header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


In-Mold labels Markt bedrijfsstrategieën en kansen met analyse van belangrijke spelers tegen 2030

Dec 14, 2022 4:00 PM ET

In de verwachte periode van 2021-2030 zal de wereldwijde markt voor in-mold labels naar verwachting groeien met USD 3.364,10 miljoen bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,50%.

In-mold labels (IML) zijn polypropyleen stickers die al zijn voorbedrukt met afbeeldingen en productdetails. Intense hitte en kracht worden gebruikt om deze plastic tags in een open mal te injecteren, waar ze zich in de wanden van de container nestelen en het item een onberispelijke afwerking geven.

Een van de belangrijkste elementen die de marktuitbreiding stimuleren, is de groeiende voorkeur van consumenten voor opvallende verpakkingen. Een lucratieve marketingkans en een geschikt promotiemiddel zijn de esthetisch aantrekkelijke no-label uitstraling en veelkleurige bedrukking van consumentenproducten. Bovendien geeft het de industrie een goed beeld, wat producenten aanmoedigt om in-mold labels in productverpakkingen op te nemen. Bovendien maken deze labels de presentatie van aanvullende productdetails mogelijk, waardoor het bedrijfsimago van een bedrijf wordt verbeterd. Bovendien hebben de farmaceutische, chemische en foodservice-industrie een aanzienlijke behoefte aan en vraag naar premium labels, wat de expansie van de industrie versterkt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=1790

Regionale analyse

Volgens de geografie is de internationale in-mold etiketteringsindustrie gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de andere regio’s van de wereld. De internationale economie van IML wordt gedomineerd door continenten als Noord-Amerika en Europa. Omdat IML een barrière vormt voor vocht, ijs en andere omgevingsfactoren, vergroten de groeiende voedsel- en zuivelindustrieën in Europa de behoefte aan IML in een verscheidenheid aan voedseltoepassingen, waaronder zachte strooiing, margarine, cheddar, specerijen en ijs.

Marktsegmentatie

De technologie, substantie, toepassing en regio-gebaseerde segmenten van de internationale in-mold label markt zijn geïdentificeerd. De industrie is ingedeeld in extrusie blaasgieten, spuitgieten, warmtebehandeling en andere op technologie gebaseerde segmenten. Tot 2023 zal spuitgieten naar verwachting de markt voor in-mold labels beheersen. De mogelijkheid om tags een 3-dimensionaal uiterlijk te geven en meer kosteneffectieve procedures aan te bieden dan concurrerende technologieën zijn factoren in de dominante positie van deze markt. De industrie is onderverdeeld in categorieën voor polypropyleen, polyvinylchloride, ABS-harsen en andere, afhankelijk van het soort stof.

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Marktomvang

USD 3.364,10 miljoen

  Cagr

 4,50% 2030

  Rapportdekking

 Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

Technologie, Materiaal, Toepassing

  Gedekte regio’s

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

  Belangrijkste leveranciers

CCL Industries, Inc. (Canada), Constantia Flexibles Group GmbH (Oostenrijk), Huhtamaki Group (Finland), Coveris Holdings S.A. (Luxemburg), Cenveo Inc. (VS), Fuji Seal International, Inc. (Japan), Multicolor Corporation (VS), EVCO Plastics (VS), Innovia Films Ltd. (VK), Inland Label and Marketing Services, LLC (VS), Mepco Label Systems (VS), Avery Dennison Corporation (VS), Century Label , Inc. (VS), Allen Plastic (Taiwan) en Ameri-Seal Inc. (VS)

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt zijn ChemGuard, I. Du Pont De Nemours and Company, 3M Company, Maflon S.p.A, Dynax Corporation, OMNOVA Solutions Inc., The Chemours Company, Advanced Polymer Inc., Merck KGaA, DIC Corporation en Pilot Chemical Corporation.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1790

Vergelijkbaar rapport

Noord-Amerika Pet Food Packaging Market  https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-america-pet-food-packaging-market-5951

Aerosol Valves Markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/aerosol-valves-market-6219

Jerry Cans Markt      https://www.marketresearchfuture.com/reports/jerry-cans-market-6594

Smeermiddelverpakkingsmarkt  https://www.marketresearchfuture.com/reports/lubricant-packaging-market-6605

Alcoholverpakkingsmarkt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/alcohol-packaging-market-6612

Retail Ready Packaging Markt         https://www.marketresearchfuture.com/reports/retail-ready-packaging-market-6704

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

Contact
Wantstats Research en Media Private Limited
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Maharashtra, Indië
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact
Wantstats Research and Media Private Limited
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Maharashtra, India
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  In-Mold Labels,In-Mold Labels Market,In-Mold Labels Market 2022