header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor rigide verpakkingen zal naar verwachting het hoogste inkomstengenererende segment zijn, met een CAGR van meer dan 6,80%

Dec 14, 2022 5:00 PM ET

Stijve verpakkingen worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder farmaceutische producten, voedingsmiddelen en dranken, elektronica, hygiëneproducten en vele anderen. De voedingsmiddelen- en drankenmarkt is een belangrijke klant van stijve verpakkingsproducten. Het toenemende gebruik van eenvoudige en kant-en-klare voedingsmiddelen zal naar verwachting de markt in de nabije toekomst vooruit stuwen.

De markt voor stijve verpakkingen zal naar verwachting in 2030 worden gewaardeerd op USD 4.06.100 miljoen, met een CAGR van 6,80% gedurende de prognoseperiode. (2022-2030) De enorme expansie van de voedings- en drankenindustrie is de drijvende kracht achter de economische ontwikkeling van de markt voor rigide plastic verpakkingen, wat op zijn beurt de vraag naar flessen, potten, vruchtensapcontainers, voedselverpakkingsdozen en voedselzakjes stimuleert.

Bovendien worden, als gevolg van de toegenomen vraag naar plastic verpakkingsoplossingen, rigide plastic verpakkingsmethoden gebruikt in een breed scala van bedrijfssectoren, zoals landbouwproductie, gezondheidszorg, persoonlijke verzorging en farmaceutische producten.

Regionale analyse

De medische industrie breidt zich snel uit in landen zoals het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en India, als gevolg van stijgende overheidsinvesteringen in deze industrie.

Azië-Pacific leidde de markt voor verpakte voedingsmiddelen met een winstaandeel van meer dan 43,0% in 2021; het segment zal naar verwachting in het hoogste tempo groeien van 2022 tot 2030. Tijdens het verwachte tijdsbestek zouden snel evoluerende app-sectoren in vitale markten zoals China, India, Vietnam, Zuid-Korea en Thailand de markt in deze regio moeten voortstuwen.

Zowel qua vraag als productie domineerde China de markt in Azië-Pacific. De grote bevolking van het land, die de groei van de voedsel- en drankenindustrie, de auto-industrie, de persoonlijke verzorging, de bouw en de consumentenelektronica-industrie aanmoedigt, zal naar verwachting een belangrijke motor zijn voor de ontwikkeling van de sector.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1772

Marktsegmentatie

De rigide plasticsector is verdeeld in flessen en potten, blikjes, trays en containers, doppen en sluitingen, enzovoort. Vanwege hun minimale prijs, toegankelijkheid en uitstekende kwaliteit worden plastic flessen veel gebruikt in drankflessen. Trays en containers worden daarentegen gebruikt in de foodservice- en verpakte voedingsmiddelenindustrie vanwege hun lichtere gewicht en esthetische aantrekkingskracht. Aanpasbare verpakkingen worden nog verder ingedeeld in vier subcategorieën: wraps en films, zakken, zakjes en andere. Er is veel vraag naar zakjes omdat ze minder plastic materiaal nodig hebben om te produceren dan stijve goederen zoals flessen en potten.

Belangrijkste spelers

Enkele prominente spelers op de wereldwijde markt voor plastic verpakkingen zijn Amcor plc, Sealed Air, Coveris, Berry Global Inc., Mondi, Sonoco Products Company, WINPAK LTD, CCL Industries, Inc, Constantia Flexibles, Alpha Packaging.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1772

Gerelateerd rapport

Duurzame verpakkingsmarkt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/sustainable-packaging-market-5247

Airless Packaging Market       https://www.marketresearchfuture.com/reports/airless-packaging-market-5335

Lidding Films Markt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/lidding-films-market-5397

Eetbare verpakkingsmarkt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/edible-packaging-market-5435

Beauty en Personal Care Packaging Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/beauty-personal-care-packaging-market-5528

Actieve en intelligente verpakkingsmarkt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-and-intelligent-packaging-market-5550

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillendeindustrieën via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact
Wantstats Research en Media Private Limited
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Maharashtra, Indië
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact
Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Maharashtra, India
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Rigid Packaging Market,Rigid Packaging Market Market,Rigid Packaging Market Market 2022