header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Agriculture Robots Market Size, Share and Demand zal groeien met een CAGR van 21,40% in de prognoseperiode van 2030

Dec 14, 2022 2:50 PM ET

Landbouwrobots Marktinzichten

Alle markten worden beïnvloed door de technologische revolutie. Door technologie breidt zelfs de landbouwsector zich snel uit. De markt voor landbouwrobots verandert als gevolg van de toegenomen behoefte aan voedsel. De meest geavanceerde technologieën nu op de landbouwrobotmarkt. Deze robots worden gebruikt in de landbouw om de snelheid en efficiëntie van het proces te verhogen.

Ze zijn in staat om banen te doen, waaronder melkveehouderij, veldlandbouw, zaadteelt en bodemonderhoud. De inzet van Agriculture Robots Market neemt toe door de toegenomen vraag naar duurzaamheid. In veel gebieden neemt de oogst van gewassen af. Lage landbouwopbrengsten worden veroorzaakt door een onvoldoende aantal boeren en ineffectieve landbouwpraktijken. Agobots zijn de veelgebruikte naam voor landbouwrobots.

Ze kunnen al deze landbouwtaken uitvoeren zonder hulp van mensen. Door de inzet van landbouwrobots is meer output haalbaar. Ze zijn in staat om de landbouwindustrie volledig te automatiseren. Het is een enorme aanwinst voor hedendaagse boeren. Deze autonome vliegtuigen kunnen ook tractoren bedienen, koeien melken en onkruid bestrijden. Een ander element dat de ontwikkeling van robots bevordert, is de integratie van IoT. De marktwaarde van landbouwrobots zal naar verwachting tegen 2030 met 16,2 miljard toenemen.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10147

Landbouwrobots Markt Belangrijkste spelers

  • Trimble (VS)
  • AGCO Corporation (Verenigde Staten)
  • DeLaval (Zweden)
  • DJI (China)
  • Boumatic Robotics (Nederland)
  • Lely (Nederland)
  • AgJunction Inc. (VS)
  • Topcon Positioneringssystemen (US)
  • AgEagle Aerial Systems Inc. (VS)
  • Yanmar Co (Japan)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/agriculture-robots-market-10147 ophalen

Landbouwrobots Markt Regionale Analyse

Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika vormen het grootste deel van de markt voor landbouwrobots. Het grootste marktaandeel voor landbouwrobots zal in Noord-Amerika liggen. De Verenigde Staten richten zich op het produceren van groenten en fruit met deze technologie om de kwaliteitseisen van robots te handhaven.

De op een na grootste regio met de hoogste aandelen is Azië-Pacific. De belangrijkste industrie van de markt is de landbouw. Door de verhoogde opbrengst is meer arbeid absoluut noodzakelijk. De kosteneffectiviteit van sommige robots zal leiden tot een grotere regionale acceptatie. Met aanzienlijke investeringen in landbouwrobots is Europa een belangrijke regio. Door het bestaan van grote spelers heeft de markt een groot potentieel.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10147

Marktsegmentatie van landbouwrobots

De markt voor landbouwrobots is verder gesegmenteerd naar type in geautomatiseerde oogstsystemen, zelfrijdende tractoren, melkrobots en UAV-drones.

De markt wordt verder gesegmenteerd door landbouwproducten in melkvee, groenten en fruit en veldgewassen.

De marktsegmenten onder landbouwomgevingen zijn buiten en binnen.

De toepassingsgerichte subsegmenten van deze markt zijn veldlandbouw, oogstbeheer, zuivel- en veebeheer en bodem- en irrigatiebeheer.

Gerelateerde rapporten:

Uninterruptible Power Supply (UPS) Markt Onderzoeksrapport per producttype, per toepassing – prognose tot 2030

Sensor markt Onderzoeksrapport: Per type, per component, per technologie, per verticaal – voorspelling tot 2030

3D XPoint-technologiemarkt, per opslagtype, per eindgebruiker – prognose 2027

Personal Service Robotics Market, per component, per toepassing – prognose 2030

Hardware Security Modules (HSM) Markt, Per type, per toepassing, per eindgebruiker – Prognose 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijndiensten, die een complete en nauwkeurige analyse bieden met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)

Keywords:  Agriculture Robots Market,Agriculture Robots Market Size,Agriculture Robots Market Share,Agriculture Robots Market Analysis,Agriculture Robots Market Trends,Agriculture Robots Market Growth,Agriculture Robots Market Demand,Agriculture Robots Market Revenue,Agriculture Robots Industry,Agriculture Robots Market Research,Agriculture Robots Market Reports,Agriculture Robots Market Insights,Agriculture Robots Market outlook,Agriculture Robots Market Overview