header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G Core Market zal naar verwachting USD $ 16.145,1 miljoen bereiken bij een 52,7ÊGR in 2027 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 15, 2022 2:00 PM ET

De 5G-kernmarkt wereldwijd zal naar verwachting een CAGR van bijna 52,7% zien om USD 16.145,1 miljoen binnen de verwachte periode te hebben. Het hart van het mobiele 5G-netwerk is de 5G-kern die de eindgebruikers met het netwerk verbindt en hen toestemming geeft voor hun betrouwbare en veilige diensten. Voor een breed scala aan mobiele netwerkactiviteiten, bestaande uit mobiliteitsbeheer en connectiviteit, autorisatie en authenticatie, beleidsbeheer en abonneegegevensbeheer, neemt het kerndomein de verantwoordelijkheid.

Het netwerk van 5G core is softwaregebaseerd en cloud-native, wat een grote distributieflexibiliteit en snelheid biedt, ongeacht de primaire infrastructuur van de cloud. De industriële experts hebben uitgelegd hoe het kernnetwerk moet veranderen om te voldoen aan de behoeften van 5G nieuwe radio en de gewijzigde gevallen die dit biedt bij de toetreding van 5G. Ze zijn gefuseerd om de 5G-kern 3GPP-standaard te maken voor alle kernnetwerken.

Vraag een gratis sample aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10451

Belangrijkste spelers: – ZTE Corporation (China), Samsung Electronics Co.Ltd. (Zuid-Korea), Affirmed Networks (VS), Mavenir (VS), NEC Corporation (Japan),

Cisco Systems Inc. (VS), Hewlett Packard Enterprise Development LP (VS),

Oracle Corporation (VS), Athonet (Italië), Casa Systems (VS), Cumucore (Finland)

Marktdynamiek van de 5G-kernmarkt

  • De impact van covid-19

Met de verspreiding van het nieuwe coronavirus, ook bekend als covid-19, heeft de wereld voor veel uitdagingen gestaan en deze pandemie heeft bijna elk land getroffen. Sommige industrieën werden stilgelegd vanwege de impact van dit virus. Maar zoals alles verdienstelijk en verdienstelijk is, hebben maar weinig industrieën onbedoeld geprofiteerd van deze pandemie en weinigen werden geconfronteerd met een grote financiële crisis. Zelfs sommige topeconomen hebben verklaard dat het jaren zal duren om weer op het goede spoor te komen nu de wereldeconomie een grote crisis heeft doorgemaakt. 

  • Stuurprogramma ‘s 

De 5G-kernmarkt duidt op enkele belangrijke technologische verschuivingen omdat het een aantal unieke en geavanceerde technologieën introduceert in de kern van mobiele netwerken, zoals diensten op basis van Kubernetes, microservices en bare-metal cloudinfrastructuur. Het heeft ook efficiëntere netwerkbewerkingen nodig met overmatige orkestratietools om softwarelevenscycli en automatisering te beheren.

  • Kansen

In sommige landen is het concept van particuliere mobiele netwerken niet nieuw, omdat dergelijke netwerken voor het eerst 4G LTE-technologie begonnen te gebruiken in hulpdiensten, defensie-industrieën en hulpdiensten. Maar omdat 5G-netwerken grotendeels werden gedistribueerd, heeft het concept van het particuliere 5G-netwerk zijn greep in sommige delen wereldwijd vergroot.

Wat is het segmentoverzicht van de markt?

De 5G-kernmarkt is wereldwijd gescheiden op basis van netwerkfuncties, eindgebruikers, componenten, implementatie en regio. 

De 5G-kernmarkt wereldwijd is onderverdeeld in diensten en oplossingen op basis van componenten. Op basis van de implementatie is de 5G-kernmarkt verdeeld in on-premises en cloud. Op basis van netwerkfuncties is de markt gescheiden in AMF, SMF, UPF, PCF, NEF, NRF, UDM, AUSF, AF, NSSF en anderen. Op basis van de eindgebruiker wordt het merk onderverdeeld in ondernemingen en consumenten. 

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-core-market-10451

Leg de regionale analyse van de markt uit

De 5G-kernmarkt per regio is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en alle andere landen. Dit wordt beschouwd als een voortdurende ontwikkeling op het gebied van netwerken en de toename van de behoefte aan servicegebaseerde en cloud-native architectuur, wat de groei van de Aziatisch-Pacifische markt helpt bevorderen.

De Europese 5G-kernmarkt zal naar schatting groeien in het aantal gebruikte apparaten en andere belangrijke operationele factoren van de markt. 

Check Korting-: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10451

Top Trending Rapporten door MRFR: –

  1. https://www.digitaljournal.com/pr/sales-force-automation-market-is-anticipated-to-grow-usd-18-65-billion-at-a-cagr-of-10-cagr-by-2030
  2. <a

href=”https://www.digitaljournal.com/pr/in-vehicle-video-surveillance-market-has-an-estimation-of-usd-5-6-billion-to-grow-its-market-size-at-26-cagr-by-2030″>https://www.digitaljournal.com/pr/in-vehicle-video-surveillance-market-has-an-estimation-of-usd-5-6-billion-to-grow-its-market-size-at-26-cagr-by-2030

  • https://www.digitaljournal.com/pr/cloud-object-storage-market-value-of-usd15-3-billion-by-the-end-of-the-year-2030
  • https://www.digitaljournal.com/pr/game-api-market-is-expected-to-grow-at-approximately-usd-2-2-billion-by-2027
  • https://www.digitaljournal.com/pr/real-time-payment-market-value-is-anticipated-to-reach-up-to-usd-23-57-billion-by-the-year-2030
  • Recente ontwikkelingen

    In juli 2020 verklaarde Chunghwa Telecom, een dealer van Ericsson, zijn 5G-netwerk in Taiwan.

    Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

    Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:

    Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

    99 Hudson Street, 5e verdieping

    New York City, NY 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  5G Core Market,5G Core Market Size,5G Core Market Growth,5G Core Market Trends,5G Core Market Analysis,5G Core Market Research PDF,5G Core Market Demand