header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Virtual Desktop Market Bereikt USD 5 miljard tegen een opmerkelijke 9% CAGR | Analyse op basis van marktaandeel, omzet en wereldwijde prognose tot 2030

Dec 14, 2022 3:02 PM ET

Virtual Desktop Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

In de komende jaren zal de markt voor virtuele desktops naar verwachting USD 5 miljard bereiken met een opmerkelijke CAGR van 9% (2016-2022). Eenvoudig beschreven, een virtuele desktop is een computer die toegankelijk is en kan worden gebruikt via internet. Door de cloud en vrijwel elk apparaat te gebruiken, neemt dit alles wat een persoon normaal gesproken zou krijgen bij het kopen van een computer – verwerkingskracht, een besturingssysteem en hardware – en maakt het overal toegankelijk voor hen. Virtuele desktops zijn veiliger dan het gebruik van traditionele hardware wanneer ze correct zijn geconfigureerd door een professional. Verbeterde gegevensintegriteit, resource-efficiëntie, kostenbesparingen en de flexibiliteit die het gebruikers biedt bij het beheren en beheren van desktops vanaf één centrale locatie zijn enkele van de voordelen.

De Virtual Desktop Markt breidt zich uit als gevolg van tal van factoren. Volgens het rapport omvatten enkele van deze factoren de groeiende byod-acceptatie, de stijgende vraag naar flexibiliteit op de werkplek, de groeiende cloudadoptie in een reeks eindgebruikerssegmenten, snelle technologische vooruitgang , zoals VDI-desktops met volledige ondersteuning voor grafische eenheden en verbeterde opslagtechnologieën, toenemende mobiliteit van het personeel, proliferatie van apparaten buiten traditionele pc’s, consumerization van IT, en de vraag naar intelligente en effectieve tools. Een zwakke verbinding, hoge kosten, gecompliceerde softwarelicenties en distributie en een gebrek aan onderwijs en training met betrekking tot virtuele desktopinfrastructuur kunnen daarentegen de uitbreiding van de virtual desktopmarkt belemmeren.

Download een PDF-voorbeeld van de Virtual Desktop Market@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2639

Virtuele Desktop Markt Belangrijkste Spelers:

  • Mokafive (VS)
  • Google, Inc. (VS)
  • IBM Corp (VS)
  • NComputing Co.Ltd. (VS)
  • HP, Inc. (VS)
  • VMware, Inc. (VS)
  • Red Hat Inc. (VS)
  • Microsoft Corp (VS)
  • Dell, Inc. (VS)
  • Citrix Inc
Reikwijdte van het rapport:

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

 Marktomvang in 2030

 USD 35,2 miljard

 Groei:

 CAGR van 21,2% (2022-2030)

 Prognoseperiode

 2022-2030

 Rapportdekking

 Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Krijg volledige rapportdetails van de virtual desktopmarkt @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtual-desktop-market-2639

Regionale analyse van de virtuele desktopmarkt:

De markt voor virtuele desktops is gesegmenteerd per regio en omvat de meest recente trends en groeimogelijkheden in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld. Hiervan zal Noord-Amerika de markt blijven domineren vanwege de stijgende snelheid van startups en grote bedrijven, de stijgende vraag naar desktopvirtualisatie en de toenemende concurrentie in de IT-sectoren. De belangrijkste bijdragers aan de virtuele desktopmarkt in deze regio zijn de VS en Canada. De APAC-regio zal naar verwachting de snelste groei doormaken in de virtuele desktopmarkt. De drie belangrijkste landen die deze groei van de Virtual Desktop Market stimuleren, zijn Japan, China en India. De markt groeit als gevolg van de toenemende populariteit van cloud computing op dit gebied.

Virtual Desktop Marktsegmentatie:

De markt voor virtuele desktops is gesegmenteerd op basis van producttype, implementatie en verticaal.

Het is onderverdeeld in DaaS Cloud-Based VD, Private Hosting Cloud-Based VDI, laaS Cloud-Based VD en Cloud-Based SaaS op basis van het type product. Gezien de stijgende populariteit van virtuele desktops in de telecom- en IT-sector, zullen cloudgebaseerde Saa’s de markt domineren, gevolgd door cloudgebaseerde VD aangeboden als een service (laaS), die naar verwachting een positieve groei zal doormaken.

Bekijk een Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2639

De virtuele desktopmarkt is verdeeld in cloudgebaseerde VDI en on-premises VDI op basis van implementatie. Vanwegeaanzienlijke investeringen en groei op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, evenals de vraag naar effectieve werkmethoden binnen het bedrijf, zal cloudgebaseerde VDI de markt domineren.

Media en entertainment, lucht- en ruimtevaart en defensie, logistiek, BFSI, productie en IT en telecom zijn de verschillende verticale segmenten.

Gerelateerde rapporten:

AI Camera Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Optische positiesensor markt, per toepassing, per type, per geheugen – voorspelling tot 2030

Neuromorfe chip markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

Ultrasone sensormarkt Geschat om te groeien met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Call Control PBX IP PBX Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Contact:
Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Virtual Desktop Market,Virtual Desktop Industry,Virtual Desktop Market Size,Virtual Desktop Market Share,Virtual Desktop Market Analysis,Virtual Desktop Market Growth,Virtual Desktop Market Trends,Virtual Desktop Market Research,Virtual Desktop Market Reports,Virtual Desktop Market Revenue