header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D-printmarktgrootte ter waarde van USD 82,1 miljard in 2030 Met 23,9% CAGR-| Industrie Drivers en vraag

Dec 14, 2022 5:45 PM ET

Marktinzichten voor 3D-printen:

De markt voor 3D-printmarkt zal naar verwachting wereldwijd toenemen met een CAGR van 23,9% van een waarde van USD 13,63 miljard in 2022 tot USD 82,1 miljard in 2030, gedreven door investeerders die hun investeringen in 3D-technologieën verhogen.

3D-printen is een baanbrekende technologie die in veel verschillende industrieën wordt gebruikt als een additief productieproces. Met behulp van geavanceerde technologie bestaat de markt uit grondstoffen die kunnen worden omgezet in driedimensionale dingen.

Het volledige onderzoek van het regionale 3D-printmarktnetwerk en de vele onderverdelingen en subsegmenten zijn de belangrijkste focus van het rapport geweest. Het onderzoek benadrukte ook de marktanalyse van een land in termen van de huidige omvang van de markt en de verwachte groei. Door de productiekosten en de toeleveringsketen van de markt te onderzoeken, heeft het ook de factoren verduidelijkt die van invloed zijn op de marktgroei. De studie heeft ook een snelle analyse opgeleverd van de kerncapaciteiten van de topspelers en een illustratie van een marktconcurrentieanalyse.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1031

De topspelers zijn de belangrijkste marktdrijvers sinds COVID-tegenslagen afnemen. Bedrijven passen zich al aan om te voldoen aan de groeiende vraag naar industriële 3D-printtechnologieën om het potentieel van de markt uit te breiden. De meerderheid van de eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven gebruikt 3D-printtechnologie en heeft dus een geautomatiseerd productieproces nodig.

Economisch gezien zorgt verslavende productie ervoor dat de wereldwijde productie opnieuw kan worden uitgevonden met behulp van digitale technologie. Om de uitbreiding van de industriële 3D-printindustrie te ondersteunen en de economische ontwikkeling van het land te bevorderen, investeren de overheid en particuliere bedrijven meer in deze verslavende productie. De marktanalyse heeft aangetoond dat de belangrijkste spelers de markt kunnen aansturen om aan de stijgende vraag van klanten te voldoen.

3D-printen Markt Belangrijkste factoren:

Er is meer regionale concurrentie voor de marktleiders. Deze belangrijke figuren of leiders zijn:

  • MyMiniFactory (Verenigd Koninkrijk)
  • Stratasys Ltd. (VS)
  • Com, Inc. (VS)
  • Canon Inc. (Japan)
  • Arcam Group (Zweden)
  • 3D Systems Corporation (VS)
  • Envisiontec GmbH (Duitsland)
  • Proto Labs (VS)
  • HP Inc (VS)
  • Grafeen 3D Lab Inc. (VS)
  • Fermilab (VS)
  • Shapeways (VS)
  • 3D Hubs (Nederland)
  • Carbon 3D (VS)
  • Ultimaker (Nederland)
  • Zortrax (Polen)
  • Local Motors (VS)
  • 3d keramiek (Frankrijk)
  • Reprap (Denemarken)
  • Beijing Tiertime Technology Co, Ltd (China)
  • Shapeways, Inc. (VS)
  • Wiivv Wearables Inc (Canada)
  • De Argen Corporation (VS)
  • Materialise NV (België)
  • The Exone Company (VS)
  • Optomec Inc. (VS)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-market-1031 ophalen

Marktsegmentatie voor 3D-printen:

De 3D-printmarkt is gesegmenteerd door verschillende factoren zoals hieronder vermeld:

Door aan te bieden

De markt voor 3D-printen bevat verschillende segmentaanbiedingen, waaronder die voor materialen, software, printers en services.

Volgens de analyse heeft elk van deze marktsegmentaanbiedingen specifieke kenmerken en functies die bijdragen aan de waarde en omvang van de wereldwijde markt.

Per operationeel model

Er zijn twee operationele segmentatietypen in de markt: in-house en service provider. De werkwijze voor deze twee operationele modellen verschilt aanzienlijk van elkaar.

Op methode

De markt voor 3D-printen heeft een verscheidenheid aan technieken, waaronder Material Jetting, Sheet Lamination, Binder Jetting Powder Bed Fusion, Material Extrusion, Vat Photopolymerization en Directed Energy Deposition, volgens segmentatie.

De verschillende segmentale proceseisen over de hele wereld drijven de 3D-printmarkt naar nieuwe hoogten.

Per materiaal De markt omvat materialen zoals polymeer, nylon, metaal en keramiek, volgens de segmentale classificatie.

Deze materialen hebben bijzondere kwaliteiten en functionaliteiten, volgens de marktsegmentatieanalyse.

Door toepassingen

Er zijn verschillende toepassingen voor 3D-printen in de farmaceutische en medische sector, consumentenproducten, automotive en aerospace, kunststoffen, groot- en detailhandel, energielogistiek, machinebouw en installatietechniek, elektronica en transportsectoren.

De paper geeft aan dat de vele toepassingen voor 3D-printen de marktvraag hebben vergroot en industriëlen over het algemeen meer kansen hebben gegeven.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1031

Regionale analyse:

De trends in de 3D-printmarkt zijn uitgebreid verspreid over tal van wereldwijde regio’s, volgens de regionale classificatie. Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika zijn enkele van de populaire regio’s.

Met zijn vlekkeloze vraag en de gecombineerde inspanningen van de grote bedrijven om het aanbod te verbeteren, domineert Europa het marktaandeel in alle regio’s. Het heeft het grootste potentieel voor het stimuleren van de omzetproductie.

Gerelateerde rapporten:

IOT- Identity Access Management Market, per services, per componenten, door eindgebruikers – prognose 2030

Markt voor radiofrequentiecomponenten, per component, per materiaal, per eindgebruiker – prognose 2027

Power over Ethernet-markt, per type, per stroom naar poort, per toepassing, per eindgebruiker – prognose 2022-2030

Embedded software Markt, door programmeertalen, Per toepassing – Prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  3D Printing Market,3D Printing Market Size,3D Printing Market Share,3D Printing Market Analysis,3D Printing Market Trends,3D Printing Market Research,3D Printing Market Reports,3D Printing Market Growth,3D Printing Industry