header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor compacte laders 2022: topfabrikanten, productieanalyse en groeisnelheid tot 2027

Dec 14, 2022 5:00 PM ET

Tegen 2027 zal de markt voor compacte laders naar verwachting groeien met een CAGR van 3,5% tot 5%.

Tal van industrieën, waaronder de bouw, mijnbouw, het laden en verplaatsen van materialen, gebruiken compacte laders. In vergelijking met bouwmachines zijn compacte laders kleiner en hebben ze een lagere capaciteit.

Het wordt momenteel gebruikt in de bouwsector om omvangrijke goederen te laden en te lossen, waardoor het een veelgebruikt hulpmiddel is naast schrankladers en enorme wielladers. Het is geëvolueerd tot een multi-tool carrier in de complexe marktomgeving. Tegen 2027 zal de markt voor compacte laders naar verwachting toenemen tot $ 15 miljard in waarde.

Ze worden ook wel compact trackloaders genoemd, wat geschikte verticale hefinrichtingen zijn die meestal worden gebruikt in de wegenbouwsector. Vanwege hun capaciteit voor het tillen van zware voorwerpen, reizen door het land en andere voordelen, worden compacte laders gekozen als huuruitrusting. Schrankladers worden vanwege hun efficiëntie vervangen door compacte laders.

Voorbeeldexemplaar downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8658

Regionale beoordeling:

Met meer bouwprojecten aan de gang, is Azië-Pacific de regio met de snelste groeicijfers. De ontwikkelingsprojecten van de overheid voor infrastructuur zijn geïntensiveerd en in de komende jaren zal de markt voor compacte laders naar verwachting groeien. Vanwege de groeiende verstedelijking van de regio wordt voorspeld dat er veel vraag zal zijn naar compacte laders in met name landen in Azië en de Stille Oceaan, waaronder China, India, Indonesië en andere.

Vanwege het hoge tempo van bouw en reparatie in de afgelopen jaren, maakt Europa ook de weg vrij voor groei voor fabrikanten. Vanwege een toename van mijnbouw, landbouw en lokale bouw, wordt verwacht dat Noord-Amerika ook een aanzienlijk deel van het marktaandeel zal bijdragen. Bovendien hebben de meeste wegen en bruggen in de VS onderhoud nodig, wat de markt voor compacte laders stimuleert.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8658

Marktsegmentatie:

Het marktaandeel van compacte laders kan worden onderverdeeld in vijf groepen op basis van type, cilinderinhoud en toepassing.

Volgens het type bevat het compacte laders op wielen en rupsbanden in gelijke mate. Later heeft echter de grootste wereldwijde marktaandelen.

Op basis van de motorcapaciteiten- Dit verwijst voornamelijk naar de drie categorieën motoren met 65 pk, 65-80 pk en 80 pk of meer. De compacte machines die voornamelijk worden gebruikt voor landschapsarchitectuurtaken hebben motorvermogens tussen 65 en 80 pk.

In de afgelopen jaren heeft de markt een toename van de vraag naar een gemiddelde cilinderinhoud gezien.

Bouw, landschapsarchitectuur, mijnbouw, landbouw, bosbouw en andere toepassingen vormen de toepassingssegmenten van de industrie. De behoefte aan compacte laders is toegenomen naarmate de bouwsector groeit.

Belangrijkste leveranciers:

Hitachi Construction Machinery Co. Ltd. (Japan), Sany Heavy Industry Co., Ltd. (China), Yanmar Holding Co. Ltd. (Japan), Liebherr Group (Zwitserland), Takeuchi Mfg. Co. Ltd., Deere &Company (VS), KUBOTA Corporation ((JAPAN), Enz.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/compact-loaders-market-8658

Lees meer Blog

Zelf consoliderende concrete https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-consolidating-concrete-market-1346  

Inbouwverlichting Markt     https://www.marketresearchfuture.com/reports/recessed-lighting-market-1358

Putdeksels Markt         https://www.marketresearchfuture.com/reports/manhole-covers-market-1372

Gipsplaat Markt           https://www.marketresearchfuture.com/reports/gypsum-board-market-1374

Stone Paper Market   https://www.marketresearchfuture.com/reports/stone-paper-market-1378

Barrier Systems Markt          https://www.marketresearchfuture.com/reports/barrier-systems-market-1414

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Compact Loaders,Compact Loaders Market,Compact Loaders Market 2022