header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse schermloos weergeven op type, toepassing en verticale | USD 1654 miljoen volgens prognose 2030

Dec 14, 2022 2:23 PM ET

Marktinzichten voor schermloze weergaven:

Aangezien schermloze schermen het opkomende grote ding in de technologiewereld zijn, is de vraag ernaar onlangs toegenomen. Market Research Future, een bedrijf dat rapporten over deze sector publiceert, heeft onlangs marktintensieve rapporten beschikbaar gesteld met betrekking tot onder andere de halfgeleider- en elektronica-activiteiten. Tegen 2023 zal de Screenless Display-markt naar verwachting een omzet van meer dan USD 1.654 miljoen genereren, terwijl de cagr met 32% zal groeien.

Vanwege hun aantrekkelijke esthetiek en het gemak van integratie in het interieur van verschillende installaties, zijn schermloze schermen erg in trek. Fabrikanten investeren veel in deze sector, grotendeels vanwege de vraag van de consument. Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat het toenemende gebruik van virtual reality-headsets de marktgroei zal versnellen.

Ontvang een complete PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4165

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de markt voor schermloze weergaven zijn de volgende:

  • Google, Inc. (VS)
  • Displair, Inc. (Rusland)
  • Zebra Imaging, Inc. (VS)
  • Microvision Inc. (VS)
  • Holoxica Ltd. (Verenigd Koninkrijk)
  • Avegant Corporation (VS)
  • RealView Imaging Ltd. (Israël)
  • Leia Inc. (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Kapsys (Frankrijk)

Marktsegmentatie zonder schermweergave:

De schermloze weergavemarkt kan op wereldwijde schaal worden onderverdeeld in verticale, type- en toepassingssegmenten. Automotive, aerospace & defence, consumentenelektronica, gezondheidszorg en commercieel vormen het verticale segment van de markt. Retinaal display, visueel beeld en synaptische interface vormen het typegedeelte van de schermloze displaymarkt. Holografische projecties, head-up displays en head-mounted displays maken allemaal deel uit van de toepassingscategorie van de markt.

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/screenless-display-market-4165 ophalen

Screenless Display Markt Regionale Analyse:

De markt voor schermloze schermen is regionaal onderverdeeld in gebieden zoals Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Er is opgemerkt dat Noord-Amerika naar verwachting het grootste marktaandeel zal hebben, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachting snel zal groeien gedurende de prognoseperiode. Technologische verbeteringen en de stijgende populariteit van tablets, smartphones en andere mobiele apparaten in Noord-Amerika worden toegeschreven aan het stimuleren van de vraag naar schermloze schermen daar. De Regio’s Europa en Azië-Pacific volgen de Noord-Amerikaanse regio in

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4165

voorwaarden van marktaandeel voor schermloze beeldschermen. Bovendien heeft het gebied een solide infrastructuur die het relatief eenvoudig maakt om geavanceerde technologieën toe te passen.

Lees meer Artikel-

Magneetventiel markt Onderzoeksrapport – Global Forecast to 2030 

Flexibele printplaat markt Onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030 

Digitale tv-markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030         

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030       

Markt voor betaalkaartlezers Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030        

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat ommeer, meer weten en meer doen, die helpen bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Screenless Display Market,Screenless Display Market Size,Screenless Display Market Share,Screenless Display Market Analysis,Screenless Display Market Trends,Screenless Display Market Outlook,Screenless Display Market Insights,Screenless Display Industry,Screenless Display Market Research,Screenless Display Market Reports,Screenless Display Market Growth