header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Batterij recycling markt global outlook 2030 | Omvang van de industrie, aandeel, eisen, toekomstige trends en technologieën

Dec 14, 2022 1:00 PM ET

Marktinzichten voor batterijrecycling

Tegen 2030 zal de batterijrecyclingmarkt naar verwachting USD 34,77 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,35% (2022 – 2030). De wereldwijde vraag zal naar verwachting worden gedreven door groeiende zorgen over het beheer van batterijafval.

Het recyclen van afgedankte goederen is cruciaal geworden als reactie op de wereldwijde wens om de koolstofvoetafdruk van de mensheid op de lange termijn te verminderen als gevolg van de groeiende bezorgdheid over het milieu over de hele wereld. Andere belangrijke factoren die bijdragen aan de aanzienlijke groei van deze markt tijdens de prognoseperiode zijn onder meer groeiende zorgen over de uitputting van zeldzame en edelmetalen, de stijgende vraag naar gerecyclede batterijen als geheel en strikte overheidsvoorschriften en EPA-richtlijnen (Environmental Protection Agency) die bedoeld zijn om schadelijke emissies en wereldwijde vervuiling te verminderen.

Verwacht wordt dat het wereldwijde milieubewustzijn in het verwachte jaar zal toenemen, wat van invloed zal zijn op de markttrends voor het recyclen van batterijen. Hoewel het maken van batterijen een goedkoper proces is dan het recyclen ervan, bewegen overheden zich in de richting van recyclingprogramma’s vanwege het algehele negatieve milieueffect van het productieproces. Overheden hebben nuttige regels en beleid ingevoerd om marktdeelnemers te helpen, waardoor het wereldwijde marktaandeel in de komende jaren zal toenemen.

Voorbeeldrapport ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10020

Marktomvang

  2030: USD 34,77 miljard

  Cagr

  5,35% (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Chemie, toepassing en bron

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Regionale analyse van de batterijrecyclingmarkt:

Met de hoogst verwachte CAGR zal de regio Azië-Pacific naar verwachting de markt domineren gedurende de prognoseperiode. De Aziatisch-Pacifische markt zal groeien als gevolg van de toenemende milieuwetgeving en een toename van de vraag naar elektrische voertuigen in APAC-landen. China, India, Japan en Zuid-Korea zullen een aanzienlijke impact hebben op deze markt.

Europa heeft lang de wereldmarkt gecontroleerd en landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Rusland nemen het grootste deel van de vraag voor hun rekening. In werkelijkheid blijft Duitsland de loodzuurbatterijactiviteiten op het continent domineren. Duitsland is een regionale hub gebleven voor de handel in loodzuuraccu’s wereldwijd, naast binnenlands gebruik.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10020

Batterij recycling Marktsegmentatie:

Met een marktaandeel van 90,7% in 2021 was de loodzuurcategorie in de meerderheid vanwege de lage kosten, betrouwbaarheid, grote capaciteit, veiligheid en een breed scala aan toepassingen. Meer dan 95% van het lood in loodzuuraccu’s kan tijdens het proces worden gerecycled, waardoor ze extreem recyclebaar van aard zijn. In de komende jaren wordt verwacht dat de vraag zal toenemen als gevolg van de gunstige eigenschappen van gerecyclede loodzuurbatterijen.

Elektrische auto’s maken meestal gebruik van lithium-ionbatterijen. De vraag naar gerecyclede batterijen zal naar verwachting de komende jaren stijgen als gevolg van de groeiende automobiel- en transportsector en het toegenomen gebruik van deze batterijen in verschillende toepassingen.

In 2021 had de transportsector een aandeel van 64,2%. Omdat het veel vermogen kan geven om een motor te starten, worden batterijen vaak gebruikt in auto’s. De wereldwijde auto-industrie verkocht 58,0 miljoen auto’s in 2021, een stijging van 3,9% ten opzichte van het jaarvoor. De toekomstige vraag naar voertuigen op batterijen zal naar verwachting worden gevoed door oorzaken zoals stijgende inkomensniveaus over de hele wereld, een heropleving van de interesse in elektrische auto’s en andere voertuigen, positieve uitbreiding van de elektrische infrastructuur en voortdurende technologische vooruitgang. Call2Recycle, Inc. werkte in januari 2019 samen met Cell Block Fire Containment Systems om de beveiliging van de verwerking, verzending en verzameling van batterijen te verbeteren.

Rapportdetails lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/battery-recycling-market-10020

Belangrijkste spelers op de markt voor batterijrecycling:

De bedrijven runnen hun activiteiten met behulp van enorme recyclingcapaciteiten die over de hele wereld verspreid zijn. Distributie-, recycling- en inzamelsystemen zijn aanwezig om te voldoen aan zowel de binnenlandse als de internationale vraag naar gebruikte batterijen, zoals blijkt uit de marktactiviteit.

  • EnerSys
  • G&P Batterijen
  • Exide Technologieën
  • Aqua Metalen
  • Ecobat
  • Call2Recycle en andere

zijn een paar van de bekende bedrijven in de wereldwijde batterijrecyclingmarkt.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Battery Recycling Market,Battery Recycling Market Share,Battery Recycling Market Size,Battery Recycling Market Trends,Battery Recycling Market Companies,Battery Recycling Market Forecast,Battery Recycling Market Analysis,Battery Recycling Market demand