header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Energie-efficiënte bouwmarktgroei stimuleren met CAGR van 5,93% | Grootte | Deel | Trends | Groei | Toepassingsgebied | Vooruitzichten tegen 2030

Dec 14, 2022 6:00 PM ET

De wereldwijde markt voor energie-efficiënte gebouwen wordt geschat op een waarde van USD 204,7 miljard in het jaar 2030. En bovendien met een CAGR van 5,93% tijdens de energy-efficient building market forecast periode van het jaar 2021-2030

Door de toegenomen vraag van eindgebruikers ontwikkelt de markt zich gestaag. De fundamentele behoefte aan energiebesparende gebouwen is het verlagen van de hoeveelheid energie die nodig is voor verwarming en koeling. Energiezuinige gebouwen kunnen nieuw of gerenoveerd worden. Elk type materiaal of energie is acceptabel.

De pogingen van de overheid om de koolstofemissies te verlagen en het milieu te beschermen door groene gebouwen te bouwen, zijn de belangrijkste factor die zich richt op de opkomst van het marktaandeel van energie-efficiënte gebouwen. Deze acties worden ondernomen om besmetting van het milieu te voorkomen.

De uitbreiding van het marktaandeel van energiezuinige gebouwen wordt voornamelijk gedreven door de toename van het gebruik van energiebesparende producten voor nieuwbouwconstructies. De toegenomen vraag naar groen bouwen op verschillende gebieden versnelt ook de uitbreiding van de Size.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8697

Mensen gebruiken nu energiezuinige gebouwen omdat ze de koolstofemissies kunnen verminderen, wat op zijn beurt de groei van de markt voor energie-efficiënte gebouwen stimuleert. Dit komt door de publieke belangstelling voor de kwestie en het groeiende bewustzijn dat het gebruik van gevaarlijke materialen in de bouw kan leiden tot vervuiling.

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa en het gebied Azië-Pacific zijn drie van de vele regio’s die de nieuwe markttrends voor energie-efficiënte gebouwen implementeren.

Door de groei van groene gebouwen in verschillende landen heeft Noord-Amerika het grootste marktaandeel.

Tijdens de periode van prognoses wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific een groei zal hebben in de markt voor energie-efficiënte gebouwen. dit is een gevolg van de recente aanzienlijke uitbreiding van de niet-residentiële en industriële sectoren.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8697

Marktsegmentatie:

Volgens het onderdeel: ventilatietechnieken, lichttechniek, systeem voor het beheren van energie en het regelen van HVAC, waterbesparing, verwarmd water,  de buitenkant van het gebouw

Door de vraag van consumenten: Werkplek, Detailhandel, Onderwijs, Gezondheidszorg, logies en dineren, InstellingMagazijn, Transport en via verkoopkanaal: Recht kanaal en indirecte route

Belangrijkste leveranciers van de markt:

Dit zijn de belangrijkste bedrijven die gedurende de voorspelde periode zullen bijdragen aan de uitbreiding van de markt voor energiezuinige gebouwen.

Honing goed, Gridpoint, Building IQ, Siemens, EnerNOC, Johnson controls, Schneider, Pacific controls, etc.

Volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/energy-efficient-building-market-8697

Gerelateerd rapport

           Https://www.marketresearchfuture.com/reports/crash-barrier-systems-market-1421

Prefab bouwmarkt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/pre-cast-construction-market-1496

Bouw Aggregate Market         https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-aggregate-market-1545

Liften Markt        https://www.marketresearchfuture.com/reports/elevators-market-1546

Sandwich Panel Markt         https://www.marketresearchfuture.com/reports/sandwich-panel-market-1563

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en MarketOnderzoek &consulting diensten.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Energy-Efficient Building,Energy-Efficient Building Market,Energy-Efficient Building Market Size