header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biobrandstoffen markt wereldwijde vraag, kansen status, industrie aandeel, grootte, regio’s, grote bedrijven, huidige trends en wereldwijde vooruitzichten 2030

Dec 14, 2022 1:00 PM ET

Overzicht van de biobrandstoffenmarkt

De biobrandstoffenmarkt zal tussen 2022 en 2030 een hogere CAGR van 6,78 % bereiken. De markt wordt geschat op een waardering van USD 190,6 miljard.

De transportsector is de belangrijkste aanjager van de markt. Overheden wereldwijd nemen het initiatief om biobrandstof te implementeren in de transportsector, wat de markt helpt. Biobrandstoffen zijn schonere brandstoffen dan conventionele fossiele brandstoffen. Het onderzoek en de ontwikkeling van biobrandstoffen om hun kosten te verlagen, zal hun vraag doen toenemen. Bovendien zal het onderzoek naar de commercialisering van biobrandstoffen van de derde generatie de groei van de markt in de prognoseperiode versnellen.

De acceptatie van milieuvriendelijke stoffen is in de huidige generaties toegenomen. Het groeiende bewustzijn om het milieu te beschermen en preventieve maatregelen voor vervuiling hebben de vraag naar het gebruik van biobrandstoffen doen toenemen. Verschillende industriële sectoren hebben het gebruik van biobrandstoffen overgenomen. De stijgende wereldwijde vraag naar biobrandstoffen stimuleert de groei van de biobrandstoffenmarkt.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2933

De beperkte beschikbaarheid van fossiele brandstoffen en het bewustzijn om de koolstofuitstoot in het milieu te beperken, heeft ervoor gezorgd dat de eindgebruikers zijn overgestapt op biobrandstoffen. Het fungeert als een belangrijke drijvende factor in de biobrandstoffenmarkt. Bovendien versterken het regelgevingsbeleid en de fiscale prikkels wereldwijd voor het gebruik van biobrandstoffen de vraag van de markt.

Cagr

  6,78% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Brandstoftype, grondstoftype

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Biobrandstoffen Marktsegmenten

De biobrandstoffenmarktsegmenten zijn onderverdeeld in toepassing en eindgebruikers. 

  • Het toepassingssegment van de markt is onderverdeeld in biodiesel en ethanol. Het bio-ethanolsegment behaalde de hoogste aandelenwaarde vanwege de uitgebreide toepassingen. Bio-ethanol, wanneer gemengd met conventionele brandstoffen, heeft geen motoraanpassingen nodig. Bio-ethanol is de juiste vervanger voor benzine in motoren. 
  • Onder het segment eindgebruikers is de biobrandstoffenmarkt onderverdeeld in de eerste generatie, de tweede generatie en de derde generatie.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2933

Regionale analyse van de biobrandstoffenmarkt

De regionale groeianalyse van de biobrandstoffenmarkt toont de regio’s die wereldwijd worden bestreken. De belangrijkste regio’s met een enorme vraag naar biobrandstoffen zijn de Noord-Amerikaanse regio, de Europese Unie, Azië-Pacific, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. 

Van de bovengenoemde prominente regio’s laat de Noord-Amerikaanse regio een hogere regionale groei zien. De redenen, zoals gunstige overheidsvoorschriften en infrastructuurupgrades, stimuleren de regionale marktgroei. 

Biobrandstoffen, bijvoorbeeld hernieuwbare natuurlijke gassen, winnen aan populariteit vanwege hun lagere kostprijs en beschikbaarheid in grotere hoeveelheden. De ontwikkelde landen van Noord-Amerika, zoals de Verenigde Staten en Canada, hebben belangrijke industriële spelers die de regionale markt helpen. Het onderzoek en de ontwikkeling van de biotech-industrie versnelt ook de groei van de markt. 

Nieuws uit de industrie

In januari 2022 verklaarde de Maleisische Palm Oil Board om de goedkeuring van het B20 palmolie biobrandstofprogramma tegen 2022 nationaal te implementeren. Het mandaat van het bedrijf voor de productie en formulering van biobrandstof met een palmoliecomponent van 20% voor de transportsector werd voor het eerst uitgerold, maar hetwerd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie.

In augustus 2022 kondigde het in Californië gevestigde biobrandstoffenbedrijf Aemetis de ontwikkeling aan van zijn dochteronderneming Universal Biofuels in India. Een eigenaar en exploitant van de biodieselfabriek in de buurt van de oostkust van de haven van Kakinada van het land, geselecteerd door drie door de overheid gecontroleerde OMC’s- oliemarketingbedrijven. Aemetis om ongeveer 8m gallons biodiesel te leveren in de komende twee maanden.

Rapportdetails lezen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fuels-market-2933

Belangrijkste spelers op de biobrandstoffenmarkt

  • Archer Daniels Midland Company (Verenigde Staten)
  • Aceites Manuelita S.A. (Colombia)
  • INEOS Group AG (Verenigd Koninkrijk)
  • Neste Corporation (Finland)
  • Renewable Energy Group Inc. (VS)
  • BlueFire Renewables (VS)
  • Cosan (Brazilië)
  • Biowanze S.A. (België)
  • GLENCORE Magdeburg GmbH (Duitsland)
  • Cargil (Verenigde Staten)

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Biofuels Market,Biofuels Market Share,Biofuels Market Size,Biofuels Market Companies,Biofuels Market trends,Biofuels Market outlook,Biofuels Market Demand,Biofuels Market Forecast