header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biomassa Power Market Groeistatistieken, Grootte, Regionale Analyse, Aandeel van topspelers, Huidige trends, Ontwikkelingen, Kansen en Voorspelling 2030

Dec 14, 2022 2:00 PM ET

Biomassa Power Market Research Report Groeianalyse 2023 voorraad (houtachtige biomassa, landbouwresiduen, bosresten, biogas, stortplaats en rioolgas, energiegewassen, industrieel en stedelijk afval), technologie (anaerobe vergisting, verbranding, vergassing en bijstook), eindgebruik (industrieel, commercieel en residentieel) en regio  – prognose tot 2030

Biomassa Power Market Insights:

De markt voor biomassa-energie zal naar verwachting USD 108,64 miljard waard zijn. Bovendien zal de markt een CAGR van 14% zien van 2022 tot 2030. In 2020 was de markt voor biomassa-energie $ 54,1 miljard USD waard. Een hernieuwbare energiebron gemaakt van organische elementen is biomassabrandstof. Het is een duurzame en hernieuwbare hulpbron die kan worden gebruikt om elektriciteit en andere soorten stroom te produceren. Het verbranden van afvalstoffen zoals hout en andere materialen resulteert in stoom die een turbine in de biomassacentrale aandrijft, die energie opwekt. Deze kan worden gebruikt om gebouwen en bedrijven te verwarmen.

Bovendien hebben geavanceerde technologieën zoals vervuilingsbeheersing en verbrandingstechniek zich zo ontwikkeld dat elke emissie van het verbranden van biomassa in industriële faciliteiten niet langer een probleem is. De markt werd beïnvloed door het toegenomen gebruik van hernieuwbare energie door de COVID-opwekkingsstapel en het verminderde gebruik van fossiele brandstoffen als gevolg van de daling van de vraag. De groeiende vraag naar duurzame energie en naar energie in het algemeen zal een gunstig effect hebben op de marktuitbreiding. De hoge operationele kosten en stijgende kapitaalprijzen in landen met opkomende economieën zouden de uitbreiding van de biomassa-energiemarkt gedurende het verwachte tijdsbestek beperken.

Voor meer informatie kunt u een voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1692

Cagr

  14% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Grondstof en toepassing

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Biomassa Power Market Regionale analyse:

Het grootste deel van de wereldwijde markt voor biomassa-energie wordt verondersteld zich in Azië-Pacific te bevinden. Een van ‘s werelds grootste markten voor biomassa-elektriciteit bevindt zich in Azië-Pacific. Door de groeiende bevolking van de regio en het stijgende besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking is er een grotere behoefte aan energie in het gebied. Bovendien breiden de economieën in deze regio zich snel uit en zijn ze ‘s werelds grootste vervuilers. Ook in Azië-Pacific wordt een grote groei verwacht als gevolg van de enorme natuurlijke hulpbronnen van de regio. Vanwege voorgestelde wetten om investeringen in de biomassa-energiesector te bevorderen, beloven opkomende landen zoals India en Indonesië een aanzienlijke ontwikkeling.

Aanvraag voor aangepast rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1692

Segmentatie van de biomassa-energiemarkt:

Op basis van grondstoffen, technologie, eindgebruik en geografie is de wereldwijde biomassa-energiemarkt gesegmenteerd.

  • De wereldmarkt is onderverdeeld in grondstofcategorieën, waaronder houtachtige biomassa, land- en bosbouwafval, stort- en rioolgas, energiegewassen en industrieel en stedelijk afval.
  • De wereldmarkt is verdeeld in anaerobe vergisting, verbranding, vergassing en co-firing volgens technologie.
  • De wereldmarkt is onderverdeeld in residentiële, commerciële en industriële eindgebruikssegmenten.

Door het gebruik van chemische energie van organisch materiaal wekt biomassa-energie elektriciteit op. Verschillende bronnen van biomassa, waaronder houtafval, energiegewassen en landbouwafval, zijn geschikt voor deproductie van elektriciteit. Het is een soort energie geproduceerd uit organisch afval dat hernieuwbaar is en normaal gesproken wordt verbrand of gebruikt als brandstof voor bosbranden. De brandstof wordt verbrand in biomassacentrales om stoom te creëren die een turbine draait om elektriciteit te produceren, die huizen en bedrijven verwarmt.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/biomass-power-market-1692

Biomassa Power Market Belangrijkste spelers:

  • Babcock &Wilcox Enterprises Inc. uit de,
  • Babcock &Wilcox Enterprises Inc. uit de Verenigde Staten
  • Dalkia uit Frankrijk
  • EnviTec Biogas AG uit Duitsland
  • Weltec Biopower GMBH uit Duitsland
  • Ameresco uit de Verenigde Staten
  • Drax Group PLC uit het Verenigd Koninkrijk
  • Enviva LP uit de Verenigde Staten
  • rsted A/S uit Denemarken
  • Sodra uit Zweden
  • MVV Energie AG uit Duitsland
  • Helius Energy PLC uit de Verenigde Staten
  • Alstom SA uit Frankrijk
  • Va (Zweden) en anderen.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Biomass Power Market,Biomass Power Market Share,Biomass Power Market Size,Biomass Power Market Analysis,Biomass Power Market Trends,Biomass Power Market Companies,Biomass Power Market Forecast,Biomass Power Market Outlook,Biomass Power Market Demand