header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Enterprise Governance, Risk en Compliance Marktaandeel, Omvang, Concurrentiestrategie, Analyse | Groei met een CAGR van 14,30% tot 2030

Dec 14, 2022 4:54 PM ET

Marktinzichten voor ondernemingsbeheer, risico’s en compliance:

De Enterprise Governance, Risk, And Compliance-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,30% van 2022 tot 2030 en USD 67,8 miljard bereiken.

Volgens het onderzoek nemen enterprise governance, risico’s en compliance toe in de regio Noord-Amerika. Overheidsmandaten voor compliance en het toenemende aantal regelgeving zijn de drijvende krachten achter de markt voor enterprise governance, risk en compliance. De markt voor enterprise governance, risico’s en compliance groeit als gevolg van de vele voordelen die het biedt, waaronder kostenbesparingen, controlerationalisatie, het vermogen om operationele inefficiënties te herkennen en andere.

Volgens de studie wordt de markt voor enterprise governance, risico en compliance gedreven door de groeiende behoefte om de operationele efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Uit de studie blijkt dat de markt voor ondernemingsbestuur, risico’s en compliance wordt beperkt door een gebrek aan bewustzijn, groeiende zakelijke partnerschappen en verenigingen en beperkingen van middelen.

Download een PDF-voorbeeld van enterprise governance-, risico- en compliance-Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2786

Belangrijkste spelers:

  • Dell EMC (VS)
  • SAS (VS)
  • Oracle (VS)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • MetricStream (VS)
  • Resolver (Verenigd Koninkrijk)
  • BWise (Nederland)
  • Resources Connection, Inc. (VS)

Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

 Marktomvang in 2030

 USD 67,8 miljard

 Groei:

 CAGR van 14,30% (2022-2030)

 Prognoseperiode

 2022-2030

 Rapportdekking

 Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van enterprise governance, risico’s en compliance-markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-governance-risk-compliance-market-2786

Regionale analyse van de enterprise governance-, risico- en compliancemarkt:

Geografisch gezien wordt de markt voor enterprise governance, risico’s en compliance onderzocht in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Volgens observaties wordt de markt voor enterprise governance, risico’s en compliance gedomineerd door de Noord-Amerikaanse regio. Het Noord-Amerikaanse gebied legt meer nadruk op risicobeheer en heeft strikte regels voor het beheer van compliance en risico’s. Volgens het onderzoek groeit de markt voor business governance, risk en compliance gunstig in de Europese regio. China, Japan en andere opkomende economieën in de regio Azië-Pacific hebben een hoge acceptatiegraad voor enterprise governance-, risico- en compliancesystemen. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de markt voor ondernemingsbestuur, risico’s en compliance plotseling zal toenemen in de regio Azië-Pacific.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2786

Marktsegmentatie van enterprise governance, risico’s en compliance:

Op basis van component, implementatiemodel, organisatiegrootte, eindgebruiker en geografie is de markt voor enterprise governance, risk en compliance onderverdeeld in subgroepen. Vanwege de toenemende gevaren in veel industrieën, terwijl we kijken naar het componentsegment en het software-subsegment, heeft risicobeheersoftware het grootste aandeel in de markt voor ondernemingsbestuur, risico’s en compliance. Gezien het subsegment service wordt verwacht dat de markt voor enterprise governance, risk en compliance voor integratiediensten gunstig zal toenemen.

Gerelateerde rapporten:

Ambient Assisted Living Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030            

Field Programmable Gate Array (FPGA) Marktonderzoeksrapport – Prognose 2030 

Markt voor autonome voertuigen Onderzoeksrapport – Prognose 2030   

SCADA Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030             

AFIS (Automated Fingerprint Identification System) Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030     

Markt voor recycling van elektronisch afval Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030   

Smart City Markt Onderzoeksrapport – Prognose 2030          

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Enterprise Governance Risk Compliance Market,Enterprise Governance Risk Compliance Industry,Enterprise Governance Risk Compliance Market Size,Enterprise Governance Risk Compliance Market Share,Enterprise Governance Risk Compliance Market Analysis,Enterprise Governance Risk Compliance Market Trends,Enterprise Governance Risk Compliance Market Growth,Enterprise Governance Risk Compliance Market Demand,Enterprise Governance Risk Compliance Market Research,Enterprise Governance Risk Compliance Market Reports,Enterprise Governance Risk Compliance Market Revenue