header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het marktaandeel van noppenfolieverpakking groeit snel met recente trends en vooruitzichten 2022 2028

Dec 14, 2022 5:00 PM ET

Bubble Wrap Packaging Market zal naar verwachting in 2028 USD 3,81 miljard waard zijn, met een CAGR van 7,84% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2028).

Noppenfolie is een doorschijnend materiaal dat wordt gebruikt als inpakpapier omdat het de items effectief beschermt. Het dient als het primaire verpakkingsoppervlak en bestaat uit twee lagen polyethyleenfilm.

De groeiende vraag naar klantgoederen die beschermende verpakkingen vereisen, stimuleert de wereldwijde noppenfolieverpakkingsindustrie. Bovendien verhoogt de aanzienlijke stijging van de e-commerceverkoop als gevolg van het toegenomen webgebruik de vraag naar noppenfolieverpakkingen. Technologische vooruitgang in noppenfolieverpakkingen heeft de marktgroei enorm geholpen. Antistatische noppenfolie en dubbelzijdige noppenfolie voor verbeterde schokdemping worden ongelooflijk gebruikelijk voor het verpakken van elektronische items.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1796

Daarnaast wordt verwacht dat de introductie van duurzame noppenfolies zoals papieren noppenfolies en herbruikbare noppenfolies de groei zal stimuleren. Elk aspect van de retaileconomie, van hypermarkten tot retail e-commerce, evolueert snel. Fabrikanten en retailers investeren in en besteden enorm veel tijd aan hun producten om de gestelde doelen te bereiken. Een defecte verpakking kan op lange termijn gevolgen hebben voor de beslissingen van de consument.

Regionale analyse

Azië-Pacific is de grootste wereldwijde markt voor noppenfolieverpakkingen. Dit gebied is een wereldwijd productiecentrum geworden vanwege de aanwezigheid van enkele van ‘s werelds snelst groeiende economieën, zoals China, India en Indonesië. Bovendien heeft het stijgende besteedbare inkomen de vraag naar consumptiegoederen, met name consumentenelektronica, gestimuleerd. Noord-Amerika is ‘s werelds op een na grootste geografische noppenfolieverpakkingsmarkt. Vanwege de verbeterde vraag naar elektronische apparaten en verpakte goederen, met name verpakte voedingsmiddelen, is er meer vraag naar noppenfolieverpakkingen.

Alle vragen: https://www.marketresearchfuture.com/enquiry/1796

Marktsegmentatie

Volgens het product is conventionele noppenfolie de meest populaire vorm van noppenfolie. Het is een minder dure wrap die kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan grondstoffen. Andere wraps dienen daarentegen een bepaald doel als een antistatische wrap voor elektronische goederen. De papier noppenfolie-industrie neemt ook snel toe vanwege de biologische afbreekbaarheid.

Qua toepassing wordt de internationale markt voor noppenfolieverpakkingen gedomineerd door de e-commerce sector. Met de groeiende populariteit van e-commerce winkelbedrijven en de gestage uitbreiding van fragiele en technologische artikelen, is er veel vraag naar noppenfolieverpakkingen.

Belangrijkste spelers

De prominente spelers op de markt zijn Veritiv Corporation (VS), Sealed Air Corporation (VS), Jiffy Packaging Co. (VK), Pregis Corporation (VS), Smurfit Kappa (Ierland), Barton Jones Packaging Ltd. (VS) IVEX Protective Packaging Inc (VS), Automated Packaging System (VS).

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bubble-wrap-packaging-market-1796

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

Contact
Wantstats Research en Media Private Limited
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Maharashtra, Indië
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact
Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Maharashtra, India
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Bubble Wrap Packaging,Bubble Wrap Packaging Market,Bubble Wrap Packaging Market Size