header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zonnewaterpompen Marktdynamiek, groeianalyse, topspelers, marktaandeel, grootte, regio’s, technologie, wereldwijde trends en voorspelling 2030

Dec 14, 2022 3:00 PM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse zonnewaterpompen 2023 door zonnewaterpompen (dompelpompen en oppervlaktepompen), toepassing (landbouw, drinkwater en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Zonne-waterpompen Marktinzichten

De wereldwijde markt voor zonnewaterpompen wordt geschat op USD 6,59 miljard in 2030, met een CAGR van 10,2% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Een apparaat op zonne-energie dat wordt begrepen als een zonnewaterpomp verplaatst water voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder irrigatie, gemeenschapswatervoorziening en drinkwater. Het uitoefenen van zonnewaterpompen heeft de behoefte aan energieafhankelijke bronnen zoals kolen, gas en diesel verminderd. Zonnepompen zijn fenomenaal omdat ze water pompen door energie die door zonlicht wordt geproduceerd. Zonnepompen zijn nodig in landelijke of onontwikkelde gebieden die geen infrastructuur voor het elektriciteitsnet hebben. Er is een breed scala aan zonnepompen voor verschillende bewerkingen. De zonnepompen zijn ontworpen om DC-elektrische stroom te gebruiken via fotovoltaïsche modules. De variatie in zonnepompen is poolpompen. Transferpompen, circulaire pompen en irrigatiepompen zijn enkele van de belangrijkste soorten zonnewaterpompen.

De markt zal naar verwachting getuigen van een prominente groei tijdens de prognoseperiode als gevolg van opkomende overheidsinitiatieven en subsidies om de marktontwikkeling te ondersteunen. De stijgende vraag naar schone en hernieuwbare energiebronnen zal naar verwachting de markt in de gesegmenteerde regio’s stimuleren. Het vergroten van zonnepompen in de landbouwsector en het verbeteren van het levensonderhoud zal naar verwachting de markt stimuleren. De omarming van hernieuwbare energietechnologieën zoals zonnewaterpompen zal in de komende jaren groeien. Verder is er een grote neiging naar betaalbare en schone energie. Tal van eindgebruikers voelen zich aangetrokken tot technologieën die schone en kosteneffectieve energiealternatieven gebruiken.

Ontvang gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3980

Cagr

  10,2% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022-2030

  Historische gegevens

  2019 – 2020

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljard)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Zonnewaterpompen, Toepassing

  Gedekte regio’s

  Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld (RoW)

Zonne-waterpompen Markt Regionale Analyse

De wereldwijde markt voor zonnewaterpompen is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific domineert het wereldwijde marktaandeel van zonnewaterpompen tijdens de prognoseperiode vanwege de escalerende installatie van deze pompen in de landbouwsector. Ook wordt verwacht dat het vergroten van het gebruik van deze waterpompen in landelijke gebieden de marktgroei zal stimuleren. Landen met een enorme vraag naar zonnepompen in Azië-Pacific zijn Australië, China en Indonesië. Andere regio’s in Azië-Pacific die een stijgende vraag zullen hebben, zijn India, Thailand, Maleisië en Japan.

Latijns-Amerika heeft het op een na grootste wereldwijde marktbelang vanwege de groei van schone energie, die naar verwachting een hoog marktaandeel zal verwerven.

Europa, Noord-Amerika en andere regio’s zijn getuige van een enorme vraag als gevolg van hernieuwbare energie. Verder is de Europese markt getuige van een zware groei als gevolg van de torenhoge vraag naar zonnepompen in de landbouwsector. De Verenigde Staten is een van de cruciale verzoeken voor zonnepompsystemen in Noord-Amerika.

Ontvang dit rapport tegen gereduceerde prijs @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3980

Marktsegmentatie van zonnewaterpompen

De wereldwijde markt voor zonnewaterpompen is gesegmenteerd in de volgendeTypen;

Op type 

  • Zonne-dompelpompen 
  • Zonne-oppervlakte pompen 

Op vermogen 

  • Minder dan 3PK 
  • 3PK tot 10 PK 
  • Boven 10 PK

Op schijftype 

  • AC motor aangedreven zonne-waterpompen 
  • DC-motor aangedreven zonne-waterpompen 

Per eindgebruiker 

  • Landbouw 
  • Residentiële 
  • Commercieel 
  • Industrieel 

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-water-pumps-market-3980

Zonne-waterpompen markt belangrijkste spelers

De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor zonne-waterpompen zijn:

  • Lorentz (Duitsland)
  • R. I. Pumps Private Limited (India)
  • Tata Power Solar Systems Ltd (India)
  • Shakti Pompen (India) Ltd (India)
  • Wenling Jintai Pomp Factory Limited (China)
  • Bright Solar Limited (India)
  • Grundfos (Denemarken)
  • Symtech Solar (Oman)
  • com (Australië)
  • Urja Global Limited (Indië)
  • Kavita Solar Energy Private Limited (India) en anderen.

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Solar Water Pumps Market,Solar Water Pumps Market Share,Solar Water Pumps Market Size,Solar Water Pumps Market Trends,Solar Water Pumps Market Technology,Solar Water Pumps Market Forecast,Solar Water Pumps Market Analysis,Solar Water Pumps Market Companies