header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kunstmatige marmermarkt 2022 Diepgaande analyse, nieuwste trends, kansen en productietechnieken 2030

Dec 14, 2022 5:00 PM ET

Kunstmatige marmermarkt zal naar verwachting usd 27,2 miljard waard zijn in 2030, met een CAGR van 11,20% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030)

De markt zal stijgen naarmate kunstmatig marmer vaker wordt gebruikt. Volgens het onderzoeksrapport zal de wereldwijde verstedelijking de marktuitbreiding tot 2030 stimuleren. De groei van de wereldwijde markt voor kunstmatig marmer zal negatief worden beïnvloed door de hoge kosten van het product gedurende deze tijd. De groeiende kloof tussen vraag en aanbod zal waarschijnlijk gevaarlijk worden.

Het rapport van deskundige analisten over de markt voor kunstmatig marmer, dat zowel primaire als secundaire gegevens bevat, voorspelt dat het type, de toepassing en de geografische segmenten tot 2030 een snelle groei zullen doormaken. De groeiende bouwsector zou de markt wereldwijd ondersteunen, en factoren zoals onbenutte consumentenkansen zullen ook belangrijke groeifactoren zijn tijdens de prognoseperiode. De verwachte groei voor de prognoseperiode kan echter worden beïnvloed door zorgen over hoge kosten, die een negatief effect kunnen hebben op activiteiten die in de hele markt plaatsvinden. Het stijgende besteedbare inkomen van demografie is een ander probleem dat de markt tot 2030 kan tegenkomen.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8538

Regionale analyse :

De kunstmatige marmermarkt, in al zijn variëteiten, is wijdverspreid over de hele wereld. Het marktonderzoeksrapport bestrijkt ook regionale markten op basis van bouwtechniek. Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, en de rest van de wereld zijn de regionale markten. Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat consumenten die op zoek zijn naar meer gemak een belangrijke groeispeler zullen zijn in de bouwmarkt. De Verenigde Staten, Mexico, Canada en andere landen zijn gegroepeerd als de regionale markten in Noord-Amerika. Italië, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk vormen de regionale markten in Europa die gebaseerd zijn op de bouwtechnische sector. China, India, Japan en andere landen zijn onderverdeeld in marktsegmenten in de regio Azië-Pacific.

Vanwege hun hoge sterkte en duurzaamheid wordt verwacht dat op bouwtechniek gebaseerde bedrijven van 2021 tot 2030 in deze regionale markten zullen uitbreiden. Hoewel de uitbreiding van fabrieken die kunstmarmer produceren een impact kan hebben op de marktgroei. Het Midden-Oosten, Afrika en de rest van de wereldmarkten zijn door de analisten ook in segmenten verdeeld.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8538

Marktsegmentatie :

Op basis van type, toepassing en geografische regio’s is de markt voor kunstmatig marmer onderverdeeld in vele marktcategorieën. De categorieën type, toepassing en regio zijn verder onderverdeeld in kleinere groepen om een grondige analyse van de markt mogelijk te maken. Cement kunstmatig marmer, composiet kunstmarmer, gesinterd kunstmarmer en polyester kunstmarmer zijn de verschillende soorten kunstmarmer. De wereldmarkt is verder onderverdeeld in badkuipen, werkbladen, vloeren, douchecabines, ijdelheidsbladen, wandpanelen en andere items op basis van toepassingen. Het rapport bevat marktprognoses op basis van de marktsegmentatieanalyse.

Belangrijkste spelers :

Lotte Advanced Materials Co., Ltd (Zuid-Korea), DuPont de Nemours, Inc. (VS), Marmil S.A. (Griekenland), LG Hausys (Zuid-Korea), Guangdong Chuanqi Compound Stone Co.,Ltd (China), Jordan Marble and Granite (VS), Nanan Guang Tai Xiang Stone Co., Ltd (China), Wanfeng Compound Stone Technology Co., Ltd. (China), Pengxiang (China), Shanghai Meyate Group (China), Yunfu Liji Stone Co., Ltd (China), Samsung Stone Industry Co., Ltd. (China) en Bitto Industry (Dongguan) Co., Ltd. (China) zijn de belangrijkste spelers op de markt voor kunstmatig marmer.

Lees meer: https://www.marketresearchfuture.com/reports/artificial-marble-market-8538

Meer indrukwekkende blog

Noord-Amerika Heavy Construction Equipment Market    https://www.marketresearchfuture.com/reports/north-america-heavy-construction-equipment-market-680

Markt voor zwaar bouwmaterieel  https://www.marketresearchfuture.com/reports/-heavy-construction-equipment-market-681

VloerverwarmingMarkt

                https://www.marketresearchfuture.com/reports/under-floor-heating-market-827

Keramische tegels Market      https://www.marketresearchfuture.com/reports/ceramic-tiles-market-977

Investeringsanalyse van de bouwsector

                https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-industry-investment-analysis-1011

Pre-engineered gebouwen markt              https://www.marketresearchfuture.com/reports/pre-engineered-buildings-market-1304

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Artificial Marble,Artificial Marble Market,Artificial Marble Market Size