header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud Gaming-markt geschat op USD 22,53 miljard met 58,75% CAGR in 2030 – Rapport door Market Research Future (MRFR)

Dec 15, 2022 5:00 PM ET

Marktoverzicht

Volgens de recente statistieken en onderzoek voorspelt de Cloud Gaming Market Forecast dat er een aanzienlijke toename zal zijn van de Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 58,75% vanaf het begin van het voorspelde jaar tot 2030.

De geschatte waarde van de Cloud Gaming-markt was ongeveer 22,53 miljard USD en wordt onderworpen aan een snelle toename gedurende de voorspelde jaren. De cloudgamingindustrie stijgt op de wereldmarkten. De belangrijkste reden hierachter is de stijgende vraag naar lage latentie en indrukwekkende spelomgevingen, samen met de eisen van een naadloze game-ervaring die de cloudgamingindustrie alleen kan bieden. Gemakkelijke toegang tot smartphones, laptops, personal computers en smart-tv’s draagt bij aan de groei. 

Download gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1368

Omvang van het Cloud Gaming Market Report:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 22,53 miljard
Groei: CAGR van 58,75% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

  • Sony Corporation (Japan)
  • GameFly (VS)
  • Nvidia Corporation (Vs)
  • Ubitus Inc. (VS)
  • Playkey (VS)
  • PlayGiga (Spanje)
  • Tsinghua Tongfang Co
  • Ltd (China)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Zynga
  • (VS)
  • Cirrascale Corporation (Verenigde Staten)
  • Google (VS)

 

Het is belangrijk op te merken dat de Cloud gaming industrie bijdraagt aan innovaties in de gaming markt. Het maakt de games toegankelijk via alle soorten apparaten. Veel prominente gerelateerde ontwikkelingsbedrijven werken uitgebreid aan het verbeteren van de game-ervaring en het creëren van innovatieve Cloud gaming-oplossingen. Dit rapport is zorgvuldig geformuleerd en bevat een marktoverzicht, marktsegmentatie, regioanalyse en het laatste nieuws uit de branche. 

Marktsegmentatie

De aanzienlijke marktsegmentaties hebben bijgedragen aan de toegenomen cloudgamingmarkt wereldwijd na de recente en bijgewerkte gegevens en enquêtes. De belangrijkste marktsegmentaties zijn hieronder vermeld.

Op basis van het type eindgebruiker is de respectieve markt gesegmenteerd in hardcore, enthousiaste en casual gamers. Met de ontwikkeling van verfijnde games is er een aanzienlijke groei in al deze soorten gamers waargenomen in de Cloud gaming-industrie. 

Op basis van het streamingtype is de respectieve markt gesegmenteerd in bestandsstreaming en Pintu-videostreaming. De recente Cloud Gaming Market Analysis stelt dat er een toenemend aantal gamestreamers is als gevolg van de nieuwe en innovatieve game-ontwikkelingen. 

De respectieve markt is gesegmenteerd in personal computers, smartphones, laptops of tablets, consoles en smart-tv op basis van het apparaattype. Opgemerkt moet worden dat de categorie personal computers en laptops naar schatting de markten zal overtreffen tijdens de voorspelde jaren, met de hoogste wereldwijde aandelen, 

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-gaming-market-1368

Regionale analyse

Volgens de laatste statistieken merkt tube op dat veel regio’s aanzienlijk hebben bijgedragen aan de groei van de Cloud Gaming-markt. Enkele van de opmerkelijke regio’s zijn Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. De regio Azië-Pacific is getuige van een enorme marktgroei en heeft de hoogste wereldwijde marktaandelen vanwege de stijgende vraag in India, Japan, China en Zuid-Korea naar innovatieve gamingcontent. Afgezien hiervan zullen Noord-Amerika, Europa en zelfs Latijns-Amerika een aanzienlijke groei zien tijdens de voorspelde periode.

Enkele van de belangrijkste spelers die bijdragen aan het toenemende marktaandeel van Cloud Gaming zijn Sony Corporation in Japan, Tsinghua Tongfang Co, Ltd. in China, GameFly en Microsoft Corporation in de VS. 

Nieuws uit de industrie

Met de toename van cloudgaminggebruikers voeren verschillende gerelateerde bedrijven hoge kapitaalinvesteringen uit om de wereldwijde marktomvang te vergroten. Hieronder staan enkele van de nieuwste ontwikkelingen in de Cloud Gaming-markt.

  • Ubitus Inc. werkt samen met Intel Corporation

in november 2020 en heeft een nieuwe cloud gaming oplossing voor Android aangekondigd. De oplossing is gebaseerd op Intel Server GPU, wat helpt bij soepelere en geavanceerdere gaming-prestaties.

 

  • Tencent werkte in november 2020 samen met Intel Corporation. Deze samenwerking is bedoeld om het nieuwe cloudgebaseerde gamingplatform genaamd Game Matrix te implementeren. Als onderdeel van de samenwerking biedt het bedrijf meer dan 100 beroemde games gefaciliteerd door Tencent’s high-density en low-powered gaming-oplossing. 

 

Ontvang kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1368

Gerelateerde rapporten: –

  1. https://www.digitaljournal.com/pr/wireless-network-infrastructure-ecosystem-market-is-expected-to-grow-at-a-12-32-cagr
  2. https://www.digitaljournal.com/pr/automatic-content-recognition-market-likely-to-boost-future-growth-by-2030-2
  3. https://www.digitaljournal.com/pr/cloud-gaming-market-estimated-to-reach-at-usd-22-53-billion-with-58-75-cagr-by-2030-2
  4. https://www.digitaljournal.com/pr/computer-aided-design-cad-market-boosting-the-growth-worldwide-trimble-autodesk-ansys
  5. https://www.digitaljournal.com/pr/property-management-market-to-develop-new-growth-story-chetu-spacewell-accruent

 

Informatie:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Gaming Market,Cloud Gaming Market Size,Cloud Gaming Market Share,Cloud Gaming Market,Cloud Gaming Market Analysis,Cloud Gaming