header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onshore windenergiemarkttechnologieën, industrieaandeel, grootte, regionale vooruitzichten, topbedrijven, huidige trends en wereldwijde statistieken tot 2030

Dec 14, 2022 2:00 PM ET

Onshore windenergie marktonderzoeksrapport en groeianalyse 2023 per eindgebruik (nutsbedrijven, commercieel en industrieel, hybride energie), per toepassingsvermogenscapaciteit (minder dan 500 KW, 500 KW tot 2 MW, boven 2 MW), per windcapaciteit, per netconnectiviteit en per regio – Prognose tot 2030

Onshore windenergie marktinzichten

De wereldwijde onshore windenergiemarkt wordt geschat op USD 71,15 miljard in 2030, met een CAGR van 10,38% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Onshore wind is een uitgebreide en hernieuwbare bron van schone energie met een levendige rol te spelen in de wereldwijde verschuiving naar groene energie. Windenergie heeft een relatief betere capaciteit voor het opwekken van elektriciteit dan andere hernieuwbare bronnen. Wanneer elektriciteit wordt opgewekt uit windenergie die wordt omgezet in elektrische energie met behulp van rotors en generatoren, wordt dit windenergie genoemd. Omdat de groei van hernieuwbare energie in het huidige scenario het maximum is, krijgt windenergie meer aandacht van stroomopwekkers. Windenergie heeft het potentieel om een hogere capaciteit aan elektriciteit op te wekken dan andere hernieuwbare bronnen. Windparken en windparken worden gecreëerd om de windenergie maximaal aan te passen en ca. 6 tot 8 MW aan vermogen op te wekken.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5996

Marktomvang   2030: 71151,8 miljoen USD
  Cagr   10,38% CAGR (2022-2030)
  Basisjaar   2021
  Prognoseperiode   2022 tot 2030
  Historische gegevens   2019 – 2020
  Prognose-eenheden   Waarde (USD miljoen)
  Rapportdekking   Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends
  Gedekte segmenten   Eindgebruik, toepassing, stroomcapaciteit, windcapaciteit en netconnectiviteit
  Gedekte regio’s   Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Innovatie in de windturbinesector is het kaderen van het onshore windenergiescenario met een concentratie op genivelleerde kosten van elektriciteit. Siemens is ontstaan met een direct drive-concept van windenergie, dat minder componenten heeft en daardoor de onderhoudskosten verlaagt.

De markt voor windenergie op land zal naar schatting een enorme groei hebben gedurende de prognoseperiode door voortdurende innovatie in technologie in combinatie met een hogere vraag naar de bouw van windparken en het stimuleren van de vraag naar elektriciteit. De markt zal naar verwachting ook hoge expansie- en technologische activiteiten hebben van belangrijke spelers in de onshore windenergiemarkt. De wereldwijde markt voor onshore wind zal naar verwachting binnenkort in een sneller tempo groeien, met als belangrijkste redenen de toegenomen context van vraag en aanbod van energie en de groeiende vraag naar hernieuwbare energie bij elektriciteitsopwekking.

Praat met de analist voor meer informatie @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5996

Regionale analyse van de windenergiemarkt op land

De wereldwijde Onshore Windenergie Markt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

In Azië-Pacific wordt verwacht dat de toenemende geïnstalleerde elektriciteitscapaciteit, evenals een grotere bekendheid op hernieuwbare energie in China, Japan en India, de marktgroei gedurende de prognoseperiode zal stimuleren.

Door de toename van windparken en het lovende overheidsbeleid in de regio, wordt geschat dat de markt in Europa tijdens de prognoseperiode een aanzienlijk marktaandeel zal winnen. Ook wordt verwacht dat de aanwezigheid van belangrijke marktspelers de marktgroei zal stimuleren. De groeiende initiatieven voor schone energie, in combinatie met strikte regelgeving voor conventionele energieopwekking, stimuleren de groei in deze gebieden.

Noord-Amerika zal naar verwachting ook een expressieve groei doormaken gedurende de prognoseperiode. De toenemende zorg voor schone energie in combinatie met strenge voorschriften voor conventionele energieopwekking; stimuleert de groei hierinregio.

Onshore windenergie marktsegmentatie

De wereldwijde onshore windenergiemarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op capaciteit

  • Onder 500 kW
  • 500 kW – 2 MW
  • Boven 2 MW
  • Anderen

Op locatie

  • Hoge windsnelheid
  • Gemiddelde windsnelheid
  • Lage windsnelheid

Per toepassing

  • Nut
  • Residentiële
  • Anderen

Blader door rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/onshore-wind-energy-market-5996

Onshore windenergiemarkt belangrijkste spelers

De prominente spelers van de wereldwijde Onshore Wind Energy Market zijn:

  • Siemens AG (Duitsland)
  • Envision energie (China)
  • General Electric Windenergie (VS)
  • Suzlon (Indië)
  • Vestas Wind System A/S (Denemarken)
  • Enercon GmbH (Duitsland) Mitsubishi Power Systems (Japan)
  • Nordex S.E. (Duitsland)
  • Repower (Zwitserland)
  • Gazelle Windturbines (Verenigd Koninkrijk)
  • Clipper Wind Power (UK) en anderen.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Onshore Wind Energy Market,Onshore Wind Energy Market Share,Onshore Wind Energy Market Analysis,Onshore Wind Energy Market Size,Onshore Wind Energy Market Trends,Onshore Wind Energy Market Technology,Onshore Wind Energy Market Forecast,Onshore Wind Energy Market Companies,Onshore Wind Energy Market Regions