header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fire Stopping Material Market naar recordgroei met een CAGR van 11,23% in 2022 tot 2030

Dec 14, 2022 8:00 PM ET

De wereldwijde fire stopping material marktomvang zal naar verwachting in 2030 meer dan USD 2,5 miljard bedragen, bij een CAGR van 11,23% van 2021 tot 2030.

Magazijnen, kantoren en zelfs industriële locaties maken allemaal gebruik van brandwerende afdichtingen. Brandwerende stoffen worden gebruikt om de verspreiding van vuur, rook en warmte via de deuropeningen en andere openingen van een gebouw te voorkomen. Motoren, siliconen, minerale vezels en rubberverbindingen, evenals brandvertragende en intumescente materialen, worden allemaal gebruikt bij de productie van brandwerende materialen. In het gebouw, sanitair, elektrische en mechanische velden, behoren brandstops tot de meest voorkomende armaturen. Ze zijn gebouwd om branden te bevatten, vuur en rook te scheiden en de snelheid waarmee warmte door een structuur reist te verminderen. Het is de taak van brandstops om branden te blussen en te voorkomen dat ze zich verspreiden naar andere delen van een gebouw. U kunt ze plaatsen in de ruimtes tussen de muren, vloeren, plafonds en ramen van uw huis. Naast hun gebruik rond ovens en andere hogetemperatuurapparatuur, zijn brandstops geïnstalleerd rond elektriciteitskasten en aansluitdozen.

Strenge wettelijke regels en industriële beperkingen, met name in Europa en Noord-Amerika, hebben een grote invloed op de markt voor brandwerende producten. Met behulp van deze regels worden nieuwe en verbeterde brandbestrijdingsmaterialen gecreëerd om tegemoet te komen aan de verschillende culturele normen van verschillende gebieden. Bovendien steekt de overheid geld in brandwerende materialen via het verbeteren van de infrastructuur.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10846

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en andere regio’s in de wereld zijn de regio’s waarin de wereldwijde markt voor brandwerende materialen is gesegmenteerd. De markt met de grootste omvang was Noord-Amerika. De regio met de grootste verwachte CAGR gedurende de onderzoeksperiode in Azië-Pacific.

Omdat er zoveel opkomende landen in het APAC-gebied zijn, hebben de gediversifieerde sectoren veel ruimte om te groeien. Een bedrijf dat profiteert van deze trend en een enorme uitbreiding ziet, is de brandmateriaalindustrie. In de komende jaren zal de regio naar verwachting een toplocatie zijn voor de ontwikkeling van brandwerende materialen vanwege de groeiende bevolking en de opkomst van nieuwe technologie en goederen.

Op de markt voor brandwerende materialen had Noord-Amerika het grootste marktaandeel. De intense overheidsregulering en verwachtingen in verband met de veiligheid van gebouwen, evenals de verbazingwekkende uitbreiding van grote woonstructuren zoals wolkenkrabbers, drijven de behoefte aan brandwerende materialen in Noord-Amerika. Het aantal bedrijven dat brandwerende producten produceert en levert, is ook aanzienlijk toegenomen.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10846

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor brandwerende materialen is gesegmenteerd in afdichtingsmiddelen, mortel, platen, stopverf en plamuurpads en andere op basis van het producttype. Vanwege hun aanpassingsvermogen en installatiegemak wordt verwacht dat stopverf en stopverfpads hun dominante positie op de wereldwijde markt voor brandstopmateriaal gedurende de prognoseperiode van 2020 zullen behouden.

De wereldwijde markt voor brandwerende materialen kan worden onderverdeeld in de elektrische, mechanische en sanitaire sectoren, afhankelijk van het eindgebruik. Voor het jaar 2020 zal het subsegment Electrical van de Fire Stopping Material-markt naar verwachting de meeste inkomsten genereren. Dit komt omdat de bouwsector naar verwachting zijn snelle expansie zal voortzetten, waardoor de vraag naar elektrische systemen zal toenemen.

De wereldwijde markt voor brandwerende materialen kan worden onderverdeeld in de residentiële, commerciële en industriële sectoren, afhankelijk van de eindgebruiker. In 2020 zal de bouw van commerciële gebouwen in ontwikkelingslanden het grootste deel van de wereldwijde markt voor brandstopmateriaal uitmaken.

Belangrijkste spelers:

Specified Technologies, Inc., 3M Company, Hilti Group, RPM International, Inc., Knauf Insulation, RectorSeal Corporation,   BASF SE, Etex Group, Morgan Advanced Materials en Sika AG behoren tot de bedrijven die hebben geïnvesteerd in Morgan Advanced Materials.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-stopping-material-market-10846

Vergelijkbaar rapport

Gipsplaat Markt   https://www.marketresearchfuture.com/reports/plasterboard-market-1976

3D-betonprintmarkt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-concrete-printing-market-1992

Geïsoleerde betonvorm Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/insulated-concrete-form-market-2013

Transportbandsysteem Markt       https://www.marketresearchfuture.com/reports/conveyor-system-market-2022

Vinyl vloeren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/vinyl-flooring-market-2055

Blokverharding Markt   https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-paving-market-2062

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fire Stopping Material,Fire Stopping Material Market,Fire Stopping Material Market 2022