header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Uv-desinfectieapparatuur Marktanalyse, trends, vraag en grootte zullen tegen 2027 met USD 9.738,44 miljoen groeien

Dec 14, 2022 2:37 PM ET

Uv-desinfectieapparatuur Marktinzichten

Het proces schakelt micro-organismen uit, waardoor ze cruciale biologische functies niet kunnen uitvoeren. Om water te desinfecteren, plaatst ultraviolette desinfectieapparatuur LED’s, lampen of lampen in de buurt. De COVID-19-pandemie heeft een impact gehad op de markt voor UV-desinfectieapparatuur voor UV-desinfectieapparatuur, wat heeft geleid tot meer zendingen van UV-desinfectieapparatuur en bijbehorende componenten, evenals hogere inkomsten. Dit zal naar verwachting de komende jaren groeien naarmate de vraag naar oppervlaktedesinfectie zich ontwikkelt als gevolg van groeiende gezondheidsproblemen.

Een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de groei van de markt voor UV-desinfectieapparatuur is het toenemende gebruik van UV-desinfectieapparatuur voor het reinigen van ziekenhuizen en andere medische faciliteiten. Volgens een onderzoek in het American Journal of Infection Control kunnen ziekenhuizen tot 97,7% van de gevaarlijke ziektekiemen in operatiekamers kwijtraken door uv-lichtdesinfectie te gebruiken. Bovendien helpt UV-desinfectietechnologie ziekenhuizen de overdracht van superbacteriën die in ziekenhuiskamers verblijven te minimaliseren en nieuwe ziekten veroorzaken door superbacteriën zoals MRSA, VRE, K-pneumonie en C-difficile te doden. Het is aangetoond dat hoogwaardige UV-steriliserende lampen K-pneumonie en VRE in een kwestie van seconden kunnen doden, MRSA in minder dan 5 minuten blootstelling op een afstand van 10 voet en C difficile in minder dan 15 minuten. Bovendien heeft UVC-apparatuur voor desinfectie sterke kiemdodende eigenschappen, met name bij een golflengte van 254 nm. Een van de belangrijkste redenen die van invloed zijn op de groei van de markt voor UV-desinfectieapparatuur is het toenemende gebruik van UV-desinfectieapparatuur voor het reinigen van ziekenhuizen en andere medische faciliteiten.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10475

Belangrijkste spelers op de markt voor UV-desinfectieapparatuur

  • Heraeus Holding
  • Alfa-Zuiveren
  • Helios Kwarts
  • Xylem Inc
  • Halma nv
  • Kuraray Europa GmbH
  • Evoqua Water Technologies LLC
  • Amerikaans Ultraviolet
  • Hönle AG
  • Geavanceerde UV
  • Seoul Semiconductor Co
  • Lumalier
  • Hitech Ultraviolet Pvt Ltd
  • UVO3

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/uv-disinfection-equipment-market-10475 ophalen

Regionale analyse van de markt voor UV-desinfectieapparatuur

De markt voor waterbehandelingschemicaliën in Azië-Pacific is de grootste ter wereld voor UV-desinfectieapparatuur. Tegen 2027 zal de markt naar verwachting groeien met een CAGR van 12,6% en USD 3.955 miljoen bereiken. China is het land in het gebied azië-pacific dat het meest bijdraagt aan de markt voor UV-desinfectieapparatuur. Tal van factoren, waaronder de stijgende vraag naar alternatieven voor industriële afvalwaterzuivering, ongunstige klimatologische omstandigheden en een afname van het intrusiegehalte van zoetwaterzouten, drijven de markt voor waterbehandelingschemicaliën in China aan. Energie, aluminium, bewapening, cement, chemicaliën, steenkool, meststoffen, voedselverwerking, ijzer, machinebouw, mijnbouw en ertsverwerking behoren tot de snel groeiende economische sectoren van China. De energiesector is goed voor ongeveer 33% van de Aziatisch-Pacifische markt. Deze industrieën gebruiken allemaal water, hetzij als input of als bijproduct in de vorm van afvalwater. De druk op de watervoorraden van Azië neemt ook snel toe naarmate de bevolkingsgroei en verstedelijking in het gebied toenemen. Hierdoor zal de behoefte aan UV-desinfectieapparatuur in de regio toenemen.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10475

Marktsegmentatie van UV-desinfectieapparatuur

De componenten, implementatie, toepassing en eindgebruiker zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor UV-desinfectieapparatuur te verdelen. De markt is verdeeld in UV-lampen, reactorkamers, kwartshulzen, controllereenheden en andere producten op basis van de componenten. De markt is onderverdeeld in draagbare, aan de muur gemonteerde en andere implementatietypen. Water en afvalwater, desinfectieproces, waterdesinfectie, luchtdesinfectie, oppervlaktedesinfectie, desinfectie van voedsel en dranken en andere zijn de verschillende categorieën waaronder het toepassingssegment wordt onderverdeeld. De residentiële, commerciële, industriële en gemeentelijke eindgebruikerssegmenten zijn gescheiden.

Gerelateerde rapporten:

Digitale mobiele radio(DMR) Marktonderzoeksrapport: per niveau, per branche en regio – prognose tot 2030

Markt voor USB-apparaten: informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – prognose tot 2030

Plasma Verlichting Markt Onderzoeksrapport: per wattage, per distributiekanaal, per toepassing en per regio – prognose tot 2027

Tl-verlichting markt Onderzoeksrapport: Per type, per installatie (nieuwe installatie en retrofit), per toepassing en per regio – prognose tot 2030

Laser sensoren markt Onderzoeksrapport: per type, per aanbod, per eindgebruiker en per regio – prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  UV Disinfection Equipment Market,UV Disinfection Equipment Market Size,UV Disinfection Equipment Market Share,UV Disinfection Equipment Market Analysis,UV Disinfection Equipment Market Trends,UV Disinfection Equipment Market Growth,UV Disinfection Equipment Industry,UV Disinfection Equipment Market Research,UV Disinfection Equipment Market Reports,UV Disinfection Equipment Market Insights,UV Disinfection Equipment Market Overview,UV Disinfection Equipment Market outlook