefte van klanten aan spraakassistenten.

De markt voor spraakassistenten is gesegmenteerd op basis van technologie: spraakherkenning, spraakherkenning, tekst-naar-spraakherkenning en natuurlijke taalverwerking. Spraakherkenning was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel van de markt voor spraakassistenten. Dit komt door de gemakkelijk toegankelijke, toenemende vraag naar slimme huizen en de adoptie van het spraakgestuurde apparaat. Bovendien was de natuurlijke taalverwerking het snelst groeiende segment. Dit kan worden gekoppeld aan de stijgende vraag naar chatbots, die helpen bij het afhandelen van verschillende consumentenvragen door snel hun acties en antwoorden te beoordelen in vergelijking met menselijke agenten.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/voice-assistant-market-4003

Op basis van implementatie is de markt gesegmenteerd in on-premise en on cloud. Het on-cloud segment had in 2021 een prominent aandeel in de markt voor spraakassistenten. Dit wordt toegeschreven aan betaalbaarheid, kosteneffectiviteit en schaalbaarheid. Bovendien was het on-premises het snelst groeiende segment. Dit kan worden gekoppeld aan de stijgende vraag naar chatbots, die helpen bij het afhandelen van verschillende consumentenvragen door snel hun acties en antwoorden te beoordelen in vergelijking met menselijke agenten.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in websites, messenger bots en contactCentra. Het messenger bots segment had in 2021 een prominent aandeel in de voice assistants markt door de toegenomen klantervaring en toegankelijkheid. Bovendien waren de websites het snelst groeiende segment. Een van de meest opvallende kwaliteiten is het vermogen om repetitieve taken te automatiseren.

Op basis van eindgebruikers is de markt voor spraakassistenten gesegmenteerd in retail en e-commerce, bankieren, financiën, verzekeringen, gezondheidszorg en automotive. Het retail- en e-commercesegment had in 2021 een prominente markt die behoefte had aan spraakassistenten. Vanwege het wijdverbreide gebruik van spraakassistenten, de explosieve toename van IoT-gegevens en de voordelen van cloudopslag. Het gebruik van een aangepaste spraakassistentmarkt is de meest eenvoudige benadering om een positieve merkervaring te hebben. Klanten ontwikkelen relaties met andere merken wanneer bedrijven samenwerken met externe platformproviders.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4003

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde in 2021 de markt voor spraakassistenten voor spraakassistenten. De Noord-Amerikaanse markt heeft veel vooruitzichten voor aanzienlijke groei in de komende jaren vanwege de infrastructuur van de regio en grote bedrijven zoals IBM Corporation, Google LLC, Amazon en Samsung Electronics. 

Europa zal naar verwachting een lucratieve groei laten zien in de markt voor spraakassistenten. Verwacht wordt dat het snel zal groeien als gevolg van de stijgende vraag naar slimme contactcenters en geïndividualiseerde klantervaringen. Daarnaast worden op spraakassistenten gebaseerde oplossingen voor spraakautomatisering overgenomen door de regionale IT- en industriële sectoren, die ook werken aan nieuwe oplossingen voor uitdagende use case-scenario’s.

Gerelateerde artikelen:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:                                                                                     

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Voice Assistant Market,Voice Assistant Market Size,Voice Assistant Market Growth,Voice Assistant Market Outlook,Voice Assistant Market Trends,Voice Assistant Market Analysis,Voice Assistant